Îngrijirea câinilor uriași

de Michell Evans
21 iunie 2016

„Bună ziua Michell. Fac o mulțime de rase mari, precum și uriașe. Practic, toți amicii mei de îngrijiri au oferit să facă acești câini din cauza încordarea asupra corpului lor. De asemenea, par să câștig mai puțini bani pe câini mari decât cei mici. Mă bucur cu adevărat de ele, precum și aș dori concepte despre exact cum să le fac să le fac fără să -mi descompun corpul, precum și să pierd venituri. ” – Kimmy P.

Bună Kimmy. Este dificil să te inspiri pe tine sau pe muncitorii tăi să creeze câini mari, precum și uriași (câini XL) atunci când plătește cu adevărat mai puțin decât câinii mai mici. Credeți -le despre ele ca la muncă de specialitate, precum și să le îngrijiți în termeni proprii sau deloc. Gândiți -vă la încărcarea a cel puțin 25% mult mai mult pentru câinii XL. Sau gândiți -vă la prețuri la niveluri, de exemplu, șaptezeci de dolari pe oră pentru câini mici, optzeci de dolari pe oră pentru câini medii până la mari, precum și nouăzeci de dolari pe oră pentru câini uriași.

Când echipa care îngrijește un câine XL, asigurați -vă că taxează pentru fiecare vreme. Există o mare cantitate de timp, pricepere, precum și forță de muncă implicată. Nu vă interesează șamponul, apa, precum și energia electrică. Asigurați -vă că selectați o rată pe oră care acoperă cheltuielile tuturor acestor lucruri. Taxa pentru timpul pe care îl petreceți îngrijind caninul, precum și timpul necesar pentru a curăța întreaga mizerie.

Factor în cheltuiala vătămării prospective la câine. Numeroși câini XL sunt provocate ortoped, peste greutate, precum și în formă. Nu este nevoie de mult mai mult decât o alunecare pe podeaua umedă pentru a se răni. Ca să nu mai vorbim, ne punem propriile spate în pericol pentru a -i ajuta atunci când sunt în suferință. Încercați să rutați nu mai mult de un canin XL pe zi, pe groomer, precum și gândiți -vă la îngrijirea echipei. De asemenea, element în detrimentul vătămării potențiale pentru groomer.

Echipamentul este crucial pentru securitatea caninului, precum și a groomerului. Gândiți -vă să obțineți o cadă hidraulică sau o plimbare la duș pentru a servi mult mai bine clientela dvs. canină XL. De asemenea, o masă hidraulică care nu este vrăjitoare sau cutremurătoare, precum și deține cel puțin 300 de kilograme în siguranță este o necesitate. De asemenea, veți avea nevoie de o caniță care va acasă în mod convenabil o rasă uriașă, precum și o ancoră pentru a le lega. Există o serie de ajutoare pe care le puteți conecta la tabelul dvs. Există curele de burtă, suporturi de cruce, precum și legături încrucișate! Numeroase dintre acestea pot fi utile atunci când gestionați un câine XL. Suprafețele non-alunecătoare pentru canină, precum și pentru a merge pe care să le continue, sunt cruciale pentru siguranță.

Pentru a spori eficiența, precum și a stimula veniturile, încercați să utilizați un sistem de baie recirculant pe câinii XL, precum și toți câinii pentru această problemă. Ei fac o sarcină remarcabilă de a economisi apă, precum și de șampon, în timp ce îți tai timpul de baie în jumătate pe un câine XL acoperit complet. De asemenea, uscătoarele de aer necesare ar trebui să fie într -o stare de lucru deosebită, cu o viteză deosebită.

Pregătirea este încă o metodă în care vă puteți îmbunătăți eficacitatea, precum și siguranța. Gândiți -vă că proprietarii dvs. de canini XL îi aduc la metodă să intre, precum și să iasă din cadă, precum și pe cât și în afara mesei în zilele în care nu sunt cu adevărat îngrijite. Telefon îl sună la o sesiune de antrenament, precum și o taxă pentru timpul tău.

Legislația ofertei, precum și cererea este de partea ta. Numeroși proprietari canini XL se descoperă numind salon de înfrumusețare după salon de înfrumusețare doar pentru a auzi că nu acceptă rase mari. Afirm că achiziționez cele mai bune instrumente pentru sarcină, precum și taxa în mod corespunzător, precum și fac bani pentru a face ceea ce vă place! ✂

Sunt un show-ul multi-cel mai bine, precum și cel mai bun lucru. Sunt beneficiarul a numeroase premii de onoare Barkleigh. Sunt un medaliat de argint, precum și de aur pentru Groomteam SUA. Eu sunt campionul show -ului Canin Groomer of the Year. Sunt profesor pentru Andis Clipper Company. Am fost mentor ca îndrumător de îngrijire pentru că 2000. La fel de bine ca și mire pentru a -mi câștiga viața, la fel ca tine. Vă rugăm să trimiteți îngrijorări la michell@groomingtutor.com

Total

62

Acțiuni

58

0

4

0

0

Reclame