Ce este lupta pentru câini? O privire mai atentă asupra câinilor

Ce este lupta pentru câini?

Deși este o crimă de infracțiune în toate cele 50 de state, lupta de câini coordonată are loc încă în numeroase regiuni ale națiunii. Conturi istorice încă din anii 1750, împreună cu specialistul care combate gropile care proliferează din anii 1860.

La fel ca orice altă acțiune subterană interzisă, este imposibil să se stabilească cum o mulțime de indivizi ar putea fi implicați în lupta cu câini.

Estimările bazate pe rapoartele de luptă din cărțile de luptă pentru câini subterane și, de asemenea, pe animalele care intră în adăposturi de combatere a semnelor de combatere, implică faptul că varietatea de persoane implicate în lupta cu câini din SUA este din zeci de mii.

În timp ce acțiunea organizată de luptă pentru câini păreau să scadă din anii 90, mai mulți oficiali de aplicare a legii și de control al animalelor consideră că a revenit în ultimele câteva decenii, folosind internetul, ceea ce face mai simplu ca niciodată pentru ca câini să schimbe informații despre creaturi și lupte.

De ce oamenii se implică în lupta cu câini?

Există diverse motive pentru care oamenii sunt atrași de lupta cu câini. Cel mai fundamental este lăcomia. Raidurile esențiale pentru câini au dus la confiscări de peste 500.000 de dolari și nu este anormal pentru aproximativ 20.000 USD – 30.000 USD pentru a schimba mâinile într -o singură luptă. Taxele de studii și vânzarea de pui de la afirmarea liniilor de sânge pot câștiga, de asemenea, zeci de mii de dolari.

Pentru numeroși alții, apelul constă în utilizarea criticilor ca o extindere a acestora pentru a lupta propriile lor bătălii pentru ei și, de asemenea, pentru a -și demonstra propria forță și forță.

Dar de îndată ce un sacrificiu canin, acest lucru poate duce la proprietarul cățelușului tău să piardă nu doar bani, ci să stea în picioare și ar putea duce la acțiuni barbare din partea cățelului.

Pentru numeroși alții, atragerea pare să apară doar în deliciul sadic al unui spectacol barbar.

Că câinii sunt angajați în lupta pentru câini?

Pentru a obține câini profesioniști și hobbyisti, vânzarea tuturor puii din părinții care au câștigat mai multe lupte este o parte semnificativă din acțiunea lor. Cărțile și site -urile de luptă subterane sunt utilizate de obicei pentru pui de piață sau chiar pentru disponibilitatea creșterii stockexchange.

Majoritatea luptătorilor „rutieri” cred că sunt capabili să genereze venituri prin vânzarea și reproducerea cățelușilor, dar un număr mare de animale sunt abandonate sau ucise ar trebui să nu efectueze.

Deși există o mulțime de forme de câini folosiți pentru combaterea globală – cum ar fi Fila Brasileiro, Dogo Argentino, Tosa Inu împreună cu Presa Canario – că cățelușul ales de a combate în SUA este acela că americanul Pit Bull Terrier.

Uneori, alte rase și amestecuri sunt utilizate în conflicte de stradă sau ca câini „ademeniți” angajați de câțiva pentru a antrena persoanele care luptă pentru câini.

Acest lucru nu va implica faptul că Pit Bull este multe necorespunzătoare ca un animal de companie de gospodărie. Este important să rețineți că fiecare canin poate acționa agresiv, pe baza circumstanțelor, a moștenirii sale genetice, împreună cu educația și împrejurimile sale.

Atunci când un cățel este tratat frumos, corect instruit și socializat pe deplin prin cățeluș și împerecheat cu un fel optim de proprietar și familie, este foarte probabil să crească într-un însoțitor viu și un membru prețios al gospodăriei lor.

Sunt crescute și autorizate victimele luptelor pentru câini?

Câinii folosiți pentru combatere trebuie să fie ținuți izolați de alți câini, din acest motiv își petrec majoritatea stilului de viață pe lanțuri scurte, grele și frecvent doar din toți câinii diferiți. De obicei, sunt nesocializate la alți cățeluși și, de asemenea, pentru numeroși oameni.

