Dupa ce rase de câini pentru animale de companie: populare 15 câini pentru lupta

Câine de luptă

Batting -ul câinilor este într -adevăr un joc de sânge vicios al creaturii, unde cățelușii au fost plasați pe diete stricte și regimuri de antrenament, împreună cu cățelușul câștigător câștigă banii proprietarului. O mulțime de rase de câini pentru animale de companie au fost crescute în special pentru acest joc, iar o mulțime de rase de câini de animale de companie sunt de dimensiuni medii, cu corpuri rezistente, fălci puternice și mușcătură.

Dar, în ciuda faptului că sunteți familiarizați cu câteva rase numite acest joc, alți câini de luptă populari folosiți în cadrul acestei acțiuni dezgrațioase vă pot surprinde.

În zilele noastre, lupta cu câinii pentru animale de companie este ilegală în multe țări dezvoltate și a crezut cruzimea animalelor cu amenzi incredibile și timp de închisoare pentru proprietar.

În elemente ale Federației Ruse și la Japonia, lupta cu cățelușul rămâne un joc legal. Este chiar identificat în SUA și, de asemenea, U.K.

Combaterea raselor de câini pentru animale de companie Introducere

Potrivit unei narațiuni de la NPR, a apărut jocul de luptă cu cățelușul când primii romani s-ar lupta cu câini unul de la celălalt, de la lupte în stil Gladiator până la moarte. Aceste lupte durează până când un câine de companie moare, lasă pitorul neglijează să se zgârie. Pe măsură ce istoria dezvăluie că câinele de companie care pierde conflictul este ulterior luat de proprietarul său, torturat sau bătut prost.

În afară de fațeta de plăcere a luptei pentru câini pentru animale de companie, veți găsi cantități mari de bani în joc. Banii sunt produse din taxele de încărcare și intrarea. Prin urmare, este atins un format de jocuri. Oamenii pot paria pe un cățeluș de luptă sigur pentru a achiziționa un pic de aluat în exces.

Din fericire, în societatea modernă, oamenii găsesc conceptul de doi cățeluși care se fac pentru a se lupta reciproc pentru o plăcere absolută groaznică și imorală. La fel de recent ca anul trecut, Mexicul a declarat și „nu” în orice fel de acțiuni de luptă pentru câini de companie.

În timp ce o mulțime de cățeluși erau încă, din păcate, sunt încă angajați pentru lupta în diverse zone ale Pământului, acești câini de luptă contemporani pe care îi știm cu toții acum pot fi urmăriți în cinci rase diferite:

Combatere de luptă pentru animale de companie de animale generale generale generale generale generale

Acum, niciunul dintre cele cinci menționate mai sus nu creează furnizarea de câini care se luptă cu cald. Anii trecuți, lupta cu tulpinile de câini pentru animale de companie au fost venerate din cauza corpurilor lor mari, a construcțiilor puternice și a fălcilor remarcabil de puternice. Aveau nevoie să aibă o scoarță puternică și joasă. Acum, însă, combaterea manipulatorilor de câini pentru animale de companie favorizează câinii de dimensiuni moderate și rezistente.

O altă caracteristică crudă a luptei pentru câini pentru animale de companie care nu sunt cunoscute sau abandonate sunt creaturile de momeală.

Animalele de momeală sunt utilizate pentru a verifica capacitatea de luptă a aproape oricărui cățeluș de luptă. Aceste metode de coaching încorporează, de asemenea, uciderea și uciderea diferitelor animale pentru a verifica potența cățelușului care se luptă.

Înregistrările dezvăluie că o mulțime de creaturi ademene sunt realizate prin intermediul escrocherii de adopție a animalelor de companie și furând animalele de companie ale oamenilor, chiar adoptând animale de companie de familie din purici de sub pretextul că animalul dvs. de companie va face o casă fantastică și care să angajeze reclame „gratuite la domiciliu”. Veți găsi povești înconjurătoare despre americanii care sunt păcăliți în câștigurile de cățeluși online.

Luptând câini

Acesta este motivul pentru care nu trebuie să vă comercializați niciodată animalul de companie on -line unde nu puteți vedea unde se vor deplasa în curând criticii.

Deși a fost în mare parte privit și a fost scos în afara legii din SUA și, de asemenea, în alte zone, lupta pentru câini pentru animale de companie încă înflorește într -o serie de națiuni diferite.

