Caninul meu ține să -și bâlbâie alți câini

să vorbească despre Humping!

Obiceiurile de ciocan ale unui câine pot fi un subiect de discuție incomod.

Cu toate acestea, „montarea” este obiceiuri tipice pentru câini la fel ca rularea în poop, mârâitul, precum și pipi pe lucruri sunt toate comportamentele tipice canine.

Dar ar trebui să le permitem câinilor noștri să -și bată alți câini?

Aș dori să aud ce credeți.

Să folosim situația parcului canin pentru această publicare, deoarece acolo vedem frecvent câinii doar fiind câini, nu? Uneori este ca un gratuit.

Există comportamente specifice pe care încerc să le limitez de la caninul meu din parcul canin:

Acestea sunt

Humping

Lovind iarbă/murdărie excesiv

Adulmecarea/linsul excesiv al unui alt câine din spate

Lătrat excesiv

Alergare excesivă/joc dur

Toate aceste comportamente sunt lucruri tipice pe care le fac câinii. Nu este faptul că un canin este „rău” dacă el (sau ea) face aceste comportamente.

Doar că toate aceste comportamente sunt asociate energiei, precum și multă energie în circumstanțe greșite poate duce la o luptă, în special atunci când câinii nu sunt familiarizați unul cu celălalt.

De exemplu, dacă canina mea este permisă să latre obsesiv la încă un canin (de obicei peste o jucărie), în curând vor veni trei sau patru câini să investigheze. Cozile lor, precum și capetele vor fi sus. În unele cazuri, există tensiune. Nivelurile lor de excitare sunt ridicate.

Câinii răspund întotdeauna la energia celuilalt, precum și sarcina noastră de a menține acea energie la un anumit nivel. Control de întreținere.

Așadar, dacă canina mea începe să latre excesiv, am intrat înainte să ajungă la un punct specific. Fiecare trebuie să luăm propriile decizii cu privire la exact cât de multă energie trebuie tolerată, în funcție de situație.

Deci, ce zici de Humping?

Când caninul meu este cocoțat

Dacă văd un canin care primește un „prietenos” suplimentar cu caninul meu la parc sau plajă, încerc să pășesc înainte ca Canine să aibă posibilitatea să -și arunce labele peste spatele câinelui meu. În unele cazuri, aceasta include apelul Ace la mine. În unele cazuri, pășesc între cei doi câini sau ofer o firmă „Hei!”

Dacă nu intervin, precum și caninul meu este coajă, am înțeles că va răspunde în cele din urmă cu un mârâit. Dacă celălalt canin nu primește mesajul, Ace se va întoarce și va lăsa un mârâit feroce. El nu implică niciun rău. În esență, el spune: „Scoate -mă de mine!”

Este sarcina mea să pășesc înainte de a ajunge la acest punct.

Da, câinii o vor rezolva de obicei pe cont propriu, cu toate acestea, aș prefera să previn aceste tipuri de confruntări.

Când canina mea este „Humper”

Asul meu canin este un bărbat moale, relaxat, cu energie mică până la medie, așa că este incredibil de neobișnuit pentru el să-și bată încă un câine. (Actualizare: Ace a murit.) Când o va face, este întotdeauna, deoarece acest canin este nesigur, anxios sau speriat. La fel ca și canina este de obicei extrem de tânără. (Da, el merge pentru câinii sub vârstă.)

Nu înțeleg ce gândește caninul meu, însă pot presupune doar că reacționează doar la energia celuilalt câine.

Este posibil să fi observat exact cum toți câinii tind să se aglomereze în jurul unui canin extrem de anxios în parcul canin. Acest lucru duce frecvent la o mulțime de vocalizări de la câinele înspăimântat, în special dacă canina este la lesă, precum și nu poate scăpa. Apoi, desigur, câțiva dintre ceilalți câini încep să latre, precum și energia continuă să se dezvolte de acolo.

Încerc să -mi păstrez caninul din aceste situații.

Dacă observ că ACE începe să devină un pic „Frisky”, îl sun pe telefon.

De fapt, dacă există o mare cantitate de energie pentru orice tip de motiv, ne mutăm calm. I try to instruct my canine that we don’t partner keeping that type of energy at the park or the beach. We definitely won’t be the ones to begin it.

Dar aceasta este doar părerea mea. Plus, a great deal depends upon the circumstance as well as exactly how well the dogs understand each other. What’s thought about rude between two unusual dogs may only be a lively gesture between great friends. Not all that different than humans, really.

Ce crezi? Do you enable your canine to hump other dogs?