Suplimentarea planului de dietă al câinelui sau pisicii cu vitamina C

Addthis Share Buttonsshare la FacebookFaceBookFaceBookShare la TwittertwittertwitterShare la PinterestpinterestPinterestshare la MoreAddhismore17

Unul dintre cele mai tipice suplimente de vitamine pe care le sugerez multora dintre felinele mele, precum și tutorilor canini este vitamina C adăugată la mese. Spre deosebire de oameni, cobai, precum și primate specifice care nu își fac propria vitamina C, precum și cerința pe care a completat -o dietelor lor, câinii, precum și pisicile își fabrică propria vitamina C. Cu toate acestea, deoarece stresul imunitar și Ca în multe boli, mulți pacienți canini, precum și feline pot beneficia de câteva dintre impacturile vitaminei suplimentare C.

Cu câteva decenii în urmă, un asociat veterinar numit Wendell Belfield, DVM, a examinat, precum și a utilizat vitamina C în doze destul de mari în tratarea multor animale de companie cu infecții cronice, pe lângă diferite tulburări inflamatorii, precum și în diferite tulburări articulare. El a descoperit că, mai întâi, folosind terapia cu vitamina C cu doză mare, precum și terapia orală, că a fost capabil să trateze multe cazuri dificile. De asemenea, majoritatea oamenilor sunt conștienți de un om de știință câștigător al Premiului Nobel pentru Pace, pe nume Linus Pauling, care, de asemenea, a sugerat doze mari de vitamina C pentru oameni. Pe lângă faptul că nu sugerez personal doze atât de mari pentru câini sau pisici, descopăr că vitamina C suplimentară în tipul de sodiu sau pulbere de ascorbat de calciu adăugat la mese sau dizolvat în apă, poate spori sistemul imunitar al animalelor de companie, în În plus pentru a acționa ca un antihistaminic natural moderat.

Vitamina C este, de asemenea, utilă în asistarea îmbunătățirii sintezei de colagen în animale de companie, care este lipiciul care alcătuiește țesutul conjunctiv al articulațiilor, precum și ligamentele corpului. În animalele de companie care suferă de infecții ale tractului urinar sau tipuri specifice de cristale sau pietre ale tractului urinar, vitamina C poate ajuta acidificarea urinei, precum și are o proprietate antibacteriană moderată. Este important ca tutorele de animale să inspecteze cu medicul veterinar într-o doză adecvată pentru animalul lor de companie, pe lângă faptul că se asigură că animalul lor de companie nu are o afecțiune preexistentă, cum ar fi cristale urinare de oxalat de calciu sau pietre, în ce situație nu ar fi cineva Doriți să adăugați vitamina C suplimentară la dietă. Cu toate acestea, în majoritatea cazurilor, animalele de companie pot beneficia într -adevăr de adăugarea acestui nutrient antioxidant în punctul meu de vedere, precum și de experiență.

Suplimente