Dar mulți luptători profesioniști cheltuiesc mulți bani și timp din condiționarea criticilor lor. Li se oferă frecvent hrănirea de calitate și îngrijirea de bază pentru îngrijirea sănătății. Puii au fost exercitați în condiții controlate, cum ar fi pe un eliptic.

Eliminarea bolnavilor de luptă pentru câini poate folosi, de asemenea, o varietate de medicamente ilegale și legale, cum ar fi steroizi anabolici pentru a crește densitatea musculară și a promova agresivitatea. Medicamentele narcotice pot fi, de asemenea, utilizate pentru a crește agresivitatea cățelușilor, a crește reactivitatea și a ascunde durerea sau anxietatea într -o luptă.

Victimele de luptă ale câinilor utilizate de tot felul de luptători ar putea avea urechile împușcate și cozile agățate alături de propriile lor corpuri.

Aceasta servește două funcții: în primul rând, restricționează regiunile corpului uman pe care PET le poate prinde într -o luptă și, în al doilea rând, ceea ce face mai greu pentru câini diferiți să analizeze dispoziția și obiectivele creaturii prin intermediul unor indicii comune ale limbajului corporal.

Luptătorii execută de obicei această recoltare/andocarea cu metode primitive și inumane. Acest lucru poate duce la acuzații și mai penale asociate cu cruzimea animalelor sau cu practica interzisă a medicinei veterinare.

Adevărul subteran al luptelor de câine

Duminică de câini este un fel de sport de sânge în care câinii sunt făcuți să se lupte unii cu alții pentru propriul dvs. amuzament și/sau beneficii ale publicului.

Duminica de câine este una dintre cele mai banale forme de cruzime animală. Automobilele utilizate pentru combatere sunt uSolly îmbunătățit în mod izolat, ceea ce implică faptul că își petrec majoritatea stilurilor de viață pe lanțuri scurte și grele.

De obicei, sunt condiționate pentru combaterea consumului de medicamente, cum ar fi steroizii anabolici pentru a crește densitatea musculară și pentru a promova agresivitatea.

Suferinții de luptă pentru câini ar putea avea urechile și cozile atârnate în apropierea propriilor corpuri pentru a reduce indicii de limbaj al corpului animalului și, de asemenea, pentru a restricționa regiunile pe care un alt cățeluș le poate prinde în timpul unei lupte. Luptătorii execută de obicei această recoltare/andocarea cu metode primitive și inumane.

Deși lupta pentru câini este o infracțiune în toate cele 50 de state, se întâmplă să se întâmple în fiecare porțiune a națiunii și în fiecare formă de comunitate. Luptele pot apărea în numeroase locuri diferite, care variază de la aleile din spate până la întreprinderi escrise cu atenție.

Luptele se întâmplă de obicei într-o groapă de 14-20 de metri pătrați, făcută pentru a include creaturile. Luptele pot dura doar câteva minute sau câteva ore, iar cele două creaturi pot suferi daune precum rănile de puncție, lacerații, fluxul de sânge, accidente catastrofale și oase rupte.

Deși luptele nu sunt în mod obișnuit la moarte, mulți cățeluși cedează mai târziu la rănile lor, de asemenea, vărsând câinii tind să fie pierduți, uciși sau implementați brutal ca membru al „jocului” lor

Lupta pentru câini este asociată frecvent cu diferite tipuri de acțiuni penale, inclusiv jocuri de noroc interzise și deținere de arme de foc și droguri.

Din estimarea noastră, veți găsi mii de mii de câini de câini din SUA, forțând sute de mii de cățeluși să se antreneze, să lupte și să îndure în fiecare an.

Dacă ghiciți lupta pentru câini sau abuzul alternativ la animale în zona dvs., vă rugăm să vorbiți. Descoperiți cum să raportați cruzimea animalelor.

Cum să observați semne de luptă pentru câini

Este esențial să puteți înțelege semnalele diagnosticate cu lupta pentru câini, astfel încât să puteți raporta orice acțiune suspectată de luptă pentru câini către autoritățile regionale.

