Cerința dvs. de companie este un supliment de acid gras?

Addthis Sharing ButtonsShare la FacebookFaceBookFaceBookShare la TwittertwittertwitterShare la PinterestpinterestPinterestshare la MoreAddhismore6

Cuvântul incredibil este utilizat, precum și metoda suprautilizată, precum și în aceste zile. Un nou telefon mobil, o cameră nouă, o mașină nouă, orice este nou sau diferit influențează oamenii să se plimbe afirmând „Este uimitor!” Ceea ce descopăr fascinant este că, pe măsură ce privim în jurul nostru, precum și încercăm să descoperim lucruri incredibile, de multe ori ne lipsește adevărul că cel mai incredibil lucru dintre toate este cu adevărat noi. Corpurile noastre, precum și corpurile altor mamifere sunt cu adevărat o lucrare de întrebare care funcționează mult mai bine decât orice tip de producător sau gadget făcut de om. Corpurile noastre au o metodă cu adevărat incredibilă de a se reglementa, a avea grijă de sine, de a produce lucruri, precum și de a face alte lucruri uimitoare pe cont propriu, fără aportul nimănui. Mult mai bine decât orice tip de experiment de chimie, corpurile noastre pot lua un compus care este inutil, precum și să -l transforme în ceva pe care corpul îl poate folosi. Cu toate acestea, există unele substanțe care par a fi de folos, însă din anumite motive, mamiferele nu sintetizează în cantități adecvate. Un exemplu în acest sens este omega -3, precum și acizi grași omega -6.

Acizii grași sunt blocuri de grăsimi dietetice, precum și au utilizat în avansarea hormonilor, izolarea, securitatea structurii celulare, precum și o serie de alte funcții necesare. Compus din carbon, hidrogen, precum și oxigen, acești acizi grași au stabilit stadiul pentru a ajuta la facilitarea funcției imunitare, a producției de energie, precum și a utilizării, precum și chiar reducerea inflamației.

Deși atunci când oamenii de știință fac studii care compară persoane pe suplimente de acid gras omega cu cei care iau un placebo, par să obțină rezultate mixte, există ceva care este evident pentru proprietarii de animale de companie care le -au furnizat animalelor de companie. Proprietarii de animale de companie au raportat din când în când, după ce și -au furnizat animalele de companie de familie Omega Suplimentele de acid gras, animalele de companie au un aspect mai sănătos, au o piele mai strălucitoare, au o vărsare mai mică, precum și par să aibă mult mai multă energie. Deși aceste rapoarte nu sunt dovezi științifice, le -am auzit în mod obișnuit pentru a crede că există ceva acolo, precum și pentru a -mi pune propriii câini pe ei. Din ceea ce am văzut personal, câinele meu de companie îl luptă, utilizat pentru a arunca mult mai mult înainte de a lua suplimentul, precum și haina lui nu avea atracția pe care o are astăzi. Nu pot fi specific, sunt suplimentele, însă, dacă aș fi fost un om de jocuri de noroc, cred că acesta ar fi un pariu fără riscuri.

Să vorbim despre lucrurile pe care le înțelegem specifice acestor acizi grași, precum și unele lucruri pe care le -am auzit suficient din partea proprietarilor, precum și a oamenilor de știință, că ar putea merita menționate. Acizii grași omega-3 conțin acid linoleic (ALA), acid eicosapentaenoic (EPA), precum și acid docosahexaenoic (DHA). Se gândesc o mulțime de acizi grași omega-3 nu sunt esențiali, cu toate acestea, unele studii au arătat că acidul alfa-linoleic este o parte foarte crucială a dietei unui animal de companie. Acizii grași omega-6 includ acid linoleic (LA), acid gamma-linoleic (GLA), precum și acid arahidonic (AA). Acizii grași omega-6 sunt gândiți la acizii grași necesari, având în vedere că nu sunt sintetizați în mod natural în organism, precum și atât câinii, cât și pisicile au nevoie de acid linoleic, precum și pisicile au nevoie de acid arahidonic.

Unele surse de acizi grași omega-6 includ ulei de porumb, semințe de in, ulei de canola, ulei de arahide; Surse de acizi grași omega-3 includ o mulțime de pești precum somon, hering, sardine, ton, păstrăv, precum și macrou, printre altele.

În general, sunt necesari omega-3, precum și acizi grași omega-6 pentru livrare, precum și metabolismul colesterolului, precum și trigliceridele, funcția creierului tipic, vederea, funcția suprarenală, metabolismul, precum și funcția adecvată a sistemului imunitar imunitar printre alte procese. Din cauza funcției cruciale care joacă acizii grași în organism, aceștia au fost utilizați în tratamentul alergiilor, bolilor renale, colesterolului ridicat, artritei, problemelor de comportament, precum și a pielii, precum și a problemelor de strat.

Acizii grași omega-6 ajută la menținerea inflamației sub control, să aibă un impact util asupra tensiunii arteriale, ajută aspectul de coagulare care, la rândul său, permite leziunilor să se vindece mai repede, precum și acest acid gras, de asemenea, s-a dovedit că păstrează un strat strălucitor, precum și și Păstrați pielea sănătoasă. Mulți oameni folosesc Omega-6 pentru a reduce vărsarea animalelor de companie, precum și pentru a ajuta câinii, precum și pisicile să păstreze acea „strălucire” care sugerează un animal de companie sănătos.

Acizii grași omega-3 ajută la modularea alergiilor, precum și la inflamație, ajută la menținerea ochilor sănătoși, precum și la îmbunătățirea viziunii, ajutați să mențineți sângele subțire, precum și să acționați chiar ca un antioxidant, scăpând de radicali complimentari.

Acești acizi grași au vreun tip de efecte secundare? Ei bine, având în vedere că este destul de mult, este crucial să nu exagerați dozele (din orice). Iau verificat o mulțime de studii de studiu de cercetare care sugerează valoarea conservării unui anumit raport de omega-6 și omega-3; Cu toate acestea, aceste studii nu par să fie întotdeauna de acord cu privire la acest raport. De obicei, alimentele pentru animale de companie procesate are mult mai mult Omega-6 decât Omega-3, așa că poate avea sens să adăugați mult mai mult omega-3 la dieta unui animal de companie. Cu toate acestea, aportul în exces de omega-3 ar putea avea impacturi nefavorabile prin stimularea radicalilor gratuite. Omega-6 în doze mari are tendința de a stimula inflamația. Atât Omega-3, cât și Omega-6 au un impact asupra coagulării, precum și a sângerării. Este crucial să înțelegem că, dacă un animal de companie este pe medicamente care subliniază sângele, aceste suplimente nu trebuie utilizate decât dacă sunt sugerate în special de către medicul veterinar care tratează PET -ul.

Ca întotdeauna, dacă aveți vreun tip de probleme asociate medicamentelor, vă rugăm să sunați la telefonul dvs. 1800PETMEDS care va fi încântat să vă ajute să le răspundeți pentru dvs.

Vărsarea controalelor