Nutriția și pielea: Corelația științifică

de Dr. Cliff Faver
30 iunie 2017
Există patru cerințe de bază pentru toate organismele vii, iar nutriția este una dintre ele.

Alimente

Apă

Oxigen

Protecţie

Alimentele oferă blocuri de construcții care, la rândul lor, oferă energia proceselor celulelor: reproducere, creștere și întreținere. Presupunem că dacă ne hrănim animalele „alimente sănătoase”, atunci toate aceste procese vor apărea fără probleme. Cu toate acestea, există mult mai mult pentru o nutriție bună și există lucruri care afectează acest proces (sau metabolismul celular):

• Ingrediente

Există o mulțime de termeni și idei de marketing, dintre care mulți sunt orientați la vânzarea de mâncare pentru animale de companie, nu la sănătatea animalului de companie. Doar pentru că un ingredient este prezent într -un aliment nu implică faptul că acesta poate fi defalcat și este biodisponibil pentru celule.
Reclame

• A avea o dietă echilibrată

Multe dintre vitamine, grăsimi, proteine etc. în alimentele pentru animale de companie astăzi pot fi bune, dar la cumpărare pentru a produce rezultate bune, trebuie să fie prezente în raporturile adecvate. Dacă nu sunt, pot crea produse bi -toxice pentru organism sau pot face ca rinichii și ficatul să lucreze ore suplimentare pentru a curăța corpul lucrurilor pe care nu le poate folosi.

• Factori interni

Nutriția oferă ingredientele care provoacă o reacție chimică în celulă. Dar dacă se întâmplă și alte lucruri în corp, atunci această reacție nu poate apărea la fel ca într -o celulă sănătoasă. Unele lucruri care pot afecta procesele normale ale celulelor sunt boala, dezechilibrul hormonal, problema hepatică, problemele renale și deshidratarea.

Prin urmare, cea mai esențială parte a unei nutriții bune este ceea ce o face spre celulă și modul în care celula procesează ceea ce primește.

Hidratarea, sau apa, este o altă parte foarte esențială a metabolismului, deoarece este un compus necesar în toate aceste reacții chimice. Cu cât celulele devin mult mai deshidratate, cu atât reacțiile chimice devin mai lente până la punctul în care poate duce chiar la moartea celulelor sau la moartea animalului. Apa este, de asemenea, mecanismul de a îndepărta toxinele din celule și corp.

Deci, cum funcționează acest lucru cu sănătatea pielii?

În teorie, toată lumea vrea să o ușureze și să spună dacă oferim o dietă bună, atunci animalele noastre vor avea pielea sănătoasă. În realitate, puteți hrăni cea mai bună dietă pe piață și mai aveți probleme cu pielea. cum poate fi aceasta?

Pentru a cumpăra pentru a răspunde la acest lucru, trebuie să ne uităm la modul în care părul și pielea își obțin nutrienții și să vorbim despre „bariera pielii” (stratul sebum). Pielea este cel mai mare organ din corp, iar funcția principală este de a păstra lucrurile bune în (organe, apă, oase etc.) și să păstrezi lucrurile rele (toxine, poluanți, alergeni etc.). La cumpărare pentru a îndeplini această funcție, pielea formează o barieră de acizi grași și uleiuri, țesut conjunctiv și celule. Celulele pielii se formează în stratul bazal care este alimentat direct de sânge. Pe măsură ce celulele se maturizează și se relocă pe suprafața pielii, celulele sunt dependente de stratul de sebum de care sunt înconjurați și plutesc în a -și obține nutriția. Sebum este produs în glandele sebacee și migrează de la foliculul de păr la suprafața pielii și acoperă suprafața pielii și a părului. Toate acestea joacă un rol major în crearea și menținerea „barierei pielii”.

Prin urmare, o considerație majoră pentru sănătatea pielii sau „bariera pielii” depinde de nutriția care este disponibilă pentru aceste celule care plutesc în Sebum.

