SureFeed sigilat Pet Bowl păstrează mâncarea pisicii dvs. proaspete

Această publicație este sponsorizată de SureFeed

Aveți un mâncător lent care preferă să -și mănânce masa pe o perioadă de câteva ore, mai degrabă decât să inhaleze totul simultan? Doriți să puteți lăsa conservele pentru pisicile dvs. în timp ce nu sunteți acasă? Cu noul bol sigilat pentru animale de companie de la SureFeed, puteți.

Bolul are un capac activat în mișcare. Spre deosebire de alimentatorul de microcipuri SureFeeds, care este dezvoltat pentru a rezolva problemele de alimentare în casele cu mai multe pisici, acest alimentator nu are nevoie de o etichetă de microcip sau guler pentru a-l opera. Alimentatorul este alimentat cu baterii cu celule de 4 C (nu este inclus.) Menține mâncarea umedă pentru mult mai mult de 12 ore.*

Acest alimentator este un serviciu adecvat pentru casele cu o singură PET sau pentru cele care nu au nevoie de boluri alimentare separate. Beneficiile includ:

• Oprește muștele aterizând pe alimente feline
• Economisește bani pe alimente feline, deoarece există mai puține deșeuri
• Reduce mirosurile de alimente feline în casă
• Oferă pisicilor să obțină acces la alimente mai proaspete pe care le pot păși pe tot parcursul zilei
• Practic pentru proprietarii feline care sunt în afara casei pentru perioade îndelungate
• Alimentat cu baterie – are nevoie de baterii cu celule 4 C (nu sunt incluse)

Îmi place cu adevărat acest alimentator. Dacă ați verificat acest site pentru orice tip de timp, înțelegeți că nu sugerez niciun tip de mâncare uscată pentru pisici, precum și în mod obișnuit să mă împing înapoi de la părinții feline care doresc să facă cel mai bun lucru Pentru pisicile lor, cu toate acestea, se simte rău că nu lăsați cel puțin ceva mâncare pentru ca pisicile lor să pășească în timpul zilei. Acum nu există mult mai multe motive pentru a nu scăpa de toate mâncărurile uscate!

De asemenea, îmi place designul superficial, care ajută la evitarea stresului.

Vă rugăm să rețineți că acest alimentator nu este refrigerat, precum și în timp ce am descoperit că este complet fără riscuri să lăsați conservele pentru câteva ore, nu sugerez să utilizați acest alimentator pentru alimente crude. Mâncarea crudă poate fi lăsată în siguranță până la două ore, așa că dacă aveți un mâncător lent, acest alimentator va funcționa bine pentru dvs. Doar aruncați orice tip de mâncare crudă după două ore.

Pentru mai multe informații despre SureFeed Sigilat Pet Bowl, precum și despre achiziționare, consultați site -ul web SureFlap.

Venind săptămâna viitoare!
Vom furniza un bol de animale sigilate sigilate
Pentru un cititor norocos!

*Testele independente au scos la iveală produse SureFeed pe 3 top -vând alimente feline au arătat că bolul oprește 99,8% din umezeala pierdută din mâncare timp de 12+ ore. Toate alimentele au fost evaluate în aceleași condiții la o constantă de 68 ° f/20 ° C.

Dezvăluirea FTC: Aceasta este o postare sponsorizată, care implică faptul că am fost compensat să funcționez acest conținut. Indiferent de rambursarea primită, veți vedea doar subiecte pe acest site care cred că sunt de rată de interes pentru cititorii mei.

Regele Ingrid

De asemenea, poate vă place:
Surefeed sigilat pentru animale de companie campion

Giveaway: Surefeed sigilat Pet Bowl

Felimentare pentru animale de companie SureFeed Microchip rezolvă problemele alimentare în case cu mai multe animale

«Mews, precum și nips: profesionist reunit cu felină pe care a lăsat -o în Irak
De ce nu voi vedea nouă vieți »

11 comentarii la Surefeed sigilat pentru animale de companie, păstrează mâncarea pisicii tale proaspete

Dawn S spune:

19 august 2016 la 17:32

Aveți sfaturi pentru exact cum să păstrați furnica sigură? Am o casă cu mai multe pisici, precum și fiecare are una proprie (îmi plac aceste alimentatoare!). Singura mea problemă este furnicile. Singurul aliment pe care furnicile îl asalt este pentru felina cu boala renală. Mâncarea ei RX a obținut de două ori infestată de furnică, precum și adevărul că este pe stimulanții apetitului, precum și nu poate mânca dacă furnicile ajung la mâncarea ei în timpul zilei sau peste noapte mă strecor! Acest lucru a avut loc aseară, precum și îmi scot părul!

Răspuns

Ingrid spune:

20 august 2016 la 5:58 AM

Am auzit că producerea unei „gropi” în jurul mesei pentru animalele de companie poate ține furnicile departe, deoarece nu vor traversa apa. Nu sunt sigur dacă asta ar funcționa cu acest alimentator. Aș sugera să contactați SureFeed cu site -ul lor pentru a vedea dacă au vreun tip de sugestii, Dawn.

Răspuns

Lola Felina salvată spune:

31 mai 2016 la 16:57

Femeile mele nu își mănâncă niciodată mâncarea deodată. Acesta este cu siguranță un bol pe care îl voi analiza, în special pentru Sumer.

Răspuns

Becky spune:

31 mai 2016 la 14:10

Acest lucru pare excelent pentru fetele mele sălbatice.
Aproximativ 7 ani în urmă am luat 3 (acum 2) pisici pentru a fi spayed. Peste 20 de pisoi mai târziu, în cele din urmă, au fost capabili să se întoarcă afară.
Le -am dezvoltat o casă felină excelentă, cu izolație, precum și ferestre pe care le iubesc. Ei ies la baza existenței mele arătând dragoste, cu toate acestea, mai bine nu încerc să le ating!
Jetoanele, gulerele etc. nu au fost niciodată o alegere pentru ei. Cu toate acestea, muștele în timpul verii sunt dezgustătoare!
În cele din urmă o soluție! Spune -ți mulțumiri pentru partajare.
Voi fi sigur că voi intra în cadou, cu degetele încrucișate.

Răspuns

Karen spune:

31 mai 2016 la 13:52

Sunt îngrijorat de faptul că bateriile pot înceta să funcționeze în timp ce sunt plecat. Mi -ai oferi câteva orientări despre exact cum să ofere cu asta?

Mulțumescnull