Mews, precum și nipsuri: Ziua Pământului fericit!

Suntem cu toții despre trăirea atentă chiar aici, la The Mindful Cat, precum și viața ecologică este o parte uriașă a trăitării unei vieți conștiente. Ziua Pământului este o zi excelentă pentru a ține cont de faptul că viața ecologică nu este doar excelentă pentru noi, precum și pentru planetă, este la fel de excelentă pentru pisicile noastre. Pentru câteva sfaturi despre exact cum puteți sărbători Ziua Pământului (și nu numai), ați verificat ecologic cu pisica dvs.

Dacă ați ratat orice tip de povești prezentate pe Feline Mindful în această săptămână, iată o recapitulare: am început săptămâna cu două sărbători, Paște duminică, precum și a 6 -a aniversare a adopției lui Ruby luni. Marți, am revizuit miercuri The SleepyPod Air, precum și transportatori de atomi, v -am povestit totul despre vederea mea la Orlando Feline Cafe, joi, am prezentat puzzle -uri de mâncare care pot fi utilizate cu mâncare umedă, precum și vineri , Am revizuit scuze, dragă, cu toate acestea, criticii vin pe primul loc.

Pisoiul din videoclipul de astăzi nu dorește să te încurci cu mâncarea ei – bucură -te!

Să aveți un weekend excelent!

Regele Ingrid

«Câștigător de certificat de cadouri pentru îmbrăcăminte cu inimă de inimă
Curățarea dentară fără anestezie poate face mai multe daune decât mare »

6 comentarii despre Mews, precum și Nips: Happy Earth Day!

Sharon White spune:

23 aprilie 2017 la 20:39

Am îmbrățișat o felină acum aproximativ 3 ani. Ea a fost crescută într -o cușcă pentru primele 6 luni din viața ei, atunci când am primit -o. Nu am avut nimic oricât de afectuos, pisici docile. Da, ultimele două au fost perfecte !! Laura, felina mea îmbrățișată nu este afectuoasă, cu toate acestea „vorbește” cu mine, precum și cu mine peste tot unde merg. Ea va dormi pe pat cu mine, va sta în poala mea, etc. Problema este dacă este pe tejghea la fel de bine ca și cum merg sau merg să -i ofer un animal de companie rapid, mă mușcă vicios !! Oferte mari de cremă anti-biotică, precum și bandaje. A făcut asta de aproximativ 10 ori de când am primit -o. Sunt doar deteriorat cu inima. Îmi este atât de dor de pisicile mele iubitoare. Întotdeauna am avut mai mult de o felină la un moment dat. Ar primi încă un ajutor felin? Nu aș lăsa -o să fie îmbrățișată, deoarece nu aș dori ca nimeni altcineva să fie la fel de rănit, fizic, așa cum am avut. Mi -e dor să am o pisică iubitoare și calmă. Te rog ajuta-ma.

Răspuns

Ingrid spune:

24 aprilie 2017 la 5:08 AM

Dacă nu ați făcut -o deja, duceți -vă felina la veterinar, Sharon. În timp ce bănuiesc că mușcarea ei este obiceiuri legate de obiceiuri, este întotdeauna cel mai bun să excludem orice tip de probleme medicale. Pe baza descrierii dvs., aceasta este fie o problemă teritorială, fie că este o agresiune. M -aș gândi să lucrez cu un comportament felin pentru a ajunge la rădăcina acestei probleme.

Răspuns

Sharon White spune:

24 aprilie 2017 la 9:25 AM

Mulțumesc! O voi duce la veterinarul meu, precum și atunci, dacă nimic nu este greșit, voi lua legătura cu comportamentalul. Chiar îmi place ea!

Răspuns

Valentine spune:

23 aprilie 2017 la 12:52 pm

Acesta este unul înfometat „Lil One! Această laba este eficientă pentru a ține mâncarea și a ține departe hoții alimentari potențiali! Growls înseamnă afaceri! Mew Mew!

Răspuns

Caren Gittleman spune:

22 aprilie 2017 la 14:37

Adorabil, precum și ca graficul tău! La mulți ani de ziua Pământului!

Răspuns

Janine spune:

22 aprilie 2017 la 7:59 AM

Acesta este un copil feisty

Răspuns

Lasă un răspuns Anulare Răspuns
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *
Cometariu *
Nume *

E-mail *

Lăsând un comentariu, sunteți de acord cu colectarea datelor dvs. de către acest site web conform nostru
Politica de Confidențialitate.
*

Pentru comentarii ulterioare înștiințează-mă prin e-mail. De asemenea, vă puteți abona fără a comenta.

Δ