Tip paralizia la câini

Addthis Sharing Buttonsshare la FacebookFaceBookFaceBookShare la TwittertwittertwitterShare la PinterestpinterestPinterestshare la MoreAddismore1

Puricii sunt înțeleși pentru declanșarea problemelor de sănătate și sănătate pentru mulți câini care duc în mod obișnuit la infecții ale pielii, precum și la alte boli. Cu toate acestea, căpușele sunt încă un parazit care este la fel de deranjant, precum și potențial periculos pentru câini, în special cu posibilitatea de a stabili paralizia căpușă.

Paralizia căpușă este declanșată de o toxină secretată de căpușe specifice de sex feminin care afectează sistemul anxios al câinilor. Tipul de paralizie văzută este o pierdere a tonului de masă musculară, precum și slăbiciune. La unele animale, doar picioarele posterioare sunt afectate, în timp ce în altele, membrele din față, pe lângă mușchii respirației, pot fi, de asemenea, afectate.

Semnele paraliziei de căpușă apar de obicei într -o săptămână de la mai multe hrăniri de căpușe. Nu numai că paralizia membrelor văzute, cu toate acestea, majoritatea câinilor vor fi, de asemenea, simptome de ecran de respirație a problemelor, mestecare, precum și înghițire. Și mai rău, moartea se poate întâmpla rapid în câteva ore din cauza insuficienței respiratorii.

Tratamentul include eliminarea simplă a căpușelor. Deși paralizia căpușă este o boală care este doar uneori văzută, precum și raportată, poate fi prevenită rapid prin faptul că are câinele dvs. pe purici adecvați, precum și medicamente preventive pentru căpușe, cum ar fi Frontline Plus, Flea4x Plus sau K9 Advantax II.