Șapte site -uri de rețele sociale pentru iubitorii de pisici

Post de oaspeți de Mary Ward

Colegii iubitori de pisici știu că suntem o rasă diferită și suntem mândri de asta! Ceea ce poate nu știți este că, dincolo de blogging, există câteva site -uri minunate pentru oameni ca noi și animalele noastre de companie prețioase, unde putem să ne conectăm, să împărtășim și să ajutăm să rezolvăm problemele câteva dintre aspectele mai mari ale companiei. Puteți găsi un site de rețea socială pentru aproape toate, și acest lucru este valabil mai ales atunci când vine vorba de iubitorul de pisici din voi. Iată șapte dintre cele mai importante site -uri de rețele de socializare de pe net pentru iubitorii de pisici ca noi.

1. Spațiul meu pentru pisici – este vorba despre rețelele sociale! Acest site vă leagă la cele mai bune informații despre pisici și vă leagă de iubitorii de pisici de pretutindeni. Puteți împărtăși poveștile și imaginile dvs. sau pur și simplu aruncați pentru a vedea ce sfaturi noi sunt acolo. Acesta este un site minunat pentru a merge pentru a întâlni alți iubitori de pisici la fel ca tine!

2. Fanatic felin – Dacă credeți că nu există nimeni la fel de pasionat de pisica lor ca tine, vizitați acest site pentru un timp. Veți vedea că nu sunteți singur în dragostea dvs. de feline și puteți vizita cu alți indivizi cu gânduri similare și vă împărtășiți părerile. Un loc minunat de întâlnire pentru fanaticii feline de pretutindeni!

3. Catster – sigur că puteți căuta sub orice subiect dat, găsiți bloguri sau forumuri ale altor iubitori de pisici și căutați informații valoroase – dar există și mai multe! Este vorba doar de conexiune aici și dacă vă conectați cu iubitorii de pisici, în general, sau îl discutați pe un subiect dat, vă veți simți chiar acasă aici.

4. Meow Mail – În calitate de proprietari de pisici, există o înțelegere specială a cât de apreciat este animalul nostru de companie. Prin acest site de rețea socială, vă puteți împărtăși părerile și gândurile despre ceea ce este să vă iubiți pisica. Vă puteți conecta cu alții care recunosc o pisică nu doar ca animal de companie, ci ca parte a familiei lor.

5. Cat Club – Acest site de rețea socială este atât de elită încât trebuie să vă alăturați ca adevărat membru pentru a avea acces. Nu puteți avea acces doar la o mulțime de informații, dar puteți ajunge la alți iubitori de pisici din întreaga lume. Puteți împărtăși povești și fotografii și chiar puteți obține câteva reduceri valoroase în acest proces!

6. Hobbyist CAT – Ideea unui site de rețea socială este să îi întâlnești pe alții ca tine sau cu interese similare și vei face exact asta aici. Nu trebuie să vă rețineți cât de mult vă iubiți pisica, pentru că sunteți obligat să întâlniți mulți alții la fel ca dvs. pe acest site popular.

7. Purrsonals.com – Există cu adevărat ceva pentru toată lumea, iar acest site este o dovadă a acestui lucru! Dacă doriți să vă întâlniți cu alții care iubesc pisicile la fel de mult ca tine, atunci acest site de rețea socială poate acționa ca producătorul tău de potriviri. Acesta este site -ul perfect de întâlnire dacă doriți să vă conectați și să întâlniți un coleg de iubitor de pisici ca tine.

Fie că este distracție, camaraderie, educație sau informații, aceste site -uri au multe de oferit iubitorului de pisici în oricare dintre noi. Alăturați -vă și obțineți -vă doza zilnică de distracție felină și fapte!

Mary Ward este o scriitoare independentă și îi place să scrie despre subiecte de carieră legate de animale, cum ar fi cum să obții o diplomă de tehnologie veterinară online, sfaturi pentru locuri de muncă și educație și multe altele.

Regele Ingrid

S-ar putea sa-ti placa si:
Ajutați Cat Conștient să câștige Blogpaws Blogging și Premii pentru social media

Catastic: aplicația pentru iubitorii de pisici

Recenzie: PET -uri sociale CBD Oil de cânepă

„Un interviu cu Gwen Cooper, autorul Odyssey -ului Bestseller New York Times
Puterea transformatoare a asumării riscurilor »

8 comentarii pe șapte site -uri de rețele sociale pentru iubitorii de pisici

Maureen spune:

7 iulie 2016 la 1:53 AM

Există, de asemenea, site -ul Cat, un loc minunat pentru a întâlni alți iubitori de pisici și a împărtăși povești/a învăța. Îmi place acest site.

Răspuns

Ingrid spune:

23 septembrie 2009 la 12:08 pm

Linda, sunt recunoscător că te bucuri de legături.

Elizabeth – Cine știa, nu? Destul de remarcabil ceea ce este acolo pentru iubitorii de pisici și iubitorii de animale de companie în general.

Răspuns

Elizabeth Spann Craig spune:

23 septembrie 2009 la 5:44 AM

Nu știam că acestea chiar există! Mulțumesc că le -ai arătat.

Elizabeth
Scrierea misterului este crimă

Răspuns

Linda Mohr spune:

21 septembrie 2009 la 23:42

Ce resurse minunate. Mulțumesc pentru partajare!

Răspuns

Ingrid spune:

21 septembrie 2009 la 19:55

Sper că te distrezi cu aceste site -uri, Sandy!

Răspuns

Sandy spune:

21 septembrie 2009 la 12:32 pm

Mulțumiri! Le voi verifica

Sandytweey

Răspuns

Ingrid spune:

21 septembrie 2009 la 11:27

Distrează -te explorând aceste site -uri, Clea. După cum puteți vedea din fotografie, Amber a fost ocupat să navigheze pe net?

Răspuns

Clea Simon spune:

21 septembrie 2009 la 10:57 AM

Oh Purr! Vă mulțumim pentru aceste site -uri. Știam doar despre Catster.

Răspuns

Lasă un răspuns Anulare Răspuns
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *
Cometariu *
Nume *

E-mail *

Lăsând un comentariu, sunteți de acord cu colectarea datelor dvs. de către acest site web, conform noastră
Politica de Confidențialitate.
*

Pentru comentarii ulterioare înștiințează-mă prin e-mail. De asemenea, vă puteți abona fără a comenta.

Δ