Unde se află câinele tău în mașină?

Trebuie să întreb această preocupare, deoarece atât de mulți oameni îi lăsăm ca câinii săi să facă tot ce vor în mașină, precum și pare atât de periculos. Ace se află pe scaunul din spate al mașinii mele. Acesta ar fi motivul pentru care există un prosop acolo, precum și tone de păr, precum și drool. Ferestrele sunt, de asemenea, acoperite în amprentele nasului. Nimeni altcineva nu se vor voluntari să se așeze acolo de la mirosul frumos de câine.

Am început să antrenez Ace pentru a rămâne pe bancheta din spate de la călătoria sa extrem de primă a vehiculului cu mine. Desigur, au existat momente când el va aluneca la fel de mult ca și frontul de la scaunul călătorului în timp ce am fugit într-un magazin timp de câteva minute. Cu toate acestea, l-am lăsat doar în afară ca și cu ușile din spate. Din moment ce acesta este biletul lui, el rămâne în spate în cea mai mare parte. Când încă învățase, era mai ușor să rămână în spate când am ieșit dacă am parcat, așa că spatele vehiculului meu era spre locul în care mă duc. Această metodă ma putea urmări de pe scaunul din spate, precum și el nu avea nici un motiv să urce în față.

Felina mea pe de altă parte plimbă în scaunul călătorului mașinii mele sau chiar în poala mea. Doar dacă nu este în transportatorul său, el este la fel de mare să stai în spate cu un câine.

Unde ți-ai învățat câinele să rămână în mașină?

Emailați-vă îngrijorarea legată de câine la lindsay@thatmutt.com.