În Africa de Sud, în special, lupta cu câinii pentru animale de companie este o problemă masivă pentru această zi, în special state mai mici, cum ar fi Western Cape. Deși este ilegal și acolo, există mai puțină forță de muncă care are grijă de aceste sarcini. SPCA face tot posibilul pentru a încerca să elimine jocul ilegal, dar având în vedere că este foarte subteran, așa că este greu să ajungi la toată lumea și să răspândești conștiința.

Am compilat furnizarea câtorva dintre cele mai tari rase de câini de companie care se luptă pe piață, care se deplasează în secole trecute. Câțiva dintre acești câini care se luptă au fost crescuți din start pentru această utilizare, deși s -a realizat mai târziu pe un alt câini similari ar putea fi de asemenea de ajutor din groapă.

Cele mai populare rase de câini pentru animale de companie care luptă

(Câțiva dintre acești cățeluși vor surprinde orice individ!)

1. American Pit Bull Terrier – lupta cu rasele de câini pentru animale de companie

Întrucât probabil ați anticipat, printre cei mai întâi de pe listă a devenit cu ușurință cel mai cunoscut cățeluș care se luptă-că americanul Pit Bull Terrier. Cu toții am înțeles că Pittie ar fi probabil să producă înregistrarea de combaterea tulpinilor de câini de companie și există un motiv în spatele ei. Au experimentat un palmares groaznic care se întorcea cu câteva decenii la American Society.

Pit Bulls este cea mai favorizată rasă în ceea ce privește lupta cu câinii pentru animale de companie, având în vedere că nu sunt doar puternice și rezistente, ci și foarte fidele și sunt mult mai competitive din cauza reproducerii. Ceea ce îi face un câine ideal care luptă pentru animale de companie poate fi, de asemenea, neobosit lor – că cățelușul nu se va îndepărta de luptă, chiar dacă este rănit sau aproape de moarte, spre deosebire de alte tulpini.

2. American Bulldog -lupta cu rasele de câini pentru animale de companie

Această rasă nu se descurcă bine cu alte animale și asta este exact ceea ce o face un concurent puternic din groapă. Acest lucru este valabil în special atunci când un alt câine pentru animale de companie este exact aceeași încordare și sex. Și, având în vedere că sunt orientate în mod remarcabil de pradă, sunt dorite în Planeta de câini de companie care combate planeta și rămân printre cele mai populare care se luptă cu câini de animale de companie, departe de S.U.A.

3. Bull Terrier – lupta cu rasele de câini pentru animale de companie

De fapt, mult mai mult decât ticăloșii că rasa Bull Terrier a fost crescută inițial pentru câinele de companie care se luptă în vremurile romane și poate fi văzută frecvent înfățișată în imagini din Imperiul Roman (ar trebui să navigați pe cărțile dvs. de istorie). Această tulpină a fost și se numește Gladiator Puppy. Indiferent de aspectul lor, ei, cu toate acestea, posedă cu adevărat un temperament mult mai pozitiv decât alți alți canini, cu această furnizare de combaterea raselor canine.

4. Cane Corso – lupta cu rasele de câini pentru animale de companie

Cane Corso este încă o altă rasă binecunoscută și robustă, care pare competitivă și, în mod normal, face ca o mulțime de liste de cățeluși să fie în căutarea. Acest lucru se întoarce pentru propriul lor fundal, având în vedere că acest mastiff italian a fost utilizat ca cățel soldat pentru romani. Sunt mari și excepțional de intimidante odată ce vizitați unul pentru prima dată.

Acești câini posedă o maxilară foarte puternică, împreună cu o tracțiune puternică de pradă. Această tulpină poate guverna cu ușurință, ca urmare a dimensiunii și rezistenței lor mari la groapă și le -a făcut constant printre cele mai mari rase de câini de companie care se luptă. În zilele noastre, acestea sunt utilizate și în armată și obțin un cățeluș preferat în funcția poliției.

5. Doberman – lupta cu rasele câinilor pentru animale de companie

Inițial crescută ca un cățeluș de luptă și vânătoare, Doberman este o competiție de companie de la câinele de companie care luptă cu groapa din cauza rezistenței și a rezistenței lor. Deși acest câine pentru animale de companie pare mult mai subțire decât o serie de diferite tulpini din această listă, nu le lăsați să vă înșele – Dobermanii sunt bine populare pentru agresiunea și potența lor.

