25 cele mai bune jucării pentru pisici din 2021: cele mai bune jucării pentru pisoi automatizate

Aceste cele mai bune jucării automate pentru pisici sunt grozave pentru momentul în care nu aveți timp. Jucarea cu pisica dvs. nu este doar plăcută pentru dvs., dar este importantă și pentru sănătatea și plăcerea pisicii dvs.

Acest lucru este deosebit de important dacă pisica dvs. este doar interioară sau o pisică solo. Deși jucăriile pot face lucruri diferite pentru pisici, un lucru pe care îl împărtășesc cu toții este capacitatea lor de a le menține alertă și sănătoasă.

Jucăriile interactive pentru pisici pot fi, de asemenea, folosite pentru a construi o relație cu pisica dvs., astfel încât să obțineți o mulțime de cocoașe după terminarea timpului de joacă.

Proprietarii de pisici știu că pisicile pot fi foarte picante în ceea ce le place și nu le place. Am compilat o listă cu jucăriile de top pentru pisici pentru a vă menține pisica distrată.

Cele mai bune jucării pentru pisici pentru pisici și pisoi

Dacă sunteți un proprietar ocupat de animale de companie care nu are timp sau energie pentru ore de joc cu pisica dvs., atunci jucăriile automate pentru pisici pot fi salvatoare.

Vă puteți odihni ușor știind că moggy -ul dvs. de companie primește toată stimularea mentală și fizică de care au nevoie pentru a fi fericiți și sănătoși investind în unele dintre doamnele uimitoare din acest ghid.

Multe dintre aceste produse sunt destinate să stimuleze instinctele de vânătoare ale pisicii tale. Acestea vă vor permite să le lăsați să stea, să se ghemuiască și să -și atace prada.

Jucării automate pentru pisoi

Aceste jucării sunt atât provocatoare, cât și încântătoare, astfel încât oferă exerciții fizice grozave ale corpului creierului.

Vă recomandăm să alegeți doar jucării de pisici de înaltă calitate, sigure și durabile.

Evitați jucăriile care au piese mici sau ar putea determina pisica dvs. să se sufocă. De asemenea, amintiți -vă de scena și vârsta pisicii dvs. atunci când alegeți jucării.

Pisicile senior și cei cu probleme de mobilitate vor prefera jucăriile mai lente, în timp ce pisicile mai tinere se pot bucura de jucării care se mișcă într -un ritm mai rapid.

Dacă sunteți în căutarea unor modalități de a vă menține pisica distrată în timp ce sunteți plecat, cele mai bune jucării automate pentru pisici vor merita.

Am compilat alegerile noastre de top, cu opțiuni pentru toate vârstele, bugetele și etapele. Tot ce ți -a rămas este să -ți alegi preferatul.

Este dificil să strici o pisică pe care o iubești ca animal de companie cu toate jucăriile și jocurile pe care le pot juca.

Este o modalitate grozavă de a vă lega cu copiii, de a face suficient exerciții fizice, de a -și activa instinctele și de a -i menține stimulați mental și fizic.

Jucării automate pentru pisici și pisoi

Preferințele de activități recreative ale pisicilor sunt diferite între rasele de pisici și personalități. Unele pisoi se bucură de bătăi de bile simple în jurul casei sau pene pe bastoane.

Alții se bucură de alungarea cu laser sau de a alerga în jurul casei printr-un tunel de pisici (puncte suplimentare pentru aceasta fiind la 3 dimineața).

Există multe opțiuni din care să alegeți data viitoare când doriți să vă tratați pisica (sau singur) cu câteva jucării noi.

Cele mai bune jucării pentru pisici pentru 2021

1. Laser automat pentru pisici hipipet

Hipipet automat laser pentru pisici este foarte distractiv pentru pisica ta. Proiectul cu laser pe pământ, oferindu -i pisicii tale ceva pentru el să alunge, să pună în picioare și să vâneze.

Mișcarea sa neregulată de 360 ​​de grade o menține antrenantă, provocatoare și distractivă. De asemenea, prezintă tufuri de pene detașabile care pot fi eliminate pentru a oferi pisicii tale ceva nou de făcut.

Laserul este oprit automat de un cip de senzor intern după patru minute. Acest lucru împiedică stimularea sau purtarea pisicii prea repede.

Dar, dacă pisica ta îi dă un boop sau trece pe lângă ea, se va întoarce. Are un șasiu anti-vârf pentru a împiedica animalul dvs. de companie să-l bată. În plus, este fabricat din material ABS non-toxic care va dura mult timp.

