Lipsa de imiticid

ADDHISHIS SHARGING BUTTONSSHARE TO FacebookFaceBookFaceBookShare la TwittertwittertwitterShare la PinterestpinterestPinterestshare la MoreAddHismore

Recent, au existat rapoarte din ce în ce mai mari cu privire la lipsa medicamentelor care ucide viermele inimii numite imiticid. Acest derivat de arsenic a fost utilizat progresiv în medicina veterinară ca alternativ la compusul arsenic mai vechi. În timp ce imiticidul are multe avantaje pentru predecesorul său în ceea ce privește securitatea, precum și eficacitatea, am văzut în continuare multe animale de companie care se confruntă din complicații, inclusiv cheaguri secundare, precum și eșecul organelor.

Atunci când un animal de companie este diagnosticat cu viermi cardiaci, există, de asemenea, un antrenament costisitor pentru a include munca de sânge, analiza urinei, precum și razele X. Multe animale de companie sunt pornite pe doxiciclina antibiotică pentru a reduce inflamația căilor respiratorii, pe lângă uciderea parazitului Wolbachia care însoțește frecvent infecția cu viermele cardiace. Costurile pot rula frecvent la un număr de sute de dolari. Cu siguranță este mult mai bine să preveniți infecția cu viermele cardiace, utilizând preventive orale încercate, precum și testate lunare, precum Heartgard, precum și Sentinel. Medicamente topice specifice, cum ar fi transformarea pe bază de rețetă, pot fi, de asemenea, utilizate pentru prevenirea viermilor cardiace.

Dacă animalul dvs. de companie este diagnosticat cu viermi de inimă, este totuși posibil să vă puneți animalul de companie pe medicamente preventive lunare, în timp ce sub supravegherea unui medic veterinar. Multe animale de companie se vor transforma în starea de inimă nefavorabilă după 1-2 ani de medicamente constante de viermi cardiace. Testarea anuală a viermilor cardiaci este sugerată la biroul dvs. veterinar înainte de reumplerea rețetelor.