Captând durerea pierderii animalelor de companie

, chiar dacă pisicile noastre online în adolescența lor târzie și adesea la începutul anilor 20, nu este suficient de mult. Costul pe care îl plătim pentru împărtășirea vieții noastre cu acești însoțitori grozavi este acela că toți cei care considerăm membrii familiei noastre Cats sau cei mai buni prieteni buni, mai devreme sau mai târziu, va experimenta durerea pierderii și poate fi la fel de devastator ca pierderea oricăror plăcute . Joelle Nielsen, asistentă socială veterinară la Ohio, specifică Colegiul Universitar de Medicină Veterinară, afirmă că compară în mod obișnuit pierderea unui animal de companie cu pierderea unui copil sau a unui membru al gospodăriei strânse. Nielsen afirmă că marea diferență între pierderea unui animal de companie, în comparație cu pierderea unui om, este că „o mare parte din societate nu este conștientă de rezistența obligațiunii umane-animale, astfel încât pierderea de animale de companie este considerată în mod obișnuit ca„ pierdere dezactivată ”, ceea ce indică faptul că este că este că este Nu este recunoscut social. ”

O altă diferență considerabilă este problema eutanasiei. Alegerea de a pune capăt durerii și suferinței unui animal de companie este una dintre cele mai dure opțiuni pe care proprietarii de animale de companie trebuie să le facă vreodată și poate genera sentimente mari de vinovăție și regret după fapt.

În timp ce există unele comunități, mâhnirea pierderii unui animal de companie este o experiență specială pentru fiecare individ. Aspectele care se joacă exact în modul în care este gestionată pierderea includ dacă moartea a fost neașteptată sau respectată cu o boală prelungită, dacă tutorele pentru animale de companie a trebuit să aleagă eutanasia, chiar dacă a fost prima dată când persoana a experimentat pierderea unui animal de companie și a persoanei care trăiește persoana situatie. Gardienii de animale de companie singuri pentru care animalul de companie a fost o sursă principală de sprijin emoțional tind să aibă mult mai multe probleme pentru recuperarea. Indiferent de exact cum a avut loc pierderea, există unele lucruri care vă pot ajuta să faceți față.

Recunoașteți că pierderea unui animal de companie este o experiență extrem de grea

Nu lăsați nicio persoană să vă spună că „trebuie doar să treceți peste ea” sau „a fost doar un animal de companie”. Marty Tousley, consilier de deșeuri la Hospice of the Valley din Phoenix, AZ, afirmă că „pentru unii, insensibilitatea altora poate fi mult mai agonizantă decât disperarea de pierderea reală. Mulți oameni nu spun cuiva să meargă să obțină un soț sau un copil nou într -o lună de la moarte. ”

Marcați trecerea animalului de companie cu un fel de ritual

Ritualuri precum serviciile memoriale și ceremoniile de înmormântare sunt o parte acceptată a pierderii umane și pot fi la fel de practice după pierderea unui animal de companie. Chiar și ceva la fel de de bază ca iluminarea unei lumânări în memoria animalului dvs. de companie în fiecare seară vă poate ajuta.

Găsiți gospodărie și prieteni de sprijin

Nu toată lumea din viața ta va putea să -ți gestioneze durerea. Este crucial să descoperiți oameni care sunt confortabili să vă lase să plângeți, să ascultați în timp ce vorbiți despre animalul dvs. de companie sau doar să stați liniștit cu voi. Mulți oameni nu înțeleg ce să facă sau să afirme atunci când s -au ocupat de cineva care se întristează. Acest lucru te poate face să te simți și mai mult mai izolat.

Găsiți o linie telefonică de pierdere a animalelor de companie sau un grup de asistență

Dacă nu puteți primi suficient sprijin din partea gospodăriei sau a prietenilor, descoperiți o linie telefonică de pierdere a animalelor de companie sau un grup de asistență. O mulțime de instituții veterinare oferă linii fierbinți gratuite pentru pierderi de animale de companie, angajați cu voluntari instruiți, care vor asculta și vor oferi sprijin îngrijitor. Grupurile de sprijin pentru pierderi de animale de companie pot fi descoperite cu cimitire pentru animale de companie sau crematoare, adăposturi și spitale veterinare. „Grupurile de pierderi de animale de companie nu sunt exact la fel ca terapia de grup”, afirmă Tousley. „Funcția lor este să ofere o locație sigură și structurată, unde oamenii legați de experiența pierderii se pot reuni.” Numeroase grupuri de asistență pe internet sunt disponibile 24 de ore pe zi. Atât Nielsen, cât și Tousley sugerează că proprietarii de animale de companie care nu se simt capabile să funcționeze de obicei sau care consideră că nu progresează în procesul lor de disperare, caută ajutor de experți.

Permiteți -vă timp să vă întristați

Deși nu este sănătos să te blochezi în durerea ta, a te pretinde că nimic nu este greșit este la fel de nesănătos. „Disperarea unei persoane este legitimă și reală, indiferent de comentariile, comportamentul sau opiniile oricărei persoane”, afirmă Tousley. Nielsen adaugă „Nu ești„ nebun ” – ceea ce experimentezi este normal.”

Vechiul adagiu care vindecă toate rănile se aplică și pierderilor de animale de companie – dacă faceți munca emoțională necesară pentru a vă oferi durerea. Din păcate, nu există nicio altă metodă cu disperare decât să vă permiteți să o simțiți. Dar, cu timpul, veți constata că va veni o zi în care vă veți trezi dimineața și chiar primul dvs. credea că nu va fi exact cât de mult îți lipsește pisica, ci despre o amintire încântată a timpului petrecut împreună .

Lectură înrudită:

Eutanasia: exact cum să înțelegeți când este timpul

Adio final: alegeri după ce animalul dvs. de companie moare

Regele Ingrid

Cuprins
Recunoașteți că pierderea unui animal de companie este o experiență extrem de grea
Marcați trecerea animalului de companie cu un fel de ritual
Găsiți gospodărie și prieteni de sprijin
Găsiți o linie telefonică de pierdere a animalelor de companie sau un grup de asistență
Permiteți -vă timp să vă întristați

«Câștigător de masă pentru pisici elegante
Lector de pisică »

33 de comentarii cu privire la gestionarea durerii pierderii animalelor de companie

Steve Howard spune:

1 septembrie 2014 la 5nullnull