Dacă vedeți următoarele indicii în zona dvs. și ghiciți acțiunea de luptă pentru câini, trebuie să vă gândiți să contactați prompt autoritățile regionale:

1. Câini cu mai multe cicatrici, poate cu urechi sau buze rupte

2. Câini de tip pit bull-mix care cântăresc aproximativ 40-50 lbs

3. Câini lanțuri grele, legate de o punte de bicicletă sau casă de cățeluși/butoi

4. Inel de murdărie în jurul cățelușului

5. Câinii au scos centimetri în afară de celălalt

6. Câinii înlănțuiți sau pregătiți într -o zonă muntoasă păstrați în mod intenționat de opinia publicului

Amintiți -vă că în zonele metropolitane, cum ar fi New York, câinii folosiți pentru combatere sunt de obicei găsiți care trăiesc în locuri subtropicale, subtropicale, cum ar fi subsolurile, unde sunt ascunși de opinia publică. Urechile lor ar putea fi, de asemenea, decupate.

Ce se întâmplă la o luptă de câine?

Luptele se pot întâmpla în numeroase locuri diferite și în orice moment. Acestea ar putea fi lupte improvizate pe stradă într -un portbagaj, sau proiecte în scenă și planificate bine într -un loc special creat și păstrat pentru obiectiv.

În mod normal, lupta are loc într -o groapă care se află între 14 și 20 de metri pătrați, cu laturi care ar putea fi făcute din tencuială, baloturi de fân, legătură de coarde sau orice altceva care ar putea cuprinde creaturi. Pardoselile ar putea fi lemn, murdărie, covoare sau rumeguș.

Într -o luptă mult mai coordonată, cățelușii vor fi considerați pentru a crea sigur că sunt aproximativ aceeași greutate.

Manipulatorii vor spăla frecvent și vor examina caninul concurentului pentru a scăpa de orice substanțe toxice care ar fi putut fi așezate pe blană în efortul de a descuraja sau deteriora animalul de companie opus.

La începutul unei lupte, câinii au fost eliberați din alte colțuri și, de obicei, se întâlnesc în centru, luptând pentru a obține o strângere asupra competiției. Dacă o fac, cățelușii prind și se agită pentru a provoca daune maxime.

Manipulatorii nu au voie să atingă cățelușii, cu excepția cazului în care recomandă acest lucru de către arbitru.

Luptele pot dura doar câteva minute sau câteva ore. Ambele creaturi pot suferi daune, cum ar fi rănile de puncție, lacerațiile, fluxul de sânge, leziunile zdrobitoare și oasele rupte. Deși luptele nu sunt de obicei în moarte, mulți cățeluși cedează la rănile lor după.

Cu excepția cazului în care au avut o istorie minunată a performanței anterioare sau provin din linii de sânge prețioase, pierderea cățelușilor tind să fie pierdute, ucise sau doar abandonate cu accidentele lor netratate.

În cazul în care canina subțire este considerată o jenă deosebită pentru poziția sau poziția proprietarului său, ar putea fi implementat într -o manieră deosebit de brutală ca o parte din „amuzamentul” lor.

Care ar fi legile legate de lupta pentru câini?

Începând cu 2008, lupta pentru câini este o infracțiune în toate cele 50 de state și în districtul Columbia, Guam, Puerto Rico și Insulele Virgine din SUA. În majoritatea statelor, proprietatea câinilor în scopul combaterii poate fi, de asemenea, o încălcare a infracțiunii.

A fi spectator la o luptă de câine poate fi interzis în multe țări. Legislația și sancțiunile diferă pe scară largă în funcție de țară.

Pe de altă parte, actul de bunăstare a animalelor din 1966 interzice anumite creAcțiuni legate de luptă, atunci când au implicat mult mai mult de o țară sau soluții de poștă interstatală, cum ar fi Serviciul Poștal al SUA.

În 2007, Congresul a adoptat Animal Combaterea Legii privind aplicarea interzicerii cu un sprijin puternic bipartidist.

Legea a modificat Legea privind bunăstarea animalelor și furnizează sancțiuni de protecție pentru comerțul interstatal, exportul și importul cu privire la comerțul cu cățelușii abuzați pentru câștig, cocoșii care sunt făcuți la parafernalia de luptă și de cocoș. Fiecare încălcare ar putea duce la aproximativ 3 ani de închisoare și o amendă de 250.000 USD.

