[Produs nou] SOGGY Doggy Doormat & Incredibil Shammy

Addthis Sharing ButtonsShare la FacebookFaceBookFaceBookShare la TwittertwittertwitterShare la PinterestPinterestPinterestshare la MoreAddHismore3

Suntem șase zile de vară și distracția abia începe! Dacă intenționați să vă aduceți câinele de companie cu tine la plajă, piscină sau lac în această vară, de fapt, există că există pui umede și imprimeuri labe aproape în urmă. Cu portarul doggy și doggy-ul plin de doggy, incredibil de shammy, puteți opri podelele umede și asigurați-vă că curățarea este o clipă!

Protejarea interiorului mașinii dvs. de labele umede și noroioase poate fi una mai puțin îngrijorătoare atunci când utilizați portarul doggy plin de doggy ca un tampon sau o căptușeală atunci când călătoriți cu animalul dvs. de companie. Este incredibil de absorbant și înmoaie apa și noroiul ca un burete. Pentru câinii care adoră să înoate, cățelușul înfiorător incredibil de shammy este o alternativă grozavă la prosoape de bumbac, deoarece ține de până la 7 ori greutatea sa în apă, reducând timpul de uscare și este cel mai bine pentru puii iubiți de apă de toate dimensiunile.

Ambele produse nu sunt doar grozave pentru activitățile de apă, dar sunt cele mai bune pentru utilizarea de zi cu zi. Portormatul poate fi folosit acasă pentru a opri animalul de companie să urmărească apă sau murdărie sau poate fi folosit ca o ladă, în timp ce incredibil de Shammy este cel mai bun pentru timpul de baie.

Indiferent dacă intenționați să profitați din plin de activități în aer liber, fie că aveți nevoie pur și simplu de o modalitate de a vă menține câinele de companie și de acasă puțin mai uscat, ambele produse doggy soggy sunt sigure că vor folosi pe tot parcursul anului.

Câștigă un poftă de cățeluș și doggy soggy incredibil de shammy!

Ce planuri de vară ai pentru câinele tău? Lasă un comentariu mai jos pentru o șansă de a câștiga un portormat de cățeluș (bej) și incredibil de Shammy (albastru).
Un câștigător al ambelor premii va fi ales până miercuri, 2 iulie.

Felicitări lui Michelle Harrison, câștigătorul SOGGY Doggy Doormat și incredibil de Shammy!