Adopția animalelor de companie Irvine – Acasă pentru sărbători

Acest post poate consta în legături de afiliere. Este posibil să câștigăm bani sau produse de la companiile subliniate în acest post.
Vă aflați în sau în jurul județului Orange, CA și vă uitați la adopția animalelor de companie? Dacă da, trebuie să ieșiți la a 4 -a casă anuală pentru Târgul de adopție pentru animale de companie pentru sărbători! Am scris un pic despre casa de anul trecut pentru sărbători, dar, din păcate, nu am putut participa.
Vom face tot posibilul pentru a face acest lucru în acest an adoptarea animalelor de companie. Cu toate acestea, vom lăsa copiii acasă (scuze, Dublin, Stetson și Linus).
Adoptarea animalelor de companie Irvine – Acasă pentru sărbători 2010

Ce: Acasă pentru sărbători a 4 -a anuală Adopția anuală a PET 2010
Când: 5 decembrie 2010 între orele 10 – 15:00
Unde: Irvine Animal Care Center 6443 Oak Canyon Irvine, CA 92618

Apropo, iată unele Q și A direct de pe site -ul orașului Irvine:
– Unde se află evenimentul? Evenimentul va avea loc la instalația Irvine Animal Care Center, situată la 6443 Oak Canyon Road, Irvine, CA 92618.
-Care este prețul de admitere? Admiterea este de 1 dolar de persoană. Vă rugăm să aduceți bani pentru admitere.
– Unde parchez pentru eveniment? Există o taxă pentru parcare? Vizitatorii de evenimente pot parca în structura de parcare de -a lungul Oak Canyon Road. Nu parcați pe stradă sau veți fi remorcat. Parcarea cu handicap va fi disponibilă în parcarea IACC. Nu există nicio taxă pentru parcare.
– Cât costă taxa de adopție pentru adoptarea unui animal la eveniment? Fiecare grup de salvare și adăpost de animale prezente la eveniment vor avea propriile taxe de adopție. Vă rugăm să consultați grupul de salvare sau adăpostul pentru animale pentru a afla taxele de adopție, ce este inclus în taxă și ce cerințe trebuie să adopte organizația pentru a adopta animalul de companie.
– IACC folosește o reducere de adopție la animalele de companie ale familiei de adăpost pentru eveniment? Da. IACC va folosi adopții de 20 de dolari pentru câini, pisici și iepure finalizate în ziua evenimentului.

– Există un producător de bancomat la unitate? Da, va exista un bancomat în spații. Cu toate acestea, având în vedere că o mulțime de taxe de adoptare ale grupurilor de animale și animale variază și există atât de multe mărfuri diferite pentru a cumpăra, este recomandat să aduceți cecuri și o mulțime de bani. Unele grupuri de salvare și vânzători nu au capacitatea de a percepe un card de scoruri de credit.
– Va fi mâncare la eveniment? Da. Prânz, gustări, produse coapte și băuturi vor fi disponibile pentru cumpărare.
– Pot să -mi aduc câinele de companie acasă pentru sărbători? Absolut. Vă întâmpinăm să vă aduceți la eveniment la eveniment. Vor fi activități create doar pentru câinele dvs., inclusiv fotografii profesionale pentru animale de companie și microcipuri accesibile. Din motive de siguranță, vă rugăm să nu aduceți pisici sau alte animale la eveniment. În plus, vă rugăm să nu aduceți câini în căldură.

– Cum fac voluntariat la eveniment? În prezent, Irvine Animal Care Center încearcă să găsească voluntari cu vârsta de 15 ani și mai mare pentru a ajuta la înființare și dărâmare, întreținere, parcare și videografie. Dacă sunteți interesat de voluntariat, vă rugăm să contactați Crystal Nettles la cnettles@cityofirvine.org până pe 3 decembrie.
– Cum să ajung la facilitatea ta? De pe autostrada 405, luați ieșirea de nisip Canyon și întoarceți -vă spre interior; Virați la stânga în Oak Canyon; Adăpostul va fi a doua șosea din dreapta.
De la 5 autostradă, luați ieșirea canionului de nisip și virați la dreapta; Transformă ideal în Canionul de Oak; Adăpostul va fi a doua șosea din dreapta.
Pentru o mulțime de informații, vizitați site -ul web al orașului Irvine. De asemenea, acestea arată toate diferitele salvări și organizații pentru animale de companie care participă la adoptarea animalelor de companie din acest an. Am observat că caninele noastre de salvare preferate vor fi acolo anul acesta.
Tu ce mai faci? Aveți de gând să consultați acest an de acasă pentru adoptarea animalelor de companie de sărbători? Dacă o faceți, vă rugăm să ne lăsați un comentariu și să ne anunțați ce ați crezut.

Alegeri de top pentru puii noștri
Cea mai bună jucărie de cățeluș care ne place: Calmeroos Puppy jucărie cu pachete de bătăi de inimă și căldură – cel mai bun pentru cățelușii noi. Ajută la ușurarea anxietății în noua lor casă.
Cel mai bun câine pentru animale de companie ne place: Bones & Chews Bully Sticks – Toți cățelușii noștri adoră să mușcă, să -și nască și să mestece. Ne place să folosim bastoane Bully pentru a ajuta la devierea acestor comportamente nedorite.
Cele mai bune tratamente pentru câini pentru animale de companie care ne place: Crazy Pet Dog Train-ME tratează-le folosim ca delicioase de mare valoare pentru cățelușii noștri pentru câini pentru animale de companie.
Cea mai bună mâncare proaspătă pentru câini pentru animale de companie care ne place: câinele de animale de companie al fermierului – acum câteva luni am început să hrănim mâncarea de câini proaspăt pentru animale de companie și îi place! Obțineți 50% din prima dvs. cumpărare a câinelui fermierului.

Verificați mult mai multe dintre preferatele noastre pe noua noastră listă de verificare a cățelușului.