În 2014, elementele esențiale ale acestui animal care combate Legea privind interdicția spectatorilor au fost semnate în lege ca parte a acestui proiect de lege al fermei.

Această dispoziție lasă să participe la o luptă pentru creatură oriunde în S.U.A., o crimă națională, impune, de asemenea, pedepse suplimentare pentru atragerea unui copil sub 16 ani într -o luptă monstru.

Ar trebui să fie răspândită lupta pentru câini, de ce nu mai multe cazuri nu sunt ușoare?

Câinele de luptă este o aventură sălbatică și extrem de veselă, care este incredibil de greu pentru profesioniștii de aplicare a legii și investigații.

O analiză de luptă de câine necesită o mulțime de aceleași abilități și instrumente ca o evaluare semnificativă sub acoperire a stupefiantelor și provoacă sursele oricărei agenții care lucrează pentru a răspunde la acest lucru.

O altă complicație este semnele care ar putea fi capturate într -un Rob cuprinde cățelușii – animale care trăiesc care ar trebui să fie îngrijite și păstrate dacă procesul judiciar evoluează.

Mulți procurori vor fi încântați să întreprindă fiecare situație de luptă pentru câini pe care o pot, cu toate acestea sunt restricționate de instrumentele de îngrijire a animalelor și a omului de îngrijire umană de care dispun.

Foaie de luptă pentru câini

Fugarea de câini este un sport din sânge inuman, unde cățelușii care au fost crescuți, antrenați și condiționați să se lupte sunt așezați într-o groapă pentru a se lupta unul cu celălalt pentru a obține amuzament și câștig de spectatori. Luptele în medie una sau două ore, când mulți dintre acești câini nu pot continua.

Angoasă animală și luptă pentru câini

Leziunile suferite și aplicate de câini care se angajează în lupte de câini sunt acute și frecvent mortale. Câinii folosiți în marea majoritate a acestor lupte sunt în special crescuți și instruiți pentru luptă – o insultă care se bazează pe abuz și maltratare din cățeluș.

Accidentele medii de luptă pentru câini includ umflarea severă, rănile profunde de puncție și oasele rupte. Automobilele utilizate în astfel de evenimente mor frecvent de tensiune arterială, șoc, deshidratare, oboseală sau boală și, în unele cazuri, chiar și zile după luptă.

În caz contrar, cățelușii sănătoși care se nasc „răcoriți” sau nu se vor lupta sunt de obicei utilizați pentru a sic diferiți cățeluși de instrucțiune.

În descrierea particularităților unui anumit luptă de câine, un dogfighter condamnat a compus: „Domnișoara Rufus a petrecut toată porțiunea rămasă a luptei pe spate și

Bandit și -a lovit piciorul în sus la umăr, iar printre picioarele din spate, de la articulația genunchiului. Piciorul unic pe care nu l -a încălcat, a mestecat totul în iad. Ea a scăzut -o pe domnișoara Rufus, smulgând o bucată majoră din vârful minții, împreună cu o singură ureche. ”

Creșterea acțiunii penale

Mai mult de decenii, raidurile de aplicare a legii au descoperit numeroase aspecte supărătoare ale sportului de sânge ilegal. Copiii mici tind să fie prezenți la astfel de evenimente, ceea ce stimulează insensibilitatea la suferința animalelor, emoția pentru violență și lipsa de respect pentru lege.

Pariurile ilegale sunt obișnuite în luptele de câine, împreună cu pariuri de zeci de mii de dolari în joc. Această fertilitate creează lupta pentru câini în configurațiile criminalității organizate, pe lângă drumuri.

Vânzarea și utilizarea drogurilor interzise este normală și în luptele de câine, iar armele și alte arme sunt descoperite la aceste ocazii ca urmare a unor cantități mari de bani prezenți. Duminica de câini continuă să fie legată de alte tipuri de violență chiar și omucidere.

Acuzații de infracțiune

Membri ai luptelor de câine

Direcția de câini este o crimă de infracțiune în toate cele 50 de țări și este o crimă de infracțiune în conformitate cu legea națională. Este, de asemenea, o infracțiune pentru a aduce în mod intenționat un pic într -o luptă monstru.

Există mai multe motive persuasive pentru aceasta. pentru că lupta cu câini produce atât de substanțială