Cum să precizați nu la clienții care se află pentru animale de companie

ca un pentru animale de companie, nu puteți fi oferit 24/7.

Meriți timpul liber. Meriți să afirmi nr.

Cu toate acestea, dintr -un anumit motiv, siterii de animale de companie au o perioadă dificilă să afirme nu. Cred că este de când suntem oameni extrem de drăguți! Nu vrem să lăsăm pe nimeni jos, în special clienții noștri.

Dar dacă puteți descoperi abilitatea de a spune că nu, afacerea dvs. va fi mai puternică.

Sunt un expert pentru animale de companie de aproape cinci ani, precum și am descoperit că nu am stat. Săptămâna trecută, am împărtășit câteva sfaturi despre exact cum să obțin mai mulți clienți cu animale de companie. Astăzi, împărtășesc sfaturi despre exact cum să afirmi nu atunci când ai mai multe afaceri decât ai nevoie.

Pentru mai multe informații, consultați eBook -ul meu despre cum încep afacerea mea pentru câini?

De ce ar trebui să afirmați nu cu unii clienți care stau animale de companie.

Meriți timpul liber.

Dacă ați blocat un weekend sau o săptămână pentru dvs., aveți nevoie să rămâneți cu el. Toată lumea merită o vacanță, chiar dacă este doar o zi întreagă.

De fiecare dată când încercați să vă luați timp liber, veți primi cel mai probabil cereri de ședințe pentru animale de companie. Aceasta este o problemă plăcută, cu toate acestea, aveți nevoie să renunțați politicos pentru a vă oferi o pauză ocazională. Apoi întoarce -te la muncă reîmprospătat!

A spune că nu vă permite să oferiți un serviciu mult mai bun.

Mai puțini clienți înseamnă mai mult interes pentru fiecare animal de companie. Veți dezvolta conexiuni mai puternice cu animalele de companie, precum și cu proprietarii.

Dacă vă grăbiți de la o vizită la următoarea, veți fi sub stres constant. Este posibil să nu observați o tăietură pe laba unui câine. Sau este posibil să nu observați o felină aruncată pe canapea. Este posibil să nu vă amintiți chiar să blocați o ușă.

Cu toate acestea, dacă luați un număr mai mic de clienți, veți avea timp să oferiți fiecărui animal de companie îngrijirea pe care o merită. Veți fi relaxat, precum și veți avea timp să trimiteți imagini sau să lăsați note scrise de mână. Plimbările pentru câini vor fi relaxate, precum și plăcute. Veți avea timp să curățați labe noroioase sau să vă îmbrăcați cu o felină pe canapea.

Nu pot să vă spun exact câte animale de companie ar trebui să vedeți pe zi. Numărul potrivit va fi diferit pentru toată lumea. Vă sugerez doar să luați mai puțin decât mai mult.

Vrei să fii loial clienților existenți.

Afirmând nu pentru clienții noi, aveți capacitatea de a menționa într -adevăr clienților existenți. Este mult mai bine să îndepărtați oamenii pe care nu i -ați întâlnit niciodată.

Unii clienți vor avea așteptări nedrepte.

Urgenții apar, precum și ar trebui să vă faceți cel mai fin pentru a vă acomoda în rațiune. De exemplu, este posibil ca un client existent să fie nevoit să meargă la spital în scurt timp, așa că vă cere să inspectați câinii ei.

Există însă urgențe, precum și „urgențe”. Cu unii oameni, orice este „urgent”, precum și orice este despre ei.

Unii clienți nu planifică niciodată. Vor apela la telefon joi seară, precum și se așteaptă să le inspectați pe câinii lor tot weekendul. Chiar dacă aveți unele deschideri, este posibil să doriți să afirmați nr.

Uneori, veți primi chiar și apeluri telefonice de ultimă oră de la potențiali clienți pe care nu i-ați întâlnit niciodată. Vor întreba, s -ar putea să inspectezi câinii noștri mâine dimineață? Vă sugerez să afirm nu. Spuneți -le că veți fi bucuroși să -i ajutați în viitor, cu toate acestea veți avea nevoie de mai multe notificări.