Doberman împachetează o mare putere și mușchi în cadrul lor zvelt. De asemenea, sunt foarte deștepți și le place să -și satisfacă proprietarul. Aceasta este o încordare cu adevărat de bază pentru a se antrena și iau frecvent decorațiuni ca printre cele mai inteligente rase de câini de companie de pe planetă. Dar, în timp ce sunt unul dintre rasele de câini de companie care se luptă distincte, Dobermans sunt, de asemenea, populare pentru sănătatea lor genetică inferioară și sunt mai puțin populare acum așa cum au fost.

6. Rottweiler – lupta cu rasele de câini pentru animale de companie

Nu o mulțime de indivizi înțeleg că Rottweilers sunt de obicei mult mai competitivi, mult mai puternici și mult mai dăunători (dacă nu sunt educați corect) decât distincții de tauri sau tulpini suplimentare. Pe baza cifrelor, Rottweilers ar fi principalul câine de animale de companie înspăimântător de pe piață, din cauza cât de multe leziuni de mușcătură de câine pentru animale de companie sunt atribuite tulpinii în comparație cu altele.

Calm, curajos și pozitiv, această rasă de cățeluș cu luptă fierbinte va contesta orice se confruntă cu ei. Rottweiler se numără printre cele mai frecvent utilizate rase de cățeluși pentru această zi nu doar din cauza durabilității, puterii mușcăturii și agresivității lor, ci și pentru că, ca și cum ar fi pit -uri, nu se vor întoarce.

7. American Staffordshire Terrier – lupta cu rasele de câini pentru animale de companie

Agilă, atletică, rapidă și constantă, American Staffordshire Terrier este încă o altă rasă populară de câini de companie care se luptă care este angajată în jocul ilegal acum. Amstaff, deoarece acești câini sunt înțeleși și ei, este de obicei destul de agresiv față de alte creaturi. Sunt persistente și vor lupta până la moarte.

Cu toate acestea, nu le puneți doar ca unul dintre rasele preferate ale câinilor pentru animale de companie. Împreună cu pregătirea și înmormântarea corespunzătoare de la cățeluș, Amstaff ar putea fi un însoțitor destul de bine purtat și un prieten credincios, liniștit, cu o mulțime de proprietari de animale de companie iubitoare.

8. Staffordshire Bull Terrier – lupta cu rasele de câini pentru animale de companie

Un alt terrier printre „primul” Staffordshire Bull Terrier din Anglia, este la fel de popular în lupta pentru câini pentru animale de companie. Personalul, având în vedere că sunt adesea cunoscuți, se va lupta atunci când este contestat și nu sunt buni cu alte animale. Din cauza rasei terrier, aceștia dețin, de asemenea, o unitate de înaltă pradă care le face un concurent ideal pentru un joc precum lupta pentru câini pentru animale de companie.

Folosind construirea și împingerea lor de luptă, aceste tulpini se găsesc în mod normal în luptele pentru câini pentru animale de companie în zilele noastre. De asemenea, sunt câini inteligenți, care sunt ușor de antrenați și doresc să -i mulțumească proprietarul, făcându -i chiar și mult mai ideală pentru această clinică.

9. Kuchi – lupta cu rasele de câini pentru animale de companie

O rasă de câini de companie foarte rară, Kuchi – denumită și cățelușul păstorului afgan – este printre cei mai tari câini care se luptă din Afganistan și alte națiuni din regiunea înconjurătoare. Acești câini au fost crescuți inițial pentru a -și asigura proprietarii înainte ca oamenii să -și dea seama că sunt, de asemenea, buni să câștige bani în lupta pentru câini pentru animale de companie.

Deoarece cățelușii Kuchi sunt foarte teritoriali, accidentați și atrași pentru a se îngriji de ei înșiși, toțiFaceți adversari destul de puternici din Orientul Mijlociu. Din filmul menționat mai sus, puteți observa o înregistrare cu privire la lupta cu animale de companie în Afganistan, împreună cu cățelușul păstor afgan în activitate. Rareori veți găsi această rasă de câini pentru animale de companie din SUA.

10. Shepherd german – lupta cu rasele de câini pentru animale de companie

Câinii ciobanului german creează recordul de rase de câini de luptă pentru animale de companie, deoarece sunt angajați în anumite inele de luptă pentru această zi, în principal din cauza capacității lor de a fi ușor instruiți pentru a greva. Nu sunt cel mai puternic sau mai robust cățeluș printre câinii care se luptă și nici nu au o gustare foarte puternică pentru câini pentru animale de companie, cu toate acestea, înțelepciunea lor este lucrul care îi face fierbinți.

