PetMeds: Set foarte de prim ajutor pentru câini, precum și pisici

Addthis Sharing Buttonsshare la FacebookFaceBookFaceBookShare la TwittertwittertwitterShare la PinterestpinterestPinterestshare la MoreAddthismore5

Similar cu cerințele noastre proprii pentru consumabile medicale de urgență, animalele pot avea nevoie de produse pentru răni neprevăzute. Din acest motiv, numeroși proprietari de animale de companie întreabă ce produse ar trebui să aibă la casă ca prim ajutor pentru animalul lor de companie. Produsele de mai jos despre care mă gândesc să fie de ajutor să le am în casa unuia în caz de accident:

Benadryl – În situația unei mușcături de insecte, a înțepăturii de albine sau a unei reacții alergice acute care duce la umflare sau stupi. Doza sugerată de Benadryl este de obicei un mg pe kilogram la fiecare 6-8 ore într-o situație acută.

Aspirină tamponată – în situație de vătămare sau traume.
Doza sugerată de aspirină este în mod normal de 5 mg pe kilogram, când pentru de două ori zilnic cu mâncare. Cu toate acestea, dacă un animal de companie este deja pe medicamente, este întotdeauna cel mai bun să inspectați chiar cu medicul veterinar înainte de a oferi aspirină sau dacă animalul de companie are un istoric de probleme medicale.

Consumabile pentru bandaje sau o înveliș. De asemenea, este esențial să aveți material de bandaj, tifon, precum și o bandă sau doi inch, în situația unei leziuni deschise sau a unei lacerații care poate fi utilizată ca un bandaj de presiune pentru a gestiona sângerarea, scăderea umflăturii țesuturilor moi, precum și Evitați infecția. În cele din urmă, unele peroxid de hidrogen este în mod obișnuit practic, de asemenea, în situația ingestiei de articole improprii. În mod obișnuit, o linguriță sau două de peroxid de hidrogen pot provoca vărsături, precum și evitarea digestiei, precum și absorbția a numeroase elemente toxice prospective.