2. Gura Billy Bass pentru pisici pentru a cânta pește de perete

Big Billy Bass a plecat de la cântat la stimularea jucăriei pisicilor la peștele de perete cântat. Ornamentația de perete Kitsch-90 este evocată fără îndoială de acest pește floppy cu mișcarea sa de dans.

Va fi un hit cu pisica ta! Pentru a activa senzorul de mișcare, încărcați -l mai întâi conectându -l într -un port USB.

Când peștele este zguduit sau lovit, acesta devine viu. Continuă să se miște cu fiecare atac de pisică. Este un mod grozav de a -ți face mintea și corpul să se miște.

Două pungi Catnip sunt disponibile pentru o implicare suplimentară dacă copilul tău de blană are nevoie de o anumită încurajare.

Puteți separa, de asemenea, producătorii de țesături moi de powerbox, astfel încât să o puteți arunca în șaibă dacă devine puțin brută. Jucărie de pește dansând pentru pisici interioare.

3. Bile de clopot și trei bile de culoare simplă

Această masă cu bile rulante la nivel triplu vă va menține pisica distrată ore întregi. Aceasta este o jucărie grozavă de pisici. Fiecare strat poate fi ușor tăiat împreună, prinzând bilele, permițându -le în același timp libertatea de mișcare.

Găurile de spion permit pisicii tale să vadă și să -și îmbunătățească abilitățile de vânătoare. Trei bile de clopot și trei bile de culoare simplă sunt disponibile pentru a oferi pisicii tale o varietate de sunete și texturi.

Este optim pentru mai multe animale și le va permite să se distreze. De asemenea, este greu să bateți, așa că nu va înceta să vă distrați, chiar dacă nu sunteți acolo.

Roller de jucărie pentru pisici Upsky 3 niveluri turnate la nivel

4. jucărie robotică interactivă pentru pisici

Roboții îți pot distra pisica în timp ce ești plecat. Robotul auto-rotativ vine echipat cu roți led intermitente și un atractivAm bagheta cu pene care îți va atrage pisica.

Este ușor de încărcat și oferă diferite moduri pentru covoare și podele dure. Are o direcție automată cu mai multe pământuri și neregulate, care va oferi pisicii dvs. un antrenament grozav.

Acesta se bazează pe instinctele lor de vânătoare, permițându -le să le țină și să -și atace prada. Alte caracteristici includ detectarea obstacolelor pentru a evita coliziunile și un cronometru automat care se oprește după 10 minute de joc. O taxă completă de două ore vă va oferi trei-patru ore de joc.

Jucării robotice interactive pentru pisici. Minge automată neregulată de 360 ​​de grade

5. Magazin de covorașe de gaură neagră pentru pisici de înot interactive de înot

Acești pești operați cu baterii fac un joc acvatic grozav pentru pisicile care nu urăsc apa. Umpleți un bol mare cu apă și puneți cei patru pești în el.

Aripioarele robotice au o funcție automată de înot, ceea ce înseamnă că se mișcă imediat ce pisica lovește apa. Pisica ta va fi, de asemenea, atrasă de lumini LED intermitente, care le atrag atenția.

Acesta este un mod grozav de a stimula instinctele de vânătoare ale Furbaby și de a le introduce apă. Partea cea mai bună este că peștele se va opri automat după ce a fost îndepărtat și uscat. Acest lucru permite salvarea bateriei pentru o altă zi de joc.

Blackhole Litter Mat Magazin pentru pisici interioare de înot interactive de înot

6. Serenelife automat jucărie pentru pisici laser

Această jucărie automată pentru pisici laser de SereNelife urmează punctul roșu. Acest design funky dodecaedru este o potrivire grozavă pentru decorul modern și îndeplinește dorința umană de a avea o casă care este plăcută pentru ochi.

De asemenea, îndeplinește dorința Kitty de joc interactiv și distractiv. Se poate mișca în mod eratic și poate fi ajustat pentru a oferi o implicare constantă. De asemenea, poate acoperi pereții și podelele în funcție de unghiul pe care îl alegeți.

Dimensiunile mici și durata de viață mare a bateriei o fac extrem de mobilă. Îți poți lua animalul de companie oriunde te duci. Puteți seta modul automat, astfel încât pisica dvs. să fie distrată chiar și atunci când nu sunteți acolo.

Serenelife ALTICA LASER AUTOMATĂ PENTRU PATSURI

7. CAT CAT Interactive Tratat labirint și alimentator de puzzle

Labirinturile interactive de tratament poate încuraja gândirea prietenului tău de blană. Acest labirint interactiv de tratare îți încurajează blănurile să -și folosească instinctele precum zgârierea, adulmecarea și căutarea de recompense ascunse.