Păstorul german are un instinct de atac pur combinat cu caracterul și devotamentul lor competitiv, care poate fi discreditat mult mai mult atunci când este adus de la un cățeluș. Sunt printre cele mai inteligente rase de câini de companie pentru această zi, cu toate acestea nu se potrivesc cu puterea cu multe alte rase de cățeluși care se luptă aici.

11. Akita – lupta cu rasele de câini pentru animale de companie

Ciudat, Akita face recordul de combatere a raselor de câini pentru animale de companie, în principal datorită unității lor mari de pradă și, de asemenea, caracterului excepțional de competitiv. Această tulpină nu a fost niciodată crescută la luptă, dar în vremurile contemporane (în special în Marea Britanie) au fost utilizate în gropi, în contrast cu alți cățeluși de aceeași putere și ferocitate.

Această tulpină își urmărește sursa înapoi în Japonia. Inițial au fost crescuți pentru a asigura nobilimea în statul natal. De asemenea, au fost utilizate pentru a monitoriza jocul mare precum ursul și boarandul sălbatic, așa că au fost câini de vânătoare excepționali în aceste zile.

12. Boerboel – lupta cu rasele de câini pentru animale de companie

Datorită rezistenței și dimensiunii sale, Boerboel este foarte frecvent utilizat ca un câine pentru animale de companie care se luptă în orașe precum Africa de Sud.

Sunt printre cele mai eficiente rase de câini pentru animale de companie de pe planetă. Având un mușchi și o construcție mare și o tracțiune destul de puternică a maxilarului și a mușcăturii, nu este de mirare că boerboelul este utilizat frecvent printre rasele canine de luptă.

13. TOSA Inu – lupta cu rasele de câini pentru animale de companie

În consecință, TOSA INUS este foarte competitiv, adept la lupta cu alți câini și sunt cu adevărat puternici. Această rasă de animale de companie își are originea în Japonia și rămâne în principal în acea zonă, regretabil încă utilizat frecvent în special în ocaziile de luptă pentru câini pentru animale de companie.

14. Mastiff englez – lupta cu rasele de câini pentru animale de companie

Deși acum nu este la fel de benefic pentru lupta cu animalele de companie, cum a fost din nou după -amiaza, Mastiff -ul englez rămâne utilizat în combaterea gropilor din anumite zone și state. Acești câini uriași sunt populari pentru dimensiunea lor și electricitatea intimidantă.

Cu toate acestea, câinii de pază născuți sunt cunoscuți de personajul lor moale atunci când sunt educați în mod corespunzător de o vârstă fragedă. Antrenorii ating în dominanța naturală a cățelușului și împing pentru a -și păzi terenul atunci când ridică un mastiff englez pentru inelul tău de luptă, cu toate acestea, în general, această tulpină este destul de calmă și face și un animal de companie excelent atunci când este ridicat.

15. Dogo Argentino – lupta cu rasele de câini pentru animale de companie

O altă înfricoșătoare și indică o rasă populară de câini de animale de companie, care s -a anticipat că va fi în această înregistrare – că Dogo Argentino. Big, musculos și, în mod normal, alb, Dogo Argentino este un adversar puternic atunci când este plasat la groapă și, de asemenea, va prezenta pericol pentru o altă creatură.

Datorită pielii libere din jurul gâtului, nu este de bază ca un alt câine de companie să aibă o strângere și să tragă pe Dogo în jos. Între timp, această tulpină este competitivă cu o forță de mușcătură foarte puternică, ceea ce face un concurent înspăimântător împotriva oricărui alt cățeluș din această listă.

Rase populare de câini de luptă pentru animale de companie

Acești puțini câini sunt doar ideea aisbergului în ceea ce privește combaterea raselor de câini de companie. Doar o căutare cu Google va crește sute de videoclipuri și fotografii cu câini de luptă și veți realiza cele mai ciudate rase obligate să participe la această acțiune crudă.

Este trist să găsești acest joc interzis, barbar, încă în viață, cu toate acestea, multe mai multe autorități se referă la confruntările cu propriile lor moravuri și să păstreze să -și dea drumul de câini de companie în timp ce proprietarii de animale de companie sau iubitorii de câini de animale de companie ajung să fie conștienți de el.

În ceea ce privește rasele de câini pentru animale de companie subliniate anterior, fiecare dintre acestea va face un câine de companie de familie superb dacă este socializat și instruit corect. Sunt doar competitive datorită proprietății și instruirii și, dacă nu este treaba lor de viață, vor face animale de companie fantastice.