Când câinele tău de animale de companie nu va mânca tăieturi specifice de carne crudă – ce să faci

ai intrat vreodată în problema câinelui tău de companie sau a felinei, care renunță la o anumită tăietură de carne crudă?

Dacă aveți, nu sunteți singur. Am auzit, precum și am verificat o mulțime de animale de companie crude de familie care refuză să mănânce diferite tipuri de carne.

Chiar recent, un adept YouTube a comentat unul dintre videoclipurile mele de unboxing că a participat la problema unuia dintre câinii ei care nu se gândește la ficat:

Câinele meu de companie urăște gustul ficatului. Chiar dacă o amestec cu tripla, ea înțelege exact cum să -l separe, precum și să -l scot. Nu va mânca absolut ficat crud.

Lucrul cu ficatul este că este format din minerale, precum și vitamine necesare unui plan de alimentație cu alimente crude echilibrate care nu sunt descoperite în alte tăieturi de carne. Este un produs care nu este negociabil care trebuie să fie alimentat absolut.

Mai ușor spus decât făcut cu câini picky, care nu pot părea să se încălzească la fel de mult ca consistența ficatului. Este destul de subțire, precum și moale, așa că am tipul de unde ar putea veni.

Eu personal am fost relativ norocos cu modelele de mâncare ale câinilor mei, precum și cu papilele gustative, cu toate acestea Buzz nu va atinge uterul de porc.

Când câinele tău de animale de companie nu va mânca carne crudă

Deci, care este tehnica mea de a depăși lipsa ratei de dobândă într -un anumit produs alimentar brut?

Încercați o consistență diferită!

Mâncare crudă congelată

Cea mai simplă alternativă este să nu lăsați tăierea cărnii să se dezghețe în întregime. Oferiți -l puiului tău încă oarecum înghețat. Acest lucru va masca mirosul cărnii într -o măsură specifică. Puteți cumpăra diete crude pre-fabricate de la Darwin aici.

Dacă acest lucru nu funcționează, încercați să -l utilizați ca un tratament deshidratat.

Alimente crude deshidratate

O alegere este să o deshidratați singur folosind un deshidrator sau cea mai mică setare de pe cuptor. Având în vedere că această tehnică durează aproximativ 10-12 ore, veți necesita absolut timp suficient. Vedeți postarea noastră: tratamente deshidratate pentru câini

De asemenea, rețineți că unele tăieturi de carne, cum ar fi ficatul, au un miros unic pentru ei, astfel încât lumânările de iluminare și/sau deschiderea ferestrelor în timpul procesului de deshidratare este ceva ce poate doriți să încercați.

De asemenea, puteți evita conceptul de bricolaj, precum și să obțineți tăieturi deshidratate sau uscate cu aer de carne.

*Obțineți cele trei rețete de mâncare pentru câini pentru animale de companie crude gratuite acum! Faceți clic chiar aici

Mâncare pentru câini pentru animale de companie brute măcinate

Cu toate acestea, încă o alegere este să încercați să măcinați, indiferent de tăierea cărnii pe care pup -ul dvs. le refuză să mănânce întreg, precum și să vedeți dacă o va mânca așa.

Întrucât organele secrete precum ficatul sunt incredibil de moi, le puteți arunca doar într -un procesor alimentar.

Alte tăieturi de carne au o consistență mai grea, precum și pot avea nevoie de o râșniță de carne reală.

Trebuie să fiți capabil să descoperiți unul puternic pe Amazon. Am văzut imagini/videoclipuri cu alimentatoare crude pe Instagram folosind această polizor de carne, care se vinde cu aproximativ 160 de dolari.

Dacă nu ați încercat un brand brut pre-fabricat, vă sugerez să încercați mâncarea crudă de la sponsorul nostru, Darwin.

Mâncarea este echilibrată 100% cu carne crudă, oase, precum și organe, precum și sunt furnizate la ușă. Puteți obține 10 kg de mâncare crudă pentru doar 14,95 USD cu comanda lor de încercare. Click aici.

1 lire costă 3,75 USD, precum și constă din tripla ecologică, ficat, rinichi, precum și alte două organe pe care afacerea le alternează.

Apropo, conceptul de măcinare a funcționat ca un apel pentru adeptul meu YouTube, apropo:

Mulțumiri. Am început să le șterg toată mâncarea, precum și să o mănânce ca Champs acum.

(Urmați videoclipurile cu mâncare pentru câini pentru animale de companie Barbara aici.)

Îndepărtați acea tăietură specifică a cărnii din meniu dacă nu este necesară pentru dietă

Așa cum am subliniat mai devreme, am confruntat o problemă cu Buzz când mi -am hrănit pentru prima dată uterul de porc pentru puii mei.

A adulmecat de câteva ori, a ales -o cu gura, precum și apoi a scuipat -o înapoi. Am încercat să -l folosesc la el pe jumătate înghețat, mai degrabă decât brut, totuși nu am avut niciun fel de noroc.

Nu m -am preocupat excesiv de el, fără să -mi placă, având în vedere că nu este o parte necesară a planului dietetic brut, cum este ficatul. Așa că nici nu am încercat să -l macine. Este doar una dintre multe, o mulțime de tăieturi care sunt hrănite ca carne de masă musculară, precum și, din fericire, își va mânca gizzile, inimile, plămânii, backstrap -ul, precum și altele ca un campion.

Am acceptat doar adevărul că uterul de porc este pentru a zvâcni care sunt varza de Bruxelles pentru mine (*** Yuck, nu pot suporta gustul varzării de la Bruxelles ***), precum și nu o voi mai pune în bolul lui.

Doar în situația în care te -ai întrebat dacă sora lui, Missy, va mânca uter de porc – îi place!

Amuzant exact cum frații pot fi atât de diferiți! Încă nu am descoperit un tip de mâncare pe care femeia mea de cățeluș lacom nu o va mânca cu bucurie.

Există vreun tip de tăieturi de carne pe care câinele dvs.) nu le va atinge?

Să înțelegem în comentarii! De asemenea, să înțelegem dacă aveți vreun tip de îngrijorare sau sfaturi cu privire la hrănirea mâncării crude pentru câini pentru animale de companie sau ce trebuie să faceți dacă câinele dvs. de companie nu va mânca tăieturi specifice de carne crudă.

*Obțineți cele trei rețete de mâncare pentru câini pentru animale de companie crude gratuite acum! Faceți clic chiar aici

Barbara RIVers compune în mod regulat pentru acea mutt despre hrănirea celor doi boxer amestecă o dietă crudă pentru câini pentru animale de companie. Este scriitoare de blog, precum și pentru animale de companie Walker, precum și păstrează blogul K9s peste cafea.

Postări asemănatoare:

Cum hrăniți mâncarea crudă pentru câini pentru animale de companie în timp ce călătoriți?
8 reacții la hrănirea câinelui dvs. de companie o dietă crudă
Ce să faci când câinele tău de companie este un mâncător picant

Barbara Rivers se compune în mod regulat pentru acel mutt. Ea este autorizată în alimentația pentru câini pentru animale de companie crude din revista Dogs Naturally, precum și autorul a trei cărți electronice despre mâncarea de câini pentru animale de companie echilibrate. Este scriitoare de blog la K9s Over Coffee.