Există trei niveluri de dificultate, astfel încât pisica dvs. să își poată crește nivelul de abilități. Este o modalitate grozavă de a ușura plictiseala și de a stimula mintea și corpul pisicii tale.

De asemenea, poate ajuta la gestionarea greutății și a alimentelor. Puteți încetini obiceiurile alimentare ale pisicii dvs., oferindu -le kibble și făcându -le să funcționeze pentru asta.

Acest lucru este valabil și pentru îmbunătățirea digestiei și a gestionării greutății.

Cat Incredible Interactive Tratament labirint și alimentator de puzzle

8. Hartz Cattraction Silver Vine & Catnip Cat Jucării

Nu trebuie să cheltuiți mult pentru a vă răsfăța animalele de companie cu jucării pentru pisici. Aceste șoarece catnip sunt un fior grozav de costuri reduse.

Sisal Outers pot fi folosiți pentru a săpa în sisal, iar catnipul și Silvervine stimulează și atrag pisica pentru un joc jucăuș. Silvervine, care este o plantă similară cu Catnip crește în zonele muntoase din estul Asiei, este naturală și foarte eficientă.

Fiecare șoarece are un clopot atașat la coada sa care adaugă emoție la lupta în jurul casei.

Hartz Cattraction Silver Vine & Catnip Cat Toys

9. Pet Craft Supply Co. Kitty Condor Crazy Catnip Cuddler

Aceste păsări blânde, cu aspect alarmant, fac animale de companie grozave pentru a se îmbrăca și a se juca cu pisicile. Pentru stimulare și atracție maximă, interioarele de pluș sunt umplute cu catnip pur, natural.

Pene roșii strălucitoare sunt doar un exemplu al numeroaselor texturi care pot fi folosite pentru a angaja instinctele de vânătoare sălbatice și de urmărire a prietenului tău de blană. De asemenea, este optim pentru pisici, deoarece este suficient de ușor pentru a fi transportat, dar suficient de mare pentru a se înfunda atunci când sunt obosiți.

Acest lucru vă va asigura că pisica dvs. nu se simte plictisită. Vine într-un pachet de 2, astfel încât să aveți o rezervă pentru ziua respectivă.

Pet Craft Supply Co. Kitty Condor Crazy Catnip Cuddler

10. Meohui Interactive Cat Feather Jucării

Aceste jucării cu pene de pisici sunt simple și ușor de utilizat. Aceste jucării clasice pentru pisici sunt o modalitate grozavă de a vă lega cu prietenii dvs. feline.

Este ușor și flexibil, astfel încât toate vârstele să o poată folosi. Puteți încuraja pisica dvs. să sară, să sară, să stea și să vâneze atașamentele, care includ opțiuni de pene și pufoase.

Acest set include două telescopice și două șiruri suplimentare, precum și cinci atașamente de pene și patru atașamente de viermi squiggly. Este, de asemenea, o valoare grozavă și se încadrează în majoritatea bugetelor.

Jucării interactive cu pene de pisici interactive

11. Toy Goopow Cat Jucărie interactivă automată laser

O pisică va fi distrasă de lucruri strălucitoare. Jucăriile cu laser sunt o modalitate grozavă de a vă menține pisica distrată. Ei vor alunga săgeți de lumină în jurul podelei, determinându -i să alerge după ea.

Zona mare de joc a Goopow are cinci setări pentru diferite dimensiuni de cercuri, în funcție de spațiul disponibil și de nevoile pisicii dvs. De asemenea, puteți alege între intermitent și lumina rapidă.

Porniți cronometrul automat pentru a face viața să fie ușoarăer. Oferă pisicii tale 15 minute de joc în rotație de 360 ​​de grade și apoi se oprește timp de trei ore. Acest lucru va asigura că pisica dvs. nu este supraestimulată și obosită.

Puteți utiliza, de asemenea, modul manual dacă doriți. Îl puteți încărca fie cu un încărcător USB, fie cu patru baterii AAA.

Toy GOOPOW CAT JOY AUTOMATĂ Interactive Laser

12. Jucărie pentru pisici Hunter Hunter Ourpets: Play-n-Squeak

Această jucărie realistă a mouse -ului va încuraja instinctele de vânătoare ale pisicii tale. Modulul de sunet electronic scoate un sunet real scârțâit la impactul cu laba.

