Mâine este Național Dress Up Your Pet Day!

Addthis Sharing ButtonsShare la FacebookFaceBookFaceBookShare la TwittertwittertWitterShare la PinterestpinterestPinterestshare la MoreAddhismore9

Sunt foarte încântat pentru că mâine este o zi importantă … 14 ianuarie este Națională Dress Up Your Pet Day! După cum știți deja, îmi place să mă îmbrac în ținute fanteziste. De ce îmi place să mă îmbrac? Ei bine, pe lângă faptul că arăt și mai frumos decât de obicei, mama mea se asigură că îmi oferă o mulțime de îmbrățișări și sărutări și tratamente ca recompensă pentru a arăta bine și a acționa ca o doamnă. Dacă sunteți interesat să vă îmbrăcați mâine pentru a sărbători ocazia, am câteva sfaturi pentru dvs.!

În primul rând și cel mai important, alegeți o ținută ușor de purtat. Majoritatea costumelor mele se fixează cu Velcro, astfel încât să fie ușor de pornit și de oprit. Îmi plac îmbrăcămintea ușor de deplasat și de joc și lucruri care nu sunt prea obligatorii. Dacă nu sunteți sigur că vă veți bucura să purtați haine (oricât de drăguțe), încercați să începeți cu ceva simplu, cum ar fi o bandană colorată. Sau ai putea încerca chiar și un guler fantezist! Nu vă faceți griji, veți arăta la fel de drăguț.

Întotdeauna caut ținute într -o culoare măgulitoare. Nu vă fie frică să experimentați; De exemplu, de obicei mă bucur de culori moi, cum ar fi roz și lavandă, dar verificați cât de grozav arăt în acest număr roșu! Dacă încercați diferite lucruri, veți găsi în curând propriul stil personal.

După ce ați găsit o ținută elegantă și confortabilă, practicați -vă cele mai bune expresii. Zâmbetul este puțin greu de stăpânit și necesită multă concentrare. Cel mai important lucru este să arăți natural. Puteți spune că zâmbetul meu este fals aici? Nu m -am gândit așa!

În cele din urmă, păstrați-vă sesiunile de modelare scurte și asigurați-vă că sunteți bine recompensat cu tratamente pentru toată munca grea. Dacă lucrați mai mult de 5 minute, regulile spun că ar trebui să vi se plătească tratamente și jumătate pentru ore suplimentare.

Câinele sau pisica ta intenționează să se îmbrace mâine?