America să salute eroii militari cu patru picioare în timpul Paradei Zilei Veteranilor din 2014

Șase echipe de câini de pensionari ai eroului militar care urmează să fie prezentate pe Parade Float, onorate pentru serviciul lor protejând trupele noastre

Veteranul și vedeta TV Ice-T și soția sa Coco, veteranii pledează pe Lois Pope, și vedetele Animal TV & Motion Picture pentru a se alătura caninelor curajoase în „America’s Parade”, a televizat în direct pe 11 noiembrie-Interviuri disponibile

NEW YORK, 11 noiembrie-În ziua Veteranilor, cei 21.000 de participanți patriotici la parada anuală, televizată la nivel național, care onorează trupele noastre, li se vor alătura mai mulți eroi cu patru picioare-câinii militari ai națiunii noastre-împreună cu manipulatorii lor de erori și cu două picioare și Unele dintre cele mai importante celebrități și veterani din țară susțin.

Șase echipe de câini de animal de companie erou militar, fiecare salvând viața a aproximativ 150-200 de militari și femei, vor fi salutate de America pe propria lor plutire, alături de veteranul armatei, „Law and Order” și PET Lover Ice Lover Ice -T și soția sa Coco; Filantrop și veterani Advocatelois Pope; Starul Animal Hudson, care a jucat „Willie Nelson” în filmul „Fratele nostru idiot”; și președintele și CEO -ul Asociației Americane Humane, Dr. Robin Ganzert, care a condus repatrierea și reunificarea acestor câini militari și alți 14 cu foștii lor manipulatori în acest an doar cu ajutorul Mission K9 Rescue și al Asociației pentru câini pentru animale de companie de război din SUA.

„Mii de câini care slujesc în armata națiunii noastre s -au sacrificat atât de mult”, a spus doamna Pope, care a fondat și a prezidat veteranii americani cu handicap pentru viață, care a fost dedicat recent la Washington, D.C., și a subscris efortul de a include aceste militare Hero Pet Dog echipe în parada Americii din acest an. „Sunt adesea prima linie de apărare, adulmecând bombe, mine și alte dispozitive explozive. Așa cum au făcut -o pe câmpul de luptă, ei pot salva vieți aici acasă, doar fiind un însoțitor al veteranilor cu care au servit. Am fost martor la impactul profund pe care acești câini îl pot avea asupra lor. Este onoarea mea să susțin eforturile American Humane Association, programul său K9 Battle Buddies și participarea sa la parada Zilei Veteranilor. ”

„Am servit în armată și am cunoscut eroismul care salvează viața acestor câini”, a spus Ice-T. „Este timpul să recunoaștem atât veteranii noștri umani care au sacrificat atât de mult, cât și pe veteranii noștri cu patru picioare, care salvează vieți pe câmpul de luptă-și acasă-în fiecare zi.”

„Acești câini sunt eroi autentici și ar trebui să fie recunoscuți în Ziua Veteranilor, alături de eroii umani care au servit atât de fidel țara noastră”, a spus dr. Ganzert. „Sperăm că această paradă va străluci un reflector în serviciul acestor soldați sub-recunoscuți.”

În ciuda muncii lor eroice, câinii militari nu vin întotdeauna acasă atunci când bărbații și femeile cu care au servit își încheie excursiile de sarcină și se întorc acasă. În timp ce mulți sunt returnați, nici militarii și nici contractanții nu trebuie să -i aducă pe acești războinici curajoși acasă, astfel încât să poată fi retrași în SUA și reunite cu manipulatorii lor cu care au format o obligațiune atât de profundă și de durată. Pentru a ajuta, American Humane Association a adus acasă 20 de echipe de câini de companie militari în acest an doar cu ajutorul Mission K9 Rescue și al Asociației pentru câini pentru animale de companie de război din SUA.

Echipele de câini de companie militari care se alătură Ice-T, soția sa Coco, Lois Pope și American Humane Association în plutitorul Zilei Veteranilor includ:

Caporalul Jeff Deyoung & MWD Cena („Nu este cel mai bun prieten al meu. El este fratele meu.”)
Această pereche curajoasă a servit împreună în Corpul marin al Statelor Unite și a servit o excursie de sarcină împreună din octombrie 2009 până în aprilie 2010, ca parte a Operațiunii Moshtarak, cea mai mare operațiune militară din Afganistan la acea vreme. Cena a servit în total patru ani în armată și a fost separată de caporalul Deyoung timp de patru ani, o lună și opt zile. Au avut o reuniune lacrimă pe 5 iunie 2014, iar perechea locuiește acum în Muskegon, Michigan.

