Venisonul lui Darwin Jerky Trats for Dogs-Venison Meat for Dogs

Remy și vreau să vă anunțăm despre tratamentele de înaltă calitate Venison Jerky de la sponsorul nostru, produsele naturale ale lui Darwin!

Aceste tratamente jalnice de venison sunt obținute și realizate în SUA din carne 100% venison hrănită cu iarbă (cerb).

Carnea sacadată de la Darwin este fără antibiotice și hormoni și 100% USDA inspectată (gradul uman).

Tratamentele nu conțin boabe sau umpluturi de niciun fel.

Sunt concepute cu antrenament pentru câini în minte și pot fi împărțite în dimensiuni mici pentru a vă recompensa câinele. Câinele meu Remy adoră aceste delicioase!

În această postare:

Recenzia lui Darwin a lui Venison Jerky Trats

Beneficiile cărnii reale delicioase pentru câini

Beneficiile pentru sănătate ale venisonului pentru câini

Venisonul sălbatic este sigur pentru câini?

Recenzia lui Darwin a lui Darwin pentru câini

Weimaraner -ul meu Remy adoră tratamentele Jerky Venison de la Darwin!

Îmi place să folosesc aceste delicioase pentru a -l antrena pentru a veni atunci când am făcut drumeții și pentru a -i păstra atenția atunci când ne antrenăm pentru agilitate. (Îi place să „își aleagă propria aventură”.)

Când port în buzunar, câinele meu mă ascultă în buzunar, câinele meu mă ascultă magic! Ciudat. Haha.

Ne place aceste delicioase sănătoase și recomandăm cu mare drag Darwin, deoarece sunt făcute cu venison alimentat cu iarbă fără cereale, conservanți sau umpluturi.

Tratamentele Jerky din venison ale lui Darwin sunt vândute în pachete de 4 uncii pentru 8,99 USD. Acest lucru ajunge să fie aproximativ zece bețe sacadate de 6 inci.

Cum să comandați tratamentele sacadate ale lui Darwin

Venison Jerky Trails sunt disponibile pentru clienții de abonament existenți ai Darwin. Frecvența de livrare a mesei de abonament Darwin poate fi personalizată, dar majoritatea clienților primesc livrări la fiecare două săptămâni. Clienții au opțiunea de a adăuga tratamente sacadate (și alte bunătăți precum gâturile de rață) la orice comandă.

Dacă doriți să comandați mâncarea crudă a lui Darwin pentru câinele dvs., este foarte ușor să începeți. Darwin are o ofertă de încercare minunată: 10 kilograme de mâncare pentru doar 14,95 USD! Aceasta este cu până la 75% reducere! Nu este necesar un cod. Află mai multe.

Dacă sunteți un client existent al lui Darwin, pentru a adăuga tratamente Jerky Venison la comanda dvs., vizitați myaccount.darwinspet.com, sunați la serviciul pentru clienți Darwin la 877.738.6325 sau trimiteți serviciul lor pentru clienți un e -mail la info@darwinspet.com

Serviciul lor pentru clienți este extrem de prompt și de ajutor!

Ingredientele adevărate ale lui Darwin pentru câini de carne

Darwin face selecțiile sale naturale de pe venison, se tratează din carne de venison 100% hrănită cu iarbă.

Ingredientele includ:

Carne de venison afumată

Venison Heart & Rinney

Limba de venison

sare

Pur și simplu, sunt adevărate tratamente pentru carne!

Darwin este o companie crudă de mâncare pentru câini și produse alimentare crude pentru pisici, dar plăcintele lor sacadate sunt făcute cu carne de venison afumată. Aflați mai multe despre deliciile lor aici.

Beneficiile adevăratei cărți ale lui Darwin Venison Jerky Trats for Dogs:

1. Carnea reală este cea mai bună pentru câini!

Câinii sunt mâncători de carne și nu au niciun motiv să mănânce porumb, soia sau cereale – acestea sunt doar umpluturi ieftine pe care multe alimente pentru câini și tratează companiile pentru a economisi bani.

Sigur, câinii pot trece pe un pic de „mâncare de gunoi” din când în când, dar cel mai bine este dacă majoritatea tratamentelor lor sunt sănătoase.

Fac multă pregătire cu Remy și prefer ca majoritatea tratamentelor sale să fie carne reală, cum ar fi tratamentele de venison ale lui Darwin.

2. comoditate.

Un alt lucru minunat despre aceste delicioase sacadate este atunci când îl iau pe Remy pe alergări lungi și drumeții, am o gustare convenabilă și sănătoasă pentru ca el să se bucure când iese pe trasee toată ziua. Se potrivesc ușor în pachetul meu de rulare.

Am mers recent în camping și am adus atât Patts -ul lui Darwin, cât și tratamentele sacadate (vezi fotografia de mai jos).

3. Fără conservanți sau umpluturi.

Tratamentele sacadate ale lui Darwin sunt făcute fără conservanți, substanțe chimice, coloranți sau umpluturi. (Din acest motiv, este probabil cel mai bine să refrigerați aceste delicioase după deschidere.)

