Lista dorințelor de vacanță

de Daryl Conner
8 decembrie 2014

În această perioadă de cadouri pentru vacanță, vă sugerez să luați ceva timp pentru a lua în considerare unele instrumente de îngrijire pe care le -ați putea (și ar trebui) să cereți ca cadouri sau să vă puneți banii sugestiei de vacanță. De ce? Pentru cateva motive:

Lucrezi din greu și ești demn să ai cele mai bune instrumente pentru munca ta.

A avea instrumente de îngrijire adecvate vă va ajuta să lucrați mult mai în siguranță, mai eficient și rapid.

Încercarea de instrumente noi este distractivă și vă ajută să vă inspirați creativitatea. Creativitatea este bună!

Deci, în acest spirit, permiteți -mi să vă povestesc despre unele lucruri pe care cred că fiecare groomer ar trebui să le aibă și de ce. În nicio ordine anume, iată!

Hoodies fericite

Benzi groase, moi, absorbante, care alunecă pe capetele animalelor de companie, acoperindu-și capetele pentru a ajuta la începerea uscării umidității după baie și pentru a-și proteja urechile delicate de sunetul uscătoarelor cu viteză mare. Țin animalele calme și mulțumite în timp ce sunt uscate. Un pachet de două glugă mulțumită este în jur de 15,00 USD.

Intrări de panică

Acest mic widget se atașează de brațul mirelui, iar bucla de mire se clipuri pe acesta. Ar trebui să decidă un canin să facă o scufundare de lebădă și să devină aeriană, această mică clipă este ușor manipulată cu două degete. Ridicați -vă, trageți în jos, iar animalul de companie este eliberat rapid. În umila mea părere, fiecare masă de îngrijire ar trebui să aibă una dintre acestea pe braț. Sub 10,00 USD.

Băieți/Notchers

Am îngrijit câini și pisici de 30 de ani. Am descoperit pentru prima dată Chunkers acum aproximativ 4 ani. Rudele cu dinți largi de foarfece subțiri, aceste unelte magice se căsătoresc cu capacitatea de amestecare a foarfecelor subțiri cu capacitatea „tăiată mult păr cu fiecare smulgere” a foarfecelor obișnuite. Nu trece o zi în care nu mă întreb cum naiba am îngrijit fără ei. Le folosesc practic pe fiecare câine. Sunt grozave pentru modelarea fețelor drăguțe, pentru a face sublinierea sublinierii, a se îmbina în pene și multe altele. Le puteți găsi începând de la 150 USD.

Măști de filtrare a aerului și protecția auzului

Fiecare respirație pe care o inspiră în timpul zilei noastre de muncă este încărcată cu fragmente de păr și dander. Lucruri de care plămânii noștri nu au nevoie. Și acele uscătoare fantastice de mare viteză pe care le ador? Ele fac pagube ireparabile audierii noastre de fiecare dată când le folosim. Într -o lume optimă, cu toții am purta măști de filtrare și un fel de protecție auditivă în timp ce folosim uscătoare. Sub 15,00 USD fiecare. Nu puteți pune un preț asupra sănătății voastre!

Helper pentru îngrijitori

Trebuie să recunosc, am fost sceptic când am văzut prima dată acest instrument. Un mic widget care se atașează de brațul tău de îngrijire, Heromers Helper vă oferă ceea ce fiecare stilist are nevoie disperată, cu o mână în plus. Folosit corect, ține animalele în siguranță pe masă, le împiedică să danseze și să se învârtă (ceea ce economisește mult timp și frustrare) și împiedică mușcăturile. Buclele de mire cu care vin sunt cele mai frumoase pe care le -am folosit vreodată. Kitul de pornire (ceea ce folosesc și iubesc) este sub 125 USD.

Sisteme de vid

Am fost un adoptator timpuriu al sistemului original Clipper Vac © și nu aș alege să rămân în profesia mea iubită dacă nu aș putea să -l folosesc. Sistemele de vid sunt o investiție, dar una care va plăti rapid singur. Utilizarea unui sistem de vid permite îngrijitorilor să funcționeze mult mai rapid și într -un mod imposibil fără unul. Nu este necesară o perie și straturile de clipuri de mai multe ori, deoarece aspirația blândă a vidului ridică părul în lamă și creează de fiecare dată un clip curat, uniform. Folosind Snap on Combs și un sistem de vid, pot, de exemplu, să pun un tzu shih într -o garnitură drăguță și îngrijită în aproximativ 20 de minute. Acest lucru implică că pot îngriji 1-2 mult mai multe animale pe zi. Când faceți matematica, puteți vedea că aceasta este o investiție care își câștigă păstrarea. Înghețați pe tort? Sistemele de vid elimină o mare parte din fragmentele de pădure și de păr la care suntem expuși din mediul nostru, păstrându -ne mai sănătos pe măsură ce facem munca noastră. Prețurile încep de la 699 USD.

