10 Mituri despre Pit Bulls

Această publicație poate consta în legături de afiliere. Putem face bani sau produse din afacerea subliniată în acest post.
Câteva săptămâni în urmă am mers în zilele de companie pe piața regiunii Orange. Am avut posibilitatea de a vorbi cu o serie de salvări diferite de câini pentru animale de companie, precum și chiar a mulțumit o serie de câini iubiți care au fost adoptați. Nu este surprinzător (pentru mine) câțiva dintre cei mai prietenoși câini pe care i -am mulțumit au fost Pit Bulls. Mulți dintre voi se pot gândi acum: despre ce vorbiți? Nu sunt pit -tauri indică câini vicioși crescuți doar pentru lupta pentru câini pentru animale de companie. Abia este cazul.
10 mituri despre pit -tauri
Unul dintre salvări (nu sunt la fel de sigur care este unul sau aș adăuga un link aici) a avut câteva informații excelente despre 10 mituri despre pit -tauri. Iată listarea pe care am primit -o de la salvare:
Pit Bulls au fălci de blocare. Nu pot da drumul chiar dacă vor.
Odată ce se mușcă, un pitbul nu va da drumul. Nici măcar nu poți să -ți îndepărtezi fălcile dacă îl omori.
Pit Bulls sunt crescuți genetic pentru a ucide oameni.
Pit Bulls nu sunt grozavi pentru nimic, cu excepția luptelor de câine.
Pit Bulls sunt extrem de agresivi.
Pit Bulls nu pot fi instruiți sau controlați.
Pit Bulls sunt imprevizibili; Aceștia pot porni pe oricine, chiar și pe proprietarul lor, în orice moment.
Pit Bulls nu simt durere.
Dacă un pit bull mușcă, precum și gust de sânge, vor ajunge să fie agresivi, precum și de neoprit.
Pit Bulls au mușchii maxilarului care se pot prinde cu (introduceți un număr mare aici) PSI de presiune.

Toate zvonurile/miturile de mai sus sunt total absurde, precum și incorecte de un pitbul.
Statistici fatale privind asalt pentru câini pentru animale de companie
Iată câteva fapte fascinante despre atacurile fatale pentru câini pentru animale de companie:
2000-2001 au fost 41 de atacuri fatale pentru câini pentru animale de companie. Dintre aceștia, 28 au fost atacuri ale unui singur câine de companie (ceilalți 13 au fost declanșați de mai mulți câini).
Dintre cele 28 de victime cu un singur câine pentru animale de companie: 26 au fost bărbați, 2 au fost femei. Dintre cei 26 de bărbați, 21 au fost descoperiți a fi intacte (starea de reproducere a celor 5 câini de sex masculin care se află 5 bărbați nu poate fi determinată).
Din cele 448 de situații de atacuri fatale pentru câini pentru animale de companie din 1965 – 2002, nu există o situație documentată în care un singur terrier american, neutilizat, american, a fost cauza unei fatalități umane.

Sursa: Karen Delise, atacuri de câini pentru animale de companie fatale (www.fataldogattacks.com)
Acestea sunt câteva statistici destul de uimitoare.
Experiența mea cu Pit Bulls
Câțiva dintre cei mai buni prieteni ai noștri sunt un pit -tauri. Bubba, precum și Finn, sunt prieteni buni cu Derby, Linus, precum și Stetson, precum și toate se înțeleg cu adevărat bine. Bubba, precum și Finn, sunt doi dintre cei mai dulci câini cei mai amabili pe care îi înțelegem, precum și, de asemenea, extrem de bine pregătiți.
După cum am subliniat mai devreme câțiva dintre cei mai drăguți câini pe care i -am mulțumit în zilele animalelor de companie au fost pit -tauri, precum și dacă am fi pe piața adopțiilor câinilor pentru animale de companie, nu am ezita să îmbrățișăm un pitbul.

Dețineți un pit bull? Te -ai gândi să adopți un pit bull un următor câine?
Alegeri de top pentru puii noștri
Cea mai bună jucărie de cățeluș care ne place: Calmeroos Puppy jucărie cu bătăi de inimă, precum și pachete calde – cel mai bun pentru cățelușii noi. Asistă simplitatea stresului și anxietății în noua lor casă.
Cel mai bun câine pentru animale de companie ne place: Bones & Chews Bully Sticks – Toți cățelușii noștri le place să mușcă, să se nip, precum și să mestece. Ne place să folosim bastoane de bully pentru a ajuta la deviere a acestor comportamente nedorite.
Cele mai bune tratamente pentru câini pentru animale de companie care ne place: Crazy Pet Dog Train-ME tratamente-le folosim ca delicioase de mare valoare pentru cățelușii noștri pentru câini pentru animale de companie.
Cea mai bună mâncare proaspătă pentru câini pentru animale de companie care ne place: câinele de animale de companie al fermierului – cu câteva luni în urmă am început să hrănim mâncarea de câini pentru animale de companie Raven, precum și îi place! Obțineți 50% din prima dvs. cumpărare a câinelui fermierului.

Verificați mult mai multe dintre preferatele noastre pe noua noastră listă de verificare a cățelușului.