Câștigă un pachet de premii pentru luna națională a animalelor de companie

Addthis Sharing Buttonsshare la FacebookFaceBookFaceBookShare la TwittertwittertwitterShare la PinterestpinterestPinterestshare la MoreAddHismore1

În calitate de părinte pentru animale de companie, înțelegeți că există o listă nelimitată de articole pe care aveți nevoie pentru a vă menține câinele sau felina sănătoasă, precum și fericită. Fie că este vorba de mâncare, delicioase, jucării noi sau medicamente pe care aceste articole le pot adăuga rapid.

Începând de astăzi, precum și de -a lungul lunii mai, puteți indica posibilitatea de a câștiga cel mai recent pachet de premii, care include o serie de produse pentru animale de companie care vă vor face atât de bine, cât și de animalul dvs. de companie. În plus, aruncăm, de asemenea, un certificat cadou de 100 de dolari PetMeds, astfel încât să puteți achiziționa orice altceva puteți avea nevoie (poate că flea, precum și medicamente pentru căpușe, poate?). Vom alege doi proprietari norocoși de animale de companie la sfârșitul lunii pentru Marele Premiu.

Nu vrei să aștepți atât de mult să câștigi? Ai noroc! Comentați mai jos pentru a împărtăși ceea ce vă place cel mai mult despre a fi părinte pentru animale de companie. Vom alege 5 comentarii aleatorii pentru un tratament special!

Căutați mai multe bunătăți gratuite pentru animalul dvs. de companie? Asigurați -vă că ne respectați pe Facebook, Twitter, precum și pe Instagram. Link cu noi pentru a vă spori posibilitățile de a nota produse pentru animale de companie gratuite!

Cadouri