Siguranță.

Uneori trebuie să îndepărtați potențialii clienți din motive de securitate. Poate că câinele lor este agresiv. Poate că persoana trăiește la fel de departe în afara orașului, precum și sezonul de viscol. Poate că persoana locuiește într-o clădire de apartamente unde sunt comune. Poate că nu simțiți câini de mers fără riscuri în anumite cartiere. Oricare ar fi motivul, țineți cont de propria securitate, precum și de a nu menține în consecință.

Unii clienți nu merită timpul.

Mai devreme sau mai târziu, veți întâlni un client care nu merită timpul dvs. A avea grijă de animalele de companie este mai multă dificultate decât merită. Uneori, acest lucru este, deoarece clientul este nepoliticos, precum și uneori este în afara controlului ei.

De exemplu, poate că trăiește la fel de departe de tine. Sau poate întotdeauna este nevoie de o oră pentru a curăța după câinele ei neplăcut. Poate că felina ei are nevoie de medicamente, însă nu se va apropia de tine.

S -ar putea să fie unul dintre acei oameni care descoperă întotdeauna un motiv pentru a se plânge. Poate că nu plătește la timp. Sau poate că își tratează câinii slab la fel de bine ca și vă preocupați de răspundere.

Oricare ar fi motivul, dacă nu merită timpul tău, doar stai nu.

How to state no to pet sitting customers

Remain polite.

Thank the person for her rate of interest in your business. You don’t owe her an apology, however you owe her a say thanks to you. tell her you hope to care for her pets in the future, as well as suggest one more pet sitter for the meantime.

Think about what you’ll state ahead of time.

Plan ahead of time what you may say, as well as method stating it. Nu aveți nevoie de un motiv pentru a afirma nr. Tot ce trebuie să afirmați este „Nu, nu sunt oferit la acel moment. Spuneți -vă mulțumiri pentru că m -ați contactat, precum și sper să vă ajut data viitoare. ”

Creați o listă de așteptare.

Uneori este mai ușor să afirmați nu dacă puteți pune persoana pe o listă de așteptare pentru viitor.

Crește -ți ratele.

Sunteți la cerere, deci nu există niciun motiv să nu vă sporiți ratele. Dacă taxați mai mult, câțiva clienți vor scădea în mod natural. Cu mai puțini oameni care întreabă despre serviciile dvs., nu veți avea nevoie să afirmați nu la fel de des.

Pentru mai multe informații despre tarife, consultați eBook -ul meu despre cum să începeți o afacere de ședințe pentru animale de companie.

Amintiți -vă prioritățile.

Setați cerințe ridicate, deoarece oferiți cel mai bun serviciu. Ești cel mai bun locter pentru animale de companie din zona ta. Oamenii te caută printre competiție dintr -un motiv. Acest lucru vă permite, la rândul său, să alegeți cei mai buni clienți. Asta înseamnă ceva diferit pentru fiecare locter pentru animale de companie, deoarece toți avem propriile noastre puncte forte și specialități.

Mă concentrez pe alergarea câinilor, astfel încât clienții mei tind să fie în principal câini medici până la mari, cu energie mai mare. Afacerea dvs. poate fi diferită. Poate că te concentrezi pe câini sau pisici mai mici.

Alegerea clienților dvs. vă oferă cu înțelepciune șansa de a fi mai fericit cu afacerea dvs., precum și de a avea clienți mai fericiți.

Nu tocmai de aceea ți -ai început afacerea în primul rând?

Pentru mai multe informații despre ședința de animale de companie, consultați publicarea mea despre producerea unui plan de afaceri de bază pentru o companie de ședere/mers pe jos.

Dețineți o afacere de ședință a animalelor de companie sau o altă afacere legată de servicii?

Cum afirmați nu clienților?

Înscrieți -vă pentru mersul pe câine, precum și pentru lista de e -mailuri pentru animale de companie, precum și pentru a primi sfaturi de expert de la mine când o lună.