Sergentul de personal Jason Bos & MWD Cila
Sgt. Bos și Cila au servit împreună la Poliția Militară a Armatei timp de aproape cinci ani-inclusiv o desfășurare de 12 luni în sprijinul operațiunii de durată a libertății în 2008 și 2009. Cila a servit timp de aproape șapte ani în total și a fost separată de curajosul ei gestionar uman pentru un an și jumătate. Reuniunea lor pe Aeroportul Internațional Chicago O’Hare, la 30 aprilie 2014, a făcut titluri locale și naționale. Locuiesc în Grand Rapids, Michigan.

Sergentul de personal James Harrington și MWD Ryky (pronunțat „Rye-Key”)
Sergentul de personal James Harrington, originar din Kenner, Louisiana, a servit în Corpul marin din 1995 până în 2002 și apoi în armată din 2003-2012 ca ofițer de poliție militară. În prezent, este staționat în Louisiana cu Garda Națională ca ofițer de poliție militară. MWD Ryky este un câine specializat de animale de companie de detectare improvizat în vârstă de șapte ani, care a ajutat la detectarea explozivilor. A servit cu Harrington timp de patru ani pentru două implementări de luptă în Irak din 2008 până în 2009 și în Afganistan din 2010 până în 2011. Perechea a fost ReuniTed în New Orleans pe 26 iunie 2014.

Caporalul Jonathan Cavender & MWD Maxi
Caporalul Marine Corps, Jonathan Cavender, s -a reunit la Houston pe 28 august 2014 cu MWD Maxi, un Malinois belgian cu care a servit timp de doi ani în Japonia. Maxi este un câine de animale de companie de detectare improvizat special de 12 ani, care a ajutat la detectarea explozivilor în timpul desfășurării în Irak și a servit ca câine de companie de poliție militară în Japonia. Maxi a servit cu Caporal Cavender timp de doi ani la stația aeriană Marine Corps din Iwakuni, Japonia. Caporal Cavender, originar din Richmond, Texas, are sediul în prezent în Baza Forțelor Aeriene Lackland din San Antonio.

Sergentul Omar Peña și CWD Mariah
În 2009, Mariah, un câine de detecție improvizat, a fost repartizat la sergentul marin al Statelor Unite ale Americii, acum, pe peña, în timp ce a fost dislocat în Afganistan. Într -un caz, Mariah a detectat explozibili în trei zone diferite, ceea ce le -a permis marinilor să -și devieze mișcarea și să stabilească o ambuscadă pentru talibani noaptea. Au fost, de asemenea, momente în care natura jucăușă ar obține tot ce este mai bun din ea. În aceeași misiune, Mariah a fost menită să verifice un compus pentru explozibili, dar un lac din apropiere și -a atras atenția în schimb. După șapte luni de servire cu Sgt. Peña, Mariah a fost repartizată la un alt handler. Sgt. Peña s -a întors acasă în 2012, dar nu a uitat partenerul său și „sora” Marine. Joi, 10 iulie în El Paso, TX, Mariah și Sgt. Peña, au fost reuniți pentru prima dată, având în vedere că 2010. Locuiesc în El Paso, Texas.

Caporalul Nick Caceres și MWD Fieldy
După peste trei ani de distanță, caporalul veteran al Corpului Marinei din SUA, Nick Caceres, a fost reunit cu Fieldy, contractul care lucrează pentru animale de companie (CWD) cu care a servit în Afganistan. Reuniunea a avut loc pe Aeroportul Internațional Valley din Harlingen, Texas. „Am avut încredere în el cu viața mea și el nu m -am dat niciodată”, a spus Caceres din serviciul său cu Fieldy în Afganistan. „Legătura pe care am împărtășit -o a fost atât de specială și sunt atât de recunoscătoare că îl pot adopta și să -l îngrijească la pensionare.”

În plus, Ruby Ridpath și pensionar/detector de exploziv pensul de companie Alik va fi alături de contingentul American Humane Association, la fel ca Will McCullough și Butler The Weather Channel Therapy Dog, care
Călătoriți în comunități lovite de dezastre pentru a oferi ajutor în procesul de coping și vindecare.

Detalii despre Ziua Veteranilor „America’s Parade”:

Parada va continua pe Fifth Avenue de la 26 la 52 de străzi între orele 11:30-3: 30 p.m.

21.000 de participanți

4 Medalia de onoare Beneficiari

Șase echipe de câini de companie erou militar

240 unități de marș

500.000 de spectatori de -a lungul traseului de paradă

40 de plute

100 de vehicule

Difuzare televizată în New York, Washington DC, Los Angeles, Chicago, Houston, Dallas, Baltimore, Orlando, Minneapolis, Phoenix

Dacă doriți să acordați recunoaștere unui veteran cu patru picioare și să intervievați o echipă de câini de companie erou militar, Ice-T, Coco, Dr. Ganzert și/sau filantropul Lois Pope, vă rugăm să e-mailmarks@americanhumane.org sau sunați la 202-380- 8964.

Funcție de fotografie de Randy Robertson, folosită sub licență Creative Commons. Nu s -au făcut modificări.