Ce vă indică părinții pentru animale de companie responsabile?

Addthis Sharing ButtonsShare la FacebookFaceBookFaceBookShare la TwittertwittertwitterShare la PinterestpinterestPinterestshare la MoreAddhismore

Februarie este luna proprietarilor de animale de companie responsabile, iar într -un sondaj de Facebook recent din 1800PETMEDS, le -am întrebat pe părinții PET despre ce cred că este vorba despre părinții pentru animale de companie responsabile. Printre cele mai populare răspunsuri au fost următoarele:

Nutriție adecvată – Hrănirea animalului dvs. de companie o dietă sănătoasă care răspunde nevoilor sale nutriționale este crucială pentru o sănătate generală bună. Poate fi tentant să puneți mâna pe cea mai puțin scumpă pungă de kibble pe raftul magazinului alimentar, dar caloriile goale și ingredientele subordonate pot fi dăunătoare în timp. De asemenea, asigurați -vă că vă oferiți animale de companie sănătoase pentru animale de companie, vă poate ajuta să îmbunătățiți dieta animalului dvs. de companie.

Spaying și neutiling – oprirea sarcinilor nedorite în animalele de companie este foarte importantă, atât pentru familia ta, cât și pentru comunitate în general. Adăposturile sunt pline de animale de companie fără adăpost din cauza unei mari părți, în mare parte, eșecului de a se sparge și animalele de companie neutre. Atunci când anunțurile „libere de acasă” nu reușesc, mulți oameni sunt obligați să ia cățeluși și pisoi la adăposturi, deoarece nu au camera sau indică pentru a le păstra.

O igienă dentară bună – Periajul obișnuit cu pastă de dinți și periuțe de dinți create pentru animalele de companie din familie este crucială pentru o sănătate orală bună pentru animalul dvs. de companie. De asemenea, este crucial să faceți verificarea dinților și gingiilor pentru roșeață și o parte umflată din rutina dvs. de îngrijire a animalelor de companie. Boala parodontală este una dintre cele mai frecvente boli infecțioase la animale de companie. Sănătatea dentară slabă poate contribui la probleme severe de sănătate, inclusiv boli ale inimii, plămânilor și rinichilor. Asigurați -vă că medicul veterinar verifică dinții și gingiile animalului dvs. de companie cel puțin o dată pe an și, de preferință, de două ori pe an pentru animalele de companie mai mari de 7 ani.

Vaccinuri-Menținerea animalului de companie la curent cu vaccinările necesare poate ajuta la evitarea problemelor de sănătate. Este mult crucial să vaccinezi cățelușii și pisoiul sub un an. În acest stadiu al vieții, animalele de companie de familie sunt foarte predispuse la multe infecții virale periculoase. Pentru a afla multe mai multe despre vaccinările pentru animale de companie, citiți articolul, Dogs & Cats: Programul de vaccinări.

Prevenirea viermilor și puricilor – similar cu vaccinurile, prevenirea bolilor de viermi cardiace și infestarea puricilor este crucială pentru sănătatea bună a animalului dvs. de companie. Infecția cu viermi cardiaci este o boală potențial fatală care necesită protecție pe tot parcursul anului. Fatalitățile viermilor inimii au fost documentate în fiecare stat din America, în orice fel din perioadele anului. Puricii și căpușele sunt o altă sursă de probleme pentru animalul dvs. de companie, care poate fi evitat prin utilizarea preventivelor de purici și căpușe. Puricii și căpușele pot provoca alergii la piele, pete fierbinți, boala Lyme, Ehrlichia, Rocky Mountain identificat febra și alte maladii evitate cel mai bine.

Asigurarea de sănătate pentru animale de companie – Fiind pregătiți pentru asistența medicală de urgență pentru animalul dvs. de companie poate indica diferența dintre a putea întotdeauna să obțineți tratamentul cu care are nevoie animalul de companie sau să fie nevoit să faceți o alegere sfâșietoare. Din păcate, o mulțime de animale de companie de familie sunt eutanasiate în fiecare an doar pentru că părinții lor pentru animale de companie nu își pot permite tratamentul de salvare a vieții necesare pentru a menține în viață animalele de familie bolnave. Odată cu creșterea costurilor veterinare în fiecare an, asigurarea de sănătate pentru animale de companie va oferi întregii familii liniște sufletească știind că asistența medicală pentru iubitul tău animal de companie nu va fi la îndemână financiară.

Câteva alte răspunsuri grozave au inclus o pregătire bună și socializare, răbdare și, desigur, dragoste – multă dragoste! Suntem încântați să vedem că atât de mulți dintre prietenii noștri de pe Facebook sunt părinți atât de experimentați și responsabili.

Şi tu? Care simțiți că sunt unele dintre lucrurile care fac ca proprietarul unui animal de companie să fie responsabil? Spuneți -ne gândurile dvs. în comentariile de mai jos!