Sisteme de baie

Ce este atât de grozav în ceea ce privește sistemele de baie? Economisesc timp, obțin animale foarte curate folosind mai puțin șampon și economisesc pe apă, astfel încât să fie amabile pe planeta noastră. De asemenea, evită uzura pe corpurile noastre muncitoare, deoarece folosesc magia presiunii apei și șamponului pentru a îndepărta murdăria fără prea multă spălare intensivă a forței de muncă. Am lucrat fără un sistem de baie, dar sper să nu mai trebuiască niciodată. Prețurile încep de la 499 USD.

Uscătoare cu viteză mare

Când am început să mă îngrijesc acum 30 de ani, aceste instrumente fantastice nu existau. Uscătoarele cu viteză mare funcționează prin împingerea apei de pe arborele de păr, mai degrabă decât prin evaporarea acesteia cu căldură. Pe câini acoperiți dublu, haina de sub zboară literalmente … timpul de periere este considerabil redus. Acțiunea aerului îndreaptă și părul, scăzând nevoia de periaj pe măsură ce uscăm animalele de companie. Acest instrument economisește timp și dă rezultate excepționale. Începând de la 220 USD.

Instrumente lichide

Există produse care pot face părul mai neted, mai puțin încurcat, crisper, mai alb, mai moale, mai pufos, mai luminos, mai întunecat, mai strălucitor, vermin total liber și dulce. Șampoane, balsamuri, spray -uri, mousses, îl numiți … o fac. șiChiar funcționează. Dacă nu ați încercat produse noi în ultima vreme, vă datorați să verificați unele. Există atât de numeroase opțiuni fantastice pentru a ne ușura munca grea. Prețurile variază și numeroase companii oferă pachete de probe dacă apelați și întrebați. Încercați ceva nou, este distractiv și s -ar putea să descoperiți că veți obține rezultate finale incredibile.

Mese de ridicare

Coafurile umane nu se gândesc de două ori înainte de a investi în echipamentele care le permite să lucreze eficient, eficient și într -o manieră profesională. Dar îngrijitorii ezită și nu înțeleg de ce. Fiecare îngrijitor ar trebui să aibă o masă electrică sau hidraulică care să scadă, astfel încât câinii medii și mari să poată urca cu ușurință la suprafață. Acest lucru este mai simplu pe animal de companie și mai sigur pentru groomer. Câinii pot fi mișcați fără efort în sus și în jos pe măsură ce mirele progresează, scăzând uzura și ruperea pe spate, brațele și umerii. Cumpărați cea mai bună calitate pe care o puteți permite și vă va dura mai mulți ani. Prețurile încep în jur de 350 USD.

Tuns

Mic, rece, liniștit, ușor și fără fir; Tipurile de garnituri care au lame reglabile (oferind lungimi care se apropie între o lamă de 9 și 40 cu flick -ul unui comutator) au atât de mult sens! Folosesc un tuns pentru a curăța zonele sanitare, tampoanele de laba și colțurile ochilor pe aproape fiecare câine. Picioarele de poodle sunt o briză pentru a tăia atunci când utilizați un tuns. Și acum numeroase mărci vin cu snap pe pieptene, ceea ce face posibilă utilizarea lor pe clipuri de corp pe tot mai multe pe numeroși câini mici, acoperiți ușor. Tăierii sunt, de asemenea, fantastici pe pisici. Dezavantajul este că lamele nu rămân ascuțite atâta timp cât vom spera, iar tunsorii înșiși nu tind să se mențină cu mult mai mult de un an de utilizare grea. Aceste probleme deoparte, cred că tunsorii sunt un instrument „trebuie să aibă”. 125 USD și mai mult.

Având instrumentele care ne ajută să ne facem munca la fel de bine, așa cum putem avea doar un sens. În acest sezon de sărbători, îți doresc dragoste, râs, binecuvântări bogate și toate cele mai bune instrumente care să te ajute să -ți faci munca la maximumitatea ta! „

Total

2

Acțiuni

1

0

1

0

0

Reclame