Acest mouse este o modalitate grozavă pentru pisica dvs. de a face exerciții fizice, de a reduce stresul și de a ușura plictisirea. Pentru a adăuga farmec pisicii pisicii tale, mouse -ul vine cu catnip în interiorul său.

Este grozav pentru pisica ta și va fi un mare succes cu ei. Cu toate acestea, dacă vă este frică de șoareci (musofobie), atunci poate doriți să luați în considerare alte opțiuni.

Ourpets Squeak Mouse Hunter Cat jucărie

13. Smartykat Hot Pursuit Cat jucărie

Ce secrete sunt ascunse sub covoraș? Când joci acest joc, pisica ta va pune aceste întrebări.

Unitatea centrală este așezată sub o covorașă și mișcă brațul cu atașamente fuzzy și lumini strălucitoare de dedesubt. Imită mișcarea pradei ascunse a felinei tale.

Puteți alege dintre patru viteze și două atașamente de pradă. Aceste jucării sunt grozave pentru instinctul natural de vânătoare al pisicii dvs. și vă ajută să vă legați de animalul dvs. de companie.

Smartykat Hot Pursuit Cat jucărie

14. Jucării interactive Fynigo Cat – un șoareci care rulează și o zgârietură

Dacă pisica dvs. este un zgârietor, atunci vă puteți canaliza energia distructivă către altceva decât canapeaua și scaunele de luat masa.

Această jucărie de pisici are un Scratchpad care poate fi utilizat pentru gheare activă și un mouse care rulează care poate fi utilizat pentru jocul interactiv. Mouse -ul se va învârti în pistă odată ce va fi apăsat. Acest lucru oferă pisicii tale ceva de urmărit.

Nu necesită putere sau baterii, ci o pisică curioasă. Este grozav pentru a -ți menține pisica activă, a ușura plictiseala și a -și stimula instinctele de vânătoare.

Jucării interactive Fynigo Cat cu șoareci care rulează și un tampon de zgârieturi

15. Legendog 5pcs catnip jucărie

Acest set de cinci jucării Catnip vă va lăsa pisica să mănânce sau să mestece plictisirea și anxietatea. Aceste pisoi drăguțe de desene animate sunt făcute cu catnip natural și bumbac moale PP.

Exteriorul sunt confecționate din lenjerie rezistentă, dar moale de bumbac și nu vor provoca nicio deteriorare a dinților pisicii tale. În schimb, vor fi un ajutor grozav în curățarea lor. Această dimensiune este grozavă pentru lovitura de iepuraș, care poate fi folosită ca o mișcare de vânătoare și autoapărare.

Setul este disponibil într -o varietate de culori și modele, astfel încât pisica ta nu va trebui să aleagă.

Legendog 5pcs catnip jucărie

16. Delomo Cat Light jucărie

Această jucărie ușoară cu laser va lumina viața pisicii tale. Acest model este mic la doar cinci centimetri și un sfert de înălțime, așa că este ușor să transporte și să te joci cu pisica ta.

Este nevoie doar de încărcare USB și poate rula timp de 10 până la 12 ore pe o baterie complet încărcată. Puteți alege dintre viteze lente sau rapide pentru a se potrivi nevoilor prietenului dvs. de blană (chiar și pisicile au nevoie de zile leneșe).

Lumina se mișcă în jurul camerei la întâmplare, oferind pisicii tale o mulțime de oportunități de a -l alunga și de a vâna. Această activitate interactivă este distractivă pentru pisica ta.

Delomo Pat Light Light

17. MIBOTE 30 PC -uri Jucării pentru pisici pentru pisici asortate

Acest set de 30 de piese este grozav pentru a vă strica pisica pentru ziua lor de naștere, Gotcha sau doar pentru că. Acest set este plin de jucării diferite pentru ca pisicile să le distreze în mai multe moduri diferite.

Un tunel de pisici este inclus în formația, care poate fi utilizat pentru a trage în timpul zilei de 2 dimineața. Sunt incluse, de asemenea, o jucărie de tumbler și baghetă teaser.

Următoarele sunt zece bile cu stiluri diferite, doi șoareci de blană faux, trei șoareci de mătase, trei șoareci de bumbac și o bilă de in cu pene suplimentare.

Deși palul tău felin ar putea prefera să le depoziteze în toată casa, puteți utiliza o geantă de depozitare prietenoasă pentru om pentru a conține mizeria atunci când nu sunt utilizate.

MIBOTE 30 PC -uri pentru pisici pentru pisici jucării asortate

18. 3. Pachet de bile de jucărie pentru pisici Pakesi

Acest pachet de trei mingi vor aduce sunetele naturii în interior. Fiecare unitate emite un