Recenzie: The Essential Lime Crime

Acest post include legături de afiliere*

Îmi place seria Essential West West West Critic Mystery. Până la urmă, ce nu trebuie să iubești! Cu pisici, un cadru tropical și mâncare cu apă gură (cu unele rețete incluse), această serie are toate ingredientele pentru citirea scăzută purrfect. Și cine nu are nevoie să scape de realitate în aceste zile!

Miercuri trecută, Lucy te-a prezentat la T-Bone, cel mai nou personaj felin din serie, alături de cele două pisici și canina care trăiesc deja pe o barcă de casă cu personajul principal Hailey Snow și prietenul ei octogenar Gloria.

În criminalitatea esențială de var, Hailey investighează uciderea unui brutar care este găsit mort după o altercație la o competiție de coacere.

De la editor:

Atunci când o rivalitate aprigă între brutarii esențiali de plăcintă de var duce la uciderea unui bucătar de patiserie, criticul alimentar Hayley Snow este potrivit să fie pied.

În timpul săptămânii dintre Crăciun și Anul Nou, populația pe tot parcursul anului din West Essential, Florida, se confruntă cu un tsunami de turiști și păsări de zăpadă. Nu ajută faptul că Aficionado-ul de plăcintă de var esențial bogat, David Sloan, a convins orașul să găzduiască concursul său de coacere. Fiecare furnizor de plăcinte de pe insulă este pe cale să câștige căutatul de var esențial esențial pentru oraș și criticul esențial de alimente, Hayley Snow, este pe scena pentru a -l raporta.

Între timp, viața de acasă a lui Hayley devine mult mai tartă decât dulce. Noul bărbat al lui Hayley, detectivul de poliție, Nathan Bransford, anunță că soacra ei intimidantă se duce pe insulă pentru o vizită surpriză. Hayley oferă escortei mamei cruste a lui Nathan în renumita călătorie cu trenul Conch din luminile de vacanță ale insulei, dar devine o rețetă pentru dezastru atunci când găsesc un cadavru printre palmieri strălucitori și flamingos fantastic. Controversatul nou -bucătar de patiserie al victimei – Au Citron Vert – a fost un lider în concursul lui Sloan.

Este destul de rău că soacra prea curioasă a lui Hayley gătește probleme. Acum, criminalul urmează să scoată o felie din Hayley. Poate face față căldurii bucătăriei unui criminal?

Mi -a plăcut să merg la Essential West frumos și să mă prind din nou cu Hailey și cu prietenii ei. Lucy Burdette face o treabă fantastică cu dezvoltarea personajelor sale ciudate și plăcute dintr -o carte la alta. Descrierile vibrante ale setării insulei tropicale te fac să simți că ești acolo. Am mers la Essential West o dată în anii 1980 și m -am îndrăgostit de insulă, dar nu m -am întors pentru că atunci. De fiecare dată când citesc o carte din această serie, tânjesc o altă șansă de a vizita.

Criminalitatea esențială de var poate fi citită ca un sine singur, dar de ce să nu te tratezi cu întreaga serie? Cadrul, complotul în mișcare rapidă, plăcerea fără vinovăție de a citi despre mâncare uimitoare și, desigur, pisicile, fac din aceasta una dintre seria mea preferată de mister.

Crima esențială de var este disponibilă de la Amazon.

*CAT -ul conștient este un participant la Programul Amazon Services LLC Associates, un program de publicitate afiliat conceput pentru a oferi un implică pentru noi să câștigăm taxe prin conectarea la Amazon.com și site -uri afiliate. Acest lucru implică faptul că, dacă decideți să cumpărați prin oricare dintre legăturile noastre, primim o comisie mică. Răspândim cuvântul despre produse și servicii pe care le -am folosit sau le -am folosi pe noi înșine. Am primit această carte de la editor. Primirea copiei gratuite nu a influențat recenzia mea.

Regele Ingrid

S-ar putea sa-ti placa si:
Recenzie: O sărbătoare mortală

Ficțiunea criminalității purrfecte

Recenzie: Murder with Ganache de Lucy Burdette

«Smartykat a mulțumit hamac
Mews and Nips: Dennis Quaid Actorul îl adoptă pe Dennis Quaid Cat »

1 Comentariu la recenzie: Crima esențială de var

Janine spune:

21 august 2020 la 7:09

Întotdeauna am vrut să vizitez Essential West. Până acum tot ce primesc este prin cărți. Vă mulțumim din nou pentru această recomandare!

Răspuns

Lasă un răspuns Anulare Răspuns
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *
Cometariu *
Nume *

E-mail *

Lăsând un comentariu, sunteți de acord cu colectarea datelor dvs. de către acest site, conform noastră
Politica de confidențialitate.
*

Notificați-mi comentarii de urmărire prin e-mail. De asemenea, vă puteți abona fără a comenta.

Δ