Ar trebui să -ți crești câinele?

Addthis Sharing ButtonsShare la FacebookFaceBookFaceBookShare la TwittertwittertWitterShare la PinterestpinterestPinterestshare la MoreAddhismore2

Mulți clienți își iubesc animalele atât de mult încât vor să -și crească adesea câinii, astfel încât să poată transmite trăsăturile pozitive pentru cățelușii tineri și/sau să câștige economic bani suplimentari. Creșterea și gestionarea unui câine însărcinată, precum și supravegherea și supravegherea procesului de naștere sunt mult mai complicate decât își dau seama de numeroși tutori de animale.

Doar găsirea unui bărbat sau femeie adecvat cu care să se reproducă și dacă să solicitați sfaturi de la un specialist în reproducere veterinară pentru inseminarea sintetică sunt câteva dintre întrebările și problemele care apar. Și în timp ce crescătorii profesioniști cu ani de experiență și cunoștințe despre rasele lor au o perioadă mult mai simplă în acest sens, crescătorii din curte au adesea probleme pentru a găsi cel mai bun sau mai sănătos canin sau cățea cu care să încerce o reproducere.

Multe rase, în special cele cu capete largi, precum pit -taurs, terrieri din Boston, bulldogi și alții, adesea au dificultăți în a livra cățeluși cu capul mare, astfel încât numeroase dintre aceste cățelușe însărcinate au nevoie de cezariană pentru a cumpăra pentru a -și livra în siguranță cățelușii. Problemele de livrare par să vină de multe ori în experiența mea, fie noaptea târziu, fie în weekend, necesitând adesea o vizită la o clinică locală de veterinar de urgență. În timp ce numeroase dintre aceste clinici fac locuri de muncă fantastice, costurile unor astfel de intervenții chirurgicale pot rula câteva mii de dolari – în mod obișnuit câștigurile economice pe care o sperau numeroși crescători de curte potențiali. Există, de asemenea, problema imensă a problemei de suprapopulare a animalelor de companie din întreaga lume și, în unele cazuri, în unele cazuri, care se reproduce în mod ignorant sau permițând câinilor de animale de companie să rămână însărcinată, adesea contribuie doar la această preocupare uriașă pentru a implica bine adăposturile de animale, având în vedere cât de numeroase animale fără adăpost există Deja sunt acolo care au nevoie de case bune și iubitoare.

Așadar, în opinia mea, cel mai bun lucru pe care îl poate face un tutore de animale este să -și aibă animalul de companie spayat și neutilizat în mod corespunzător la cea mai bună vârstă și să ia în considerare adoptarea unui cățeluș sau a unui canin pentru adulți dintr -un adăpost local sau o societate umană, lăsând în același timp reproducerea acelor profesioniști care sunt experți în acest domeniu. Dacă, totuși, o canină rămâne însărcinată, este esențial nu numai să citiți despre ceea ce este implicat în îngrijirea unei canine însărcinate în perioada medie de 63 de zile de sarcină, ci și cu cel mai bun tip de diete și suplimente/vitamine pentru a le menține sănătoase în timpul sarcinii și alăptarea. Wysong Pet Food este o dietă naturală fantastică, precum și garda animalelor de companie și halo, care să includă ca bază pentru animalele însărcinate sau care alăptează. Fosforul de calciu osteoform pentru câini este un supliment fantastic de calciu/fosfor atât pentru câinele însărcinată, cât și pentru cel care alăptează. Aș recomanda, de asemenea, o multivitamină bună, precum foarte vitachews în toate etapele sarcinii și lactației, precum și pentru viața câinelui.

Câini