Sute de felicitări feline, doar un clic pe mouse

în această epocă a e-mailului, precum și cărți electronice, primirea unei cărți de felicitare „reale” pe poștă este un tratament autentic. Înțeleg, mai degrabă, câțiva dintre prietenii mei buni se simt în acest fel, precum și, în consecință, îmi place să cumpăr pentru felicitări. Cu toate acestea, la fel ca în orice altceva în viață, timpul este prețios, precum și alegerea la magazinele de cărți pot varia foarte mult de la un singur vezi la altul. Când oamenii de la Feliting Card World m -au apropiat de examinarea cărților lor, am fost intrigat.

Trebuie să selectez o alegere de cinci cărți. Pare destul de simplu, nu? Ei bine, nu chiar, gândindu-mă la acea lume de felicitare are 680 de cărți cu temă pentru pisici din care să selecteze! Am selectat cardul de mulțumire de mai sus pentru stilul său special, precum și culorile captivante, chiar dacă roșul nu este în mod normal o culoare. Am crezut doar că cardul este superb.

Acest fel de naștere m -a crăpat. În interior citește „Marcați această zi de naștere specială cu propriul dvs. stil special. Realizați neconvențional, precum și faceți -o cu un zâmbet. ” Acum asta crede în afara cutiei!

Am mers pentru adorabil, mai degrabă decât amuzant când am ales această carte de Halloween – cine poate rezista la un pisoi negru care iese dintr -un dovleac!

Celelalte două cărți pe care le -am ales sunt cărți de naștere, precum și sunt fabuloase, însă, având în vedere că intenționez să le trimit persoanelor care au verificat acest blog, nu le voi împărtăși aici.

Eticheta de felicitare a Universului este „orice carte imaginabilă” – precum și gândirea la faptul că au mult mai mult de 8000 de cărți de naștere, cred că este cel mai probabil adevărat. Funcția lor de navigare pare a fi extrem de bine dezvoltată, puteți răsfoi destul de mult orice tip de combinație de evenimente, precum și teme, precum și o alegere mare de cărți vor apărea. Puteți chiar personaliza cardurile de pe internet, precum și le vor expedia direct către destinatar. Cheltuielile de 3,00 USD pe card sunt rezonabile, precum și oferă rate de reducere a cantității, precum și oferte speciale.

Pentru a descoperi mult mai multe despre Universul Felreding Card, precum și căutarea alegerii lor mari de cărți, vă rugăm să consultați site -ul lor.

FTC Dezvăluire completă: Sunt membru al programului de afiliere al Universului Felicite Card.

Regele Ingrid

De asemenea, poate vă place:
Giveaway: felicitări feline de pe cărțile Nobleworks

Lalaland Totebag, precum și Campion de felicitări

Giveaway: Heartspeak Whiskerwisdom Colecția Felicitări

«Un pisoi de tortie pe nume Ingrid
Felina atentă câștigă certificatul de excelență »

3 comentarii la numeroase felicitări feline, doar un mouse clic pe distanță

Max Felina matlasată spune:

30 septembrie 2011 la 6:27 AM

Îmi place cardul… „Am făcut pipi de când pot …” Nu am mai folosit lumea de felicitare înainte. Mulțumesc pentru recenzie.

Pawhugs, Max

Răspuns

Caren Gittleman spune:

29 septembrie 2011 la 8:00

Adorăm și lumea felicitări, precum și vom compune despre ele în curând … sunt noua mea mers pentru cărți! Sunt atât de unici!

Răspuns

Ingrid spune:

29 septembrie 2011 la 13:49

Au absolut cea mai mare alegere de cărți pe care le -am văzut într -un singur loc, Caren! Voi privi cu nerăbdare să citesc publicarea despre ei.

Răspuns

Lasă un răspuns Anulare Răspuns
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *
Cometariu *
Nume *

E-mail *

Lăsând un comentariu, sunteți de acord cu colectarea datelor dvs. de către acest site web în conformitate cu
Politica de Confidențialitate.
*

Notificați-mi comentarii de urmărire prin e-mail. De asemenea, vă puteți abona fără a comenta.

Δ