PETMEDS® tratamente de alergie holistică pentru câini

Addthis Sharing Buttonsshare la FacebookFacebookFaceBookshare la TwittertwittertwitterShare la PinterestpinterestPinterestshare la MoreAddhismore7

În fiecare primăvară și veterinari de vară se confruntă cu una dintre cele mai descurajante probleme în contactul recurent/alergii inhalante la animalele noastre de companie. Unii dintre alergenii mult mai comuni includ:

Polen

Ierburi

Copaci

Dander

Matrițe

Ambrozie

Mulți dintre acești alergeni fac ca animalele de companie canine să sufere de o piele cronică de mâncărime oriunde pe corp, inclusiv în spatele picioarelor din față, a picioarelor și a urechilor care duc la drojdie secundară și/sau infecții bacteriene. În timp ce medicamentele convenționale cu medicamente puternice precum cortizonul și antibioticele suprimă de obicei aceste simptome, câinii pot deveni rezistenți la aceste medicamente în timp. În plus, pot exista efecte secundare pe termen lung asupra organelor interne, inclusiv ficatului și pancreasului. Faptul că câinele dvs. de companie a verificat sângele și/sau alergia la piele este o opțiune, la fel și dezvoltarea vaccinurilor despre alergie; Cu toate acestea, aceste teste sunt foarte scumpe.

Chiar și cu această abordare medicală convențională substanțială, doar 60 până la 65% dintre câini au un fel de acțiune la terapia de desensibilizare a alergiei. Medicina holistică, cum ar fi terapia pe bază de plante și homeopatia constituțională sunt opțiuni excepționale pentru tratamentul pe termen lung, cu toate acestea, având în vedere că simptomele pielii se pot agrava adesea înainte de a se îmbunătăți lent, acest proces necesită timp, răbdare și angajament din partea proprietarilor de animale de companie.

Pentru opțiuni alternative de tratament, lucrul cu un medic veterinar holistic la o tehnică individualizată poate ajuta foarte mult. Există câteva ierburi excepționale cu care s -ar putea începe cu licorice, urzică înțepătoare, burdock, păpădie și ciulin de lapte. Yucca Intensive este un produs grozav care are un compus natural asemănător saponinei, cu un efect antiinflamator și anti-alergie atunci când este utilizat topic sau oral.

O altă tehnică ar fi homeopatia clasică, dar aceasta necesită o tehnică și o răbdare pe termen lung, deoarece obiectivul este de a vindeca susceptibilitatea pacientului la boală la fiecare nivel în timp. Este crucial ca proprietarii de animale de companie să realizeze că răbdarea este vitală dacă se face progrese pe termen lung și dacă cineva dorește să evite efectele secundare potențiale ale terapiei convenționale de droguri supresive imunitare.