Faceți cunoștință cu Simone în județul Genessee, MI – adoptat

se întâlnește cu Simone în județul Genessee, MI – adoptat

Ultima actualizare pe 3 aprilie 2018 de Puppy Leaks 6 comentarii
Faceți cunoștință cu Simone – Disponibil pentru adopție în județul Genessee, MI

X

Actualizare 28/09/14 – Simone a fost adoptat după două luni în adăpost. Noua ei familie spune că sunt deja îndrăgostiți. Puteți vedea mai multe despre adopția ei aici.

Simone a intrat în adăpost pe 30 iulie 2014 ca o rătăcire. Nimeni nu a venit în căutarea ei, așa că acum caută o nouă casă pentru totdeauna. Este descrisă ca fiind bună cu copiii și cu majoritatea câinilor.

Chiar dacă a fost la adăpost de mai bine de o lună, a rămas calmă și iubitoare. O întâlnire și un salut este întotdeauna recomandat atunci când aveți în vedere adoptarea unui nou însoțitor în casa dvs.

Ea este disponibilă la Departamentul de Control al Animalelor Genessee, situat la 4351 W. Pasadena Ave, Flint, MI 48504. Telefon: 810-732-1660. Orele de funcționare sunt: ​​10:00 -16:00 -LUNDAY până vineri. Adopțiile se opresc la 15:45. Sâmbătă închisă, duminică și sărbători.

Adăpostul nu își actualizează pagina petfinder; Dacă veți întreba despre Simone, vă rugăm să le spuneți că se află în cușca 116-114 pentru a ajuta la identificarea rapidă a acesteia.

Adăpostul este în prezent plin. Au trebuit să oprească aportul vineri trecute, deoarece se revarsă de câini care caută case. Vă rugăm să luați în considerare împărtășirea Simone; Merită o familie pentru totdeauna.

Dacă cunoașteți pe cineva a cărui caută să adauge un nou însoțitor la casa lor, cereți -le să ia în considerare adoptarea dintr -un adăpost.

Vezi un videoclip excelent cu Simone pe pagina de Facebook a animalelor adoptabile din județul Genesee.

Simone este disponibil pentru adopție la Centrul de control al animalelor Genesee din MI

Blogul de marți ianuarie Hop este găzduit de Dogs N Pawz și Talking Dogs.

Citire recomandată:

Faceți cunoștință cu Miles – Sweet Lab care caută Forever Home – adoptat

Sunt recunoscător pentru câinele meu în fiecare zi

Adoptați Flash The Friendly Young Shepherd Mix – adoptat