Cele mai bune metode pentru a elimina noroiul de la câinele dvs.

Notă: Julia Thomson este un contribuitor la acel mutt. Ea menține blogul acasă pe 129 de acri.

La ferma noastră, nu experimentăm primăvara. Experimentăm noroi. Cu un câine, păstrarea noroiului afară este uneori o provocare.

Până când nu vom obține un total de mud de vis cu un duș de cățeluși, ne descurcăm cu ceea ce soțul meu numește „spălarea câinilor”. Cu siguranță nu este fantezist. Doar o zonă joasă în spatele hambarului unde se bazează cu apă.

În ciuda faptului că se află în mijlocul unui câmp, într -adevăr face o mare sarcină de a curăța noroiul. Ne plimbăm cu rufele de câini la sfârșitul plimbării noastre, precum și apoi rămânem pe calea ierboasă până ne -am întors în casă.

Acum, recunosc că nu toată lumea are acces la o spălare a câinilor – sau un duș de cățeluși (și dacă o faceți, vă rugăm să împărtășiți, astfel încât să pot online în mod vicar cu dvs. – este la fel de minunat pe cât îmi imaginez?). Așadar, astăzi, am crezut că voi împărtăși povestea mea despre sfaturi vai pentru că am făcut -o cu sezonul de noroi.

Aș dori să -l aud și pe al tău. Serios, voi lua tot ajutorul pe care îl pot primi!

Sfaturi pentru supraviețuirea sezonului de noroi – căi pentru a elimina noroiul de la câinele tău

Prosoape – Baxter își șterge picioarele de fiecare dată când intră în interior, indiferent de vreme. Cu toate acestea, în noroi, prosoapele sunt esențiale. Prosoapele de baie vechi funcționează suficient de bine pentru noi, deși există versiuni de microfibră mai bune, dacă doriți să faceți upgrade – sau chiar bureți de specialitate. Baxter primește un prosop cu corp complet-pe care îl iubește. Plătește dobândă pentru burtă, precum și picioarele, precum și acele magneți de noroi, unghiile de la unghii, precum și picioarele.

Squirt Bottle – În zilele în care rufele pentru câini, precum și prosopul nu sunt la fel de mult ca sarcina, am descoperit că o sticlă de squirt plină de apă este salvatorul meu. Folosesc o sticlă veche de săpun de masă.

Îmi permite să direcționez un flux de apă între degetele de la picioare, sub unghii, în jurul plăcuțelor, pe picioare, oriunde s -ar putea ascunde noroiul. Fac asta afară, precum și apoi aduc Bax în interiorul casei tale pentru a opri prosopul.

Perie – sunt recunoscător că avem un câine cu păr scurt. De obicei, o frecare energică cu un prosop imens este suficientă pentru a elimina cea mai mare mizerie. Pentru câini cu părul scurt sau cu părul lung deopotrivă, o curățare poate fi cu adevărat utilă, mai ales dacă noroiul este uscat.

Cap de duș portabil, șampon blând – uneori nu există nicio metodă în jurul său. Singura metodă pentru a scăpa de noroi este să vă scăldați câinele. Pentru a face timpul de baie fără probleme, sugerez extrem de mult un cap de duș portabil (animalul de companie MIU pe care Lindsay l -a revizuit luna trecută, de asemenea, distribuie șampon), precum și șampon blând. Nu doriți să vă scăldați câinele în fiecare zi, cu toate acestea, m -am demisionat că Baxter va primi mai multe băi în noroi decât în ​​orice tip de alt sezon.

Curățători de uz casnic – În ciuda eforturilor tale cele mai bune, noroiul poate trece peste tine. An arsenal of mops, carpet or upholstery cleaner as well as laundry detergent can assist to keep your home looking clean, even though you might be knee deep in Mud.

That’s my list. What’s yours?

Let us understand in the comments!

Sign as much as get That Mutt’s training tips & more in my twice-weekly newsletter: