Clorox Healthcare și Merck Animal Health Lansați Programul Heroes for Healthy Animals

Programul de certificare a gestionării bolilor infecțioase pentru a ajuta companiile veterinare și animale de companie să mențină facilitățile fără boli

În ultimii ani, incidența focarelor de boli infecțioase la câinii din Statele Unite a crescut, iar una dintre cele mai bune metode de a combate acest risc în creștere este prin educație și asistență medicală proactivă pentru câini. În cadrul recentei Conferințe Veterinare de Vest, Clorox Healthcare și Merck Animal Health (cunoscut sub numele de MSD Animal Health în afara Statelor Unite și Canada), în coordonare cu Asociația Internațională de Boarding and Pet Service , Vetgirl și Barkleigh Productions au anunțat lansarea Programului de certificare a Heroes for Healthy Pets ™ Infecțious Management Boll Management pentru educarea profesioniștilor veterinari și ai animalelor de companie cu privire la riscurile bolilor infecțioase. Programul oferă cele mai bune practici pentru îngrijirea preventivă, inclusiv vaccinarea tactică și protocoalele de curățare și dezinfectare pentru a ajuta la menținerea instalațiilor fără boli și pentru a menține animalele sănătoase.

„Programul de certificare Heroes for Healthy Pets ™ oferă sprijin esențial comunității profesionale veterinare și pentru animale de companie pentru a ajuta la menținerea animalelor sănătoase”, a declarat Michael Cavanaugh, DVM, DABVP (emerit), director executiv al Asociației Americane de Facilități Medicale Animale (AAHA) . „Programul este complementar pe Vetfolio și oferă profesioniștilor o oportunitate de excepție de a înțelege mai bine bolile infecțioase și îngrijirea preventivă.”

Programul Heroes for Healthy Pets ™ Programul de certificare a gestionării bolilor infecțioase constă din două module educaționale total gratuite predate de trei experți veterinari populari în boli infecțioase: înțelegerea bolilor infecțioase conduse de Dr. Jason Stull și Dr. Michelle Evason și controlul eficient al bolilor infecțioase, condus de Dr. Melissa Bourgeois.

„Câinii care sunt sociali sau vizitează facilități pentru animale de companie, cum ar fi Doggie Daycares și Canses Boarding, prezintă un risc mai mare pentru boli infecțioase, cum ar fi gripa canină, [III]”, spune dr. Ernie Ward, avocatul pentru animale de companie din America și susținătorul eroilor pentru Programul Healthy Pets ™. „Din fericire, prin o mai bună înțelegere a bolilor infecțioase și a îngrijirii preventive, inclusiv vaccinarea eficientă și curățarea și dezinfectarea protocoalelor, putem ajuta la menținerea animalelor sănătoase atunci când se încântă să călătorească și să se joace.”

Certificarea Heroes for Healthy Pets ™ este total gratuită și deschisă tuturor profesioniștilor veterinari și ai animalelor de companie. Pentru a deveni certificate, participanții ar trebui să completeze atât modulele educaționale și să treacă examenul de certificare. Certificarea oferă două ore de registru al educației continue aprobate (RACE), rapoarte de credit continuu aprobate pentru profesioniști veterinari. Profesioniștii de animale de companie individuale și facilitățile de îngrijire veterinară și pentru animale de companie pot solicita, de asemenea, certificare.

În plus față de certificare, programul Heroes for Healthy Pets ™ furnizează și companii veterinare și animale de companie cu următoarele resurse:

Heroes for Healthy Pets ™ Podcasts, o colecție de podcast -uri educaționale pe boli infecțioase găzduite de Dr. Courtney Campbell

Heroes for Healthy Pets ™ Infecțious Boala Manual, o resursă pentru toți profesioniștii cu animale de companie scrise de experți în boli infecțioase, inclusiv informații despre agenți patogeni virali și bacterieni și cele mai bune practici pentru prevenirea infecțiilor

Materiale promoționale Heroes for Healthy Pets ™ pentru a ajuta companiile de animale de companie să își promoveze „statutul de erou”, inclusiv un set de instrumente de marketing virtual format din șabloane de proiectare E-Blasts, conținut de social media, ecusoane de semnătură și bannere de site, precum și instrumente educaționale pentru proprietarii de animale de companie .

