Manipulare prietenoasă pentru pisici: pisica ta este demnă de o experiență pozitivă la Clinica Veterinară

Post de oaspeți de Ellen Carozza, LVT

Datorită internetului, pisicile sunt cel mai popular animal de companie, dar primesc mai puține îngrijiri medicale decât omologii lor canini. Alăturați -vă și pisica conștientă în această serie din două părți despre ceea ce se întâmplă de fapt atunci când pisica dvs. este gestionată în clinica veterinară și cum dvs. și pisica dvs. puteți avea acea experiență pozitivă pe care ați dorit -o întotdeauna.

Dar mai întâi trebuie să fac un pas înapoi și să discut despre câteva lucruri …

Manipularea practicilor pentru pisici

Unul dintre cele mai importante comentarii pe care le văd în numeroase mesaje legate de animale de companie de pe pisica LVT este cât de numeroși oameni nu le place cum este gestionată pisica lor la clinica veterinară.

În cei peste 20 de ani de a fi în medicina veterinară, am văzut în practică evoluția de reținere a animalelor. Deci, de ce ne -am ocupat de practicile pentru pisici atât de primitive? Se datorează faptului că nu ne pasă să dobândim și mai multe cunoștințe și relocare înainte în standardele noastre de îngrijire? Este îngrijorarea pentru animalul în sine? Sau este pentru că „am făcut -o întotdeauna așa?”

Deoarece tutorii de animale de companie vor să fie mult mai implicați în îngrijirea animalelor lor de companie și, pe măsură ce tratăm generația mai nouă de animale de companie, industria noastră trebuie să facă schimbări atât de necesare atât în ​​ceea ce privește tratarea clienților, cât și pentru a menține o practică înfloritoare. În timp ce aceste schimbări se întâmplă, se pare că se întâmplă în ritmul unui melc.

În calitate de profesioniști veterinari, suntem dedicați să oferim îngrijiri excepționale: îngrijire și compasiune care este plătită de dvs., clientul.

Medicina veterinară este clasificată ca o industrie „pentru profit”, deoarece animalele prin lege sunt considerate casă personală pentru care ne alegeți să oferim îngrijiri medicale. Cu toate acestea, văd pe numeroase forumuri Facebook pentru profesioniștii veterinari cât de anti-pisică pot fi. cum este posibil acest lucru? Cu toții lucrăm în acest domeniu din diverse motive. Pentru a vedea comentariile negative despre clienții noștri feline pot fi descurajați și jenant uneori.

Cum ne putem lăuda ca îngrijitori cu dragostea noastră pentru animale și apoi să vorbim despre ele într -o manieră negativă? Văd pisicile etichetate drept „demoni”, „agresivi”, „groaznici” și numeroase cuvinte de patru litere care nu trebuie repetate. Acesta nu este doar un comportament neprofesional și scârbos din partea profesioniștilor, ci implică, de asemenea, că fie nu înțeleg limba pisicii, fie nu doresc cu adevărat să învețe și să lucreze cu ei.

Nu sunt un fan al lucrului cu câinii. Nu am fost niciodată și nu mi -a fost frică să o recunosc. Nu înțeleg limba lor, iar prezența lor poate fi prea mare pentru mine să mă ocup de fizic. Am crescut cu câini. Familia mea le mai are ca animale de companie. Am ales doar să nu lucrez cu ei. Deci, ce am făcut? Am găsit o practică care a fost exclusivă pentru speciile cu care voiam să lucrez: pisici. Nu este nimic în neregulă cu a recunoaște că nu alegi să lucrezi cu o anumită specie, dar dacă ai făcut alegerea să lucrezi la o practică mixtă, trebuie să fii amabil, compătimitor și înțelegere indiferent de speciile clientului tău este.

Înțelegerea pisicilor stabilește o vizită veterinară mult mai de succes

Învățarea modului în care un client acționează și reacționează într -un cadru medical poate ajuta la crearea unei vizite mult mai de succes. Noi, ca profesioniști, trebuie să ne asigurăm că suntem pregătiți în avansare pentru a ne asigura că se întâmplă acest lucru. În calitate de client, trebuie să fiți veridici cu privire la modul în care pisica dvs. s -a comportat la verificările veterinare anterioare, astfel încât să putem anticipa nevoile dvs. și pisicii dvs. în consecință.

Clientul felin are un limbaj corporal distinct și poate ajunge la clinică deja stresată. Cei dintre noi care lucrează pe câmpul veterinar trebuie să învețe cum să înțelegem semnalele clare pe care ni le oferă pisicile și să ne ajustăm comportamentul în consecință pentru a putea lucra cu ei în siguranță. În realitate, aceste pisici sunt speriate și acționează într -o manieră complet adecvată unei situații în care nu s -au pus de bună voie. Odată înțeles, vorbirea, limba lor devine mai ușoară și sunt destul de îmbucurători să lucreze.

Cu toate acestea, avem nevoie de ajutorul tău. Trebuie să știm dacă pisica dvs. preferă anumiți membri ai personalului. Trebuie să știm dacă pisica dvs. are nevoie sau a primit un anxiolitic (medicamente pentru a ușura anxietatea înainte de vizită) în trecut sau ar putea beneficia de astfel de medicamente sau dacă pisica dvs. trebuie să fie sedată pentru a face față.

Tehnici de reținere învechită și anestezie

Din păcate, Asociația Medicală Veterinară Americană (AVMA) necesită încă profesionistului veterinar să învețe tehnici de reținere/anestezie învechită pentru animale de companie. Metodele de reținere, cum ar fi scruffing -ul și „rezervarea” sau „boxul” sau „boxul” (introducând pisica într -un rezervor de oxigen și rulând gaz anestezic în rezervor pentru a le seda) nu sunt doar nesigure, dar sunt considerate depășite, crude și inutile tratare cu metode. De asemenea, sunt riscanți pentru personalul care îndeplinește sarcina.

Nu numai că scruffing -ul pune o tensiune nocivă pe vertebrele cervicale, dar poate fi incomod pentru pisicile cu artrită și afecțiuni ale pielii. Inullnull