Leo Begs

Addthis Sharing ButtonsShare la FacebookFaceBookFaceBookShare la TwittertwittertwitterShare la Pinterestpinterestpinterestshare la MoreAddHismore

Urăsc să recunosc, dar este cam drăguț. Sunt părtinitoare, desigur, pentru că cred că majoritatea lucrurilor pe care le face Leo este drăguț. Nu numai că Leo cerșește mâncare, de asemenea, cer atenție. Niciunul nu este subtil. Apoi, din nou, Leo nu a fost niciodată priceput să fie subtil.

Este destul de evident când vrea mâncarea în mâinile tale. Se așază ca băiatul bun pe care se preface că este și va aștepta cu răbdare, sperând că ceva va cădea. De obicei, eu sunt cel care celă și îi va aluneca o bucată de brânză atunci când Erich nu se uită. Până în prezent, lui Leo îi place aproape orice, cu excepția morcovilor. I -am dat un morcov o dată și, în loc să -l mănânc, l -a rupt în bucăți minuscule pe tot covorul. Nu a fost distractiv curățarea asta.

Când Leo cerșește cina, poate fi destul de viclean. El este hrănit de două ori pe zi; la 7 dimineața și la 7 seara. De îndată ce ceasul se împlinește 7 ani, Leo știe cumva și va sta în fața mea, Pant și va privi profund în sufletul meu, probabil urlând cuvântul „mâncare” în mintea lui. Din fericire, el nu plânge sau nu face nimic distructiv, el îmi oferă doar un „memento prietenos” că este timpul să fac ca mâncarea să apară în bolul său. Mi -a luat ceva timp să -mi dau seama ce face, dar de îndată ce am făcut și am urmat instrucțiunile lui Leo, a fost lumina lui verde să o facă ori de câte ori vrea mâncare. Hopa.

În ceea ce privește atenția, Leo pur și simplu nu poate obține suficient, în condițiile sale. Când vrea să joace sau să fie animal de companie, Leo nu are nicio problemă să devină lapdog, el crede că este. El face acest lucru în care sare lângă unul dintre noi și se va întoarce imediat și își va pune fundul în fața noastră, astfel încât să -i putem zgâria pe spate. De asemenea, este foarte bun doar să fie doar în cale, dacă facem treburile în perioada în care Leo decide că este „acordă atenție lui Leo”.

Când am spus că Leo nu poate atrage suficientă atenție în condițiile sale, am vrut să spun asta. Dacă Leo este leneș, mestecat pe osul său sau doar obosit, este doar pe jumătate interesat să atragă atenția. Este nevoie de multă încurajare pentru a -l determina pe Leo să vină la noi uneori. Poate că face parte de pisică sau a fost o pisică în viața sa trecută?