Beneficiile pentru sănătate ale venisonului pentru câini

Carnea de venison este sănătoasă atât pentru câini, cât și pentru oameni. Carnea de venison conține:

Vitamine de fier, B, zinc, fosfor și cupru.

Puteți adăuga venison la dieta brută de casă a câinelui dvs. sau la dieta gătită de casă.

Iată un articol detaliat de la Bridger Animal Nutrition aici, în Bozeman, Mont., Despre beneficiile pentru sănătate ale includerii venisonului în dieta câinelui tău. Bridger Animal Nutrition este un magazin local de alimente pentru sănătate pentru animale de companie și animale.

Venison is also found in some commercial dog foods and treats, such as the Darwin’s treats. Dacă câinele dvs. are sensibilități alimentare la alte proteine ​​precum carne de vită sau pui, atunci Venison este o opțiune excelentă de încercat.

Venisonul sălbatic este sigur pentru câini?

Darwin nu folosește venison sălbatic pentru tratamentele sale sacadate. Sunt fabricate din venison crescut de rang, fără antibiotice și hormoni. Cu toate acestea, cei care își hrănesc câinii o dietă crudă s -ar putea să se întrebe dacă este sigur să hrănească o carne de cerb sălbatic de câine.

Yes, wild deer meat is safe for dogs

Raspunsul este da!

Evident, unul dintre principalele beneficii ale cărnii de venison sălbatic pentru câini (sau pentru oameni) este că cerbul este „raza liberă” și, practic, „organice”, așa cum sunt sălbatici. (Keep in mind, a lot of deer still eat a lot of corn, depending on how close they live to corn fields.)

It’s best to take a few precautions andFolosiți bunul simț atunci când gestionați carne de venison sălbatică sau orice carne de joc sălbatic pentru dvs. sau pentru câinele dvs. (sau orice carne crudă, pentru asta!).

Sfaturi de siguranță atunci când hrăniți carne de venison crudă câinilor

1. Înghețați carnea de cerb timp de trei săptămâni înainte de hrănire. Acest lucru va ucide orice potențiali paraziți găsiți în carne. Oamenii mănâncă în mod evident venison sălbatic fără probleme, dar gătim mai întâi carnea, ceea ce ucide și eventuali paraziți.

2. Risc ușor pentru irosirea cronică. Blogul My Rotten Dogs are un articol bun despre hrănirea jocului sălbatic pentru câinele tău și potențialul cerbului să aibă sau să poarte boală cronică de irosire (CWD). Această boală nu pare să afecteze câinii sau lupii, ci se poate transfera la oameni.

3. Toate carnea și organele de cerb sunt sigure de hrănit. Doar înghețați mai întâi sau gătiți carnea, vedeți mai sus. (Rețineți că carnea de organe este mai „bogată”, așa că introduceți -o încet.)

4. Nu oferiți câinelui dvs. oasele de cerb purtătoare de greutate. Le puteți da câinelui dvs., dar cunoașteți stilul de mestecat al câinelui dvs.

Vedeți postarea noastră: Care oase crude sunt sigure pentru câinele meu?

Remy cu un gât de rață crud de la Darwin

Nu -i dau câinelui meu Remy oase mari pentru că este un mestecător dur și îmi fac griji că va fractura un dinte sau va încerca să înghită bucăți mari de os. Remy mănâncă doar pui crud, rață (prezentată mai sus) și oase de curcan.

Nu dați niciodată câinelui dvs. niciun tip de oase gătite.

5. Cârnații de cerb experimentați sau sacadat nu este bun pentru câini. Dacă acceptați Venison Jerky sau cârnați de la un prieten, mergeți mai departe și bucurați -vă, dar probabil este cel mai bine să nu dați câinelui dvs.

Cârnații de cerb sau sacadat au fost probabil condimentați și ar putea duce la un stomac supărat pentru puiul tău! Tratamentele de venison ale lui Darwin sunt o alegere mult mai bună, deoarece este făcută special pentru câini!

Deci, acolo îl ai!

Dieta lui Remy este în mare parte alimente de la Darwin, dar, pe măsură ce soțul meu face din ce în ce mai multă vânătoare, cu siguranță vom căuta să adăugăm niște carne de cerb la dieta lui Remy, precum și mesele noastre proprii.

Câinelui tău ar dori să încerce tratamentele lui Darwin Venison Jerky?

Anunță -mă în comentarii!

Aflați mai multe despre tratamentele sacadate ale lui Darwin pe site -ul lor aici.

Postări asemănatoare:

Revizuirea brută a alimentelor pentru câini Darwin

Mâncare crudă pentru câini pentru începători

Câinii pot mânca carne de porc crudă?

Lindsay Stordahl este fondatorul acelui mutt. Scrie despre antrenamentul și comportamentul câinilor, despre mâncarea sănătoasă pentru câini și alergând cu câini.