Deci, în acest sens, trebuie să abordăm elemente care îndepărtează nutrienții în acest domeniu: șampoane. Când scăldăm un animal de companie, folosim un produs care este fie un detergent, fie un alcool pentru a îndepărta murdăria, eliminând o parte a stratului de sebum unde murdăria este prinsă. Produsul este mai dur, cu atât mai mult stratul sebaceu va fi eliminat. Acest lucru lasă celulele lipsite de apă și cu nutrienți scăzați disponibili pentru a alimenta celulele.

Părul și pielea pentru animale de companie pot părea curate și uimitoare, dar l -am lăsat într -o stare nutritivă compromisă sau slabă. Dacă este lăsat în această afecțiune, veți vedea că animalul de companie începe să prezinte semne de deshidratare a pielii. Acest lucru se va manifesta de obicei sub formă de mâncărime. Pe măsură ce lucrurile progresează, iritarea va duce apoi la infecții bacteriene sau fungice, răni, denivelări, etc. Pe termen lung, această problemă poate duce de obicei la creșteri și tumori pe măsură ce PET îmbătrânește.

Aceste probleme pot fi prevenite prin abordarea corectă a sursei problemei:

1) Încercați să utilizați cele mai ușoare produse de șampon pe care le puteți: Produsele cu costuri reduse pot face ca caninul să pară curat, dar rareori sunt bune pentru sănătatea pielii și a părului. Cele mai multe bule pe care le produce un produs, implică de obicei cel mai aspru produs. Dacă un produs se usucă pe mâini, este de 6-8 ori mai rău pe animale de companie.

2) Folosiți un balsam care hidratează și oferă nutrienți pielii și părului: balsamul este vital aici. Dacă aveți de gând să hrăniți pielea și să o lăsați sănătoasă, trebuie să o faceți în ultimul pas și cu un produs dezvoltat pentru a hrăni și hidrata pielea. Nu puteți hrăni SK -ulÎn același pas, dezbrăcați pielea cu șampon.

La fel ca dietele, nu toate balsamurile oferă nutrienți buni celulelor. S -ar putea să sune bine și să miroasă bine, dar care sunt rezultatele? Dacă lasă părul greu sau părul este greu de uscat, atunci probabil că nu aveți cele mai bune balsamuri. Aceste balsamuri sunt de obicei fabricate din grăsimi și uleiuri care stau pe suprafața pielii și a părului versus penetrarea în stratul de sebum pentru a -l îmbunătăți.

Când ne gândim la nutriție, trebuie să luăm în considerare ce aspecte creează părul și pielea sănătoasă; Metabolism celular și hidratare adecvată. Nu vă concentrați atât de mult pe ingredientele alimentelor pentru animale de companie, încât neglijați numeroasele lucruri care intră în producerea și menținerea unei celule sănătoase. Nu uitați să aveți un medic veterinar implicat dacă există probleme cu pielea. Nu există nicio modalitate de a evalua elementele interne care pot afecta metabolismul (hormoni, boli, ficat, probleme de rinichi etc.).

Din păcate, numeroși clienți nu vor asculta recomandările noastre alimentare, dar ne putem asigura să folosim produsele de îngrijire adecvate, astfel încât să controlăm ceea ce suntem direct responsabili. ✂

IV San Bernard este o linie exclusivă de produse de îngrijire a PET SPA importate din Italia. Fondată în 1995, este principalul producător european de produse de îngrijire a animalelor. ISB produce o serie de produse dezvoltate pentru diferite tipuri de paltoane și gestionarea corectă a pielii, cu toate produsele bazate pe ingrediente naturale. Dr. Cliff Faver DVM, medic veterinar autorizat, este partenerul de conducere al IV San Bernard SUA. De asemenea, avem un estetician de companie certificat, maestru -groomer, tehnicieni veterinari certificați și director de vânzări și marketing al companiei cu experiență în industria îngrijirii. Cruelty Free: ISB susține tratamentul uman și etic al tuturor animalelor.

Total

10

Acțiuni

10

0

0

0

0

Reclame