Cum să verificați semnele importante ale pisicii dvs.

Știți cum să verificați semnele importante ale pisicii dvs.? Știți care sunt temperatura normală a unei pisici, ritmul cardiac și ritmul respirator? Deoarece pisicile sunt maeștri în ascunderea bolilor, depinde de gardienii pisicii să caute schimbări și subtile. Cunoașterea semnelor importante normale ale pisicii dvs. vă va ajuta să identificați mult mai ușor dacă ceva poate fi greșit.

Temperatura

Temperatura normală a corpului la o pisică sănătoasă este cuprinsă între 100 și 102,5 grade Fahrenheit. Cel mai simplu mod de a verifica temperatura pisicii dvs. este cu un termometru pentru urechi. Dacă veți lua temperatura pisicii dvs. cu un termometru de sticlă convențional, asigurați-vă că ungeți termometrul cu un lubrifiant pe bază de apă și introduceți-l ușor în rectul pisicii dvs. Nu -l introduceți chiar mai mult de aproximativ un centimetru. Deoarece un termometru convențional trebuie să rămână în cel puțin două minute (sau până când se solicită bip dacă utilizați unul digital), acesta nu este cel mai ușor lucru de terminat cu multe pisici.

Rata respiratorie

Rata respiratorie normală la pisicile sănătoase este cuprinsă între 20 și 30 de respirații pe minut. Pur și simplu numărați numărul de respirații timp de 60 de secunde. În mod alternativ, puteți număra respirații timp de 15 secunde și înmulțiți cu patru, dar veți obține o lectură mult mai precisă dacă o faceți timp pentru întregul minut, deoarece rata de respirație normală este atât de lentă.

Ritm cardiac

Frecvența cardiacă normală pentru o pisică sănătoasă este de 140 și 220 de bătăi pe minut. Frecvența cardiacă a unei pisici nedorite va fi la capătul scăzut al gamei. Simțiți bătăile inimii pisicii dvs. cu o mână peste partea stângă, chiar în spatele piciorului din față. Numărați numărul de bătăi timp de 15 secunde și înmulțiți -vă cu patru.

Este o idee bună să exersezi să iei vitalele pisicii tale atunci când este relaxată. În acest fel, veți ști ce să faceți dacă sunteți preocupat. Contactați medicul veterinar dacă oricare dintre valori se află în afara intervalului normal.

Regele Ingrid

Cuprins
Temperatura
Rata respiratorie
Ritm cardiac

S-ar putea sa-ti placa si:
Semne de boală la pisici

Recunoașterea semnelor diabetului la pisici

Cum să efectuați un control de sănătate la domiciliu pentru pisica dvs.

«Câștigătorul podului de zgârieturi multifuncționale Catpods
James Bowen pentru a deschide Bob’s World Cat Café din Londra »

8 comentarii despre cum să verificați semnele importante ale pisicii dvs.

Cathy Keisha spune:

28 februarie 2015 la 19:47

Venind de la Samba de vară. TW obișnuia să ia temperatura lui Chizzy cu un termometru sub groapa lui de braț, acolo este locul în care un pachet de tehnologie veterinară i -a spus să o facă. Informații grozave despre inimă și ritmuri de respirație.

Răspuns

Kitties Blue spune:

28 februarie 2015 la 16:44

Vă mulțumim pentru aceste informații excepționale. Singura valoare despre care știam era temperatura. Acum sunt înarmat cu informații suplimentare care mă pot ajuta să am grijă de pisicile mele.

Răspuns

Mariodacat spune:

28 februarie 2015 la 13:46

Nu știam toate acestea și am citit doar blogul de vară care ne -a trimis aici. Ce post grozav. va rezerva marca asta. Vă mulțumim pentru postare.

Răspuns

Uneori, pisicile turmei spune:

23 februarie 2015 la 21:28

Acest lucru este grozav pentru a vedea totul într -un singur loc. Știam despre ritmul respirator (Newton a fost neobișnuit de mare toată viața lui și am urmărit -o pe ea), dar nu eram conștient de faptul că am putut verifica ritmul cardiac atât de ușor acasă.

Răspuns

Glogirly spune:

23 februarie 2015 la 20:07

Ați crede că nu știam că există un termometru pentru urechi pentru animale de companie?! Acesta ar putea fi doar un schimbător de jocuri pentru Katie, care nu este un fan al jocului „Unde este termometrul” de la Clinica Vet. ; )

Și nu știam cât de ușor este să verifici vitalele … mulțumesc pentru o postare grozavă și despre cum să faci.

Răspuns

Ingrid spune:

24 februarie 2015 la 7:24 AM

Sunt încântat că această postare a fost valoroasă – mai ales dacă face mai ușoară verificările veterinare ale lui Katie!

Răspuns

Heather spune:

23 februarie 2015 la 12:35 pm

Sunt atât de încântat încât ai postat acest lucru cu un link către un termometru de ureche !!!! Voi analiza să obțin unul dintre acestea!

Răspuns

Blana peste tot spune:

23 februarie 2015 la 7:19

Vă mulțumim pentru indicatorul bun pentru a lua în mod regulat semnele importante ale pisicii noastre. Cu siguranță ne poate ajuta să ne identificăm când un pisoi nu se simte bine. Voi împărtăși acest lucru prietenilor mei de pe Facebook.

Răspuns

Lasă un răspuns Anulare Răspuns
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *
Cometariu *
Nume *

E-mail *

Lăsând un comentariu, sunteți de acord cu colectarea datelor dvs. de către acest site, conform noastră
Politica de Confidențialitate.
*

Notificați-mi comentarii de urmărire prin e-mail. De asemenea, vă puteți abona fără a comenta.

Δ