„Merck Animal Health este foarte încântat să se asocieze cu Clorox Healthcare și cu aceste alte mari organizații pentru acest program”, spune dr. Madeleine Stahl, director asociat, științific de marketing. „Programul de certificare Heroes for Healthy Pets ™ a fost creat pentru a ajuta profesioniștii veterinari și companiile de animale de companie să creeze facilități dedicate să fie fără boli.” Pentru Clorox Healthcare, programul de colaborare a fost o potrivire naturală. „Vaccinarea, igiena mâinilor și curățarea și dezinfectarea tuturor joacă un rol important în evitarea bolilor infecțioase”, a spus Sarah Bell-West, doctorat, om de știință, Clorox Healthcare. „Aceste practici servesc ca fundament al eforturilor pentru a ajuta la menținerea animalelor mulțumite și sănătoase, iar programul Heroes for Healthy Pets ™ va ajuta la împuternicirea profesioniștilor mult mai mulți veterinari și de îngrijire a animalelor de companie cu educația și resursele de care au nevoie pentru a -și menține facilitățile curate, sănătoase și infecții -gratuit.”

Pentru a afla mult mai multe despre Programul de certificare a managementului infecțios al bolilor Healthy Pets ™ sau pentru profesioniști veterinari, profesioniști individuali pentru animale de companie și facilități de îngrijire veterinară și de îngrijire a animalelor de companie pentru a solicita certificarea, vizitați Heroes4Healthypets.com.

Despre Merck Animal Health

Merck este un lider global de îngrijire a sănătății wOrking pentru a ajuta lumea să fie bine. Merck Animal Health, cunoscut sub numele de MSD Animal Health în afara Statelor Unite și Canada, este unitatea Global Animal Health Company of Merck. Prin angajamentul său față de Știința Sănătății Healthier ™, Merck Animal Health oferă medicilor veterinari, fermierilor, proprietarilor de animale de companie și guvernelor, una dintre cele mai largi gamă de produse farmaceutice veterinare, vaccinuri și servicii și servicii de gestionare a sănătății. Merck Animal Health este dedicat conservării și îmbunătățirii sănătății, bunăstării și performanței animalelor. Investește pe larg în resurse dinamice și extinse de cercetare și dezvoltare și un lanț modern de aprovizionare global. Merck Animal Health este prezent în mult mai mult de 50 de țări, în timp ce produsele sale sunt disponibile pe aproximativ 150 de piețe. Pentru mai multe informații, vizitați www.merck-animal-health.com sau conectați-vă cu noi pe LinkedIn, Facebook și Twitter la @Merckah.

Despre Clorox Healthcare

Clorox Healthcare înțelege că protejarea medicinei veterinare și a mediilor de îngrijire a animalelor de companie necesită soluții avansate și în evoluție. Oferim o gamă largă de dezinfectanți inovatori precum înălbitor, peroxid de hidrogen și tehnologie UV îmbunătățită, precum și produse de curățare și eliminare a mirosurilor și servicii de igienă a mâinilor dezvoltate pentru nevoile profesioniștilor din domeniul sănătății. Portofoliul nostru extins oferă servicii de cea mai bună clasă pentru a ajuta la scăderea riscului de infecție în unitatea dvs. și pentru a proteja pacienții, personalul și vizitatorii. Pentru mai multe informații, vizitațiwww.cloroxhealthcare.com sau urmați @cloroxhealth pe Twitter.

Referință: Sull, JW și colab. Reducerea riscului și tehnicile de gestionare pentru a evita transmiterea bolilor infecțioase în rândul câinilor la spectacole canine, evenimente sportive și alte setări ale grupurilor canine. Javma. 15 septembrie 2016, vol. 249, nr. 6, 612-627.