De ce nu voi juca în argumentul de salvare vs crescător

de ce nu voi juca în dezbaterea de salvare vs crescător

Ultima actualizare pe 13 februarie 2019 de Puppy Leaks 101 comentarii
Nu sunt sigur când a început decalajul uriaș între salvatori și crescători, cu toate acestea, dacă faceți parte din lumea canină, este dificil să nu o vedeți zilnic.

X

Animale de companie

0 secunde de 34 de secunde

Trăi
00:00
00:34
00:34

De ce nu voi juca în dezbaterea de salvare vs crescător

Este ca și cum ai compara merele cu portocalele.

A fi judecată este cea mai proastă metodă de a face un punct.

Cred că salvatorii mari și crescătorii mari dețin ambii o locație pentru a ne ajuta să luăm decizii mari atunci când se referă la selectarea celui mai bun câine.

Salvarea nu vă face imediat un proprietar canin mult mai bun

De salvare a programelor de salvare a animalelor este nemaipomenit, precum și este ceva cu care voi fi întotdeauna inclus, precum și să promovez pe acest site. Oricât de de nenumărate ori oamenii care merg cu salvare vorbesc despre asta, ca și cum ar fi singura alegere oferită – frecvent până la punctul de a -i face pe cei care nu au selectat acea cale să se simtă neplăcut și să fie rușine că canina lor nu a provenit dintr -o salvare .

„Ce altă alegere există? Uită -te la acești câini fără adăpost. ” Îl obțin, precum și de aceea am selectat să salvez – întrucât are sens pentru mine. Nu caut o rasă specifică, precum și nu caut un canin care funcționează – caut un însoțitor. Pentru alții, opțiunea este diferită.

Salvarea unui câine nu mă face un proprietar mult mai bun și nici nu îmi oferă tot ce este mai bun să judec pe nimeni care nu a salvat un animal de companie.

Recent, un sit canin proeminent (rime cu wifewithpogs) a luat o poziție destul de puternică împotriva crescătorilor care specificau că toate necesită să se încheie, precum și câțiva ani în urmă, poate am fost cel mai bun la bordul respectivului sentiment. Cu toate acestea, am descoperit foarte mult pentru că a început acest blog, precum și am descoperit că nu am avut instantaneu o reacție „care este doar greșită” la cuvântul crescător. Într -adevăr, există o mulțime de crescători săraci, cu toate acestea, există și o mare parte de crescători care o fac, precum și angajamentul față de o anumită rasă.

Sunt mulțumit atât de numeroși oameni fantastici, care au câini de la crescători, precum și sunt câțiva dintre cei mai devotați proprietari pe care îi cunosc. Nu au ales doar un canin pe internet de când era adorabil și l -au expediat la 500 de mile – și -au făcut studiul de cercetare, precum și au descoperit un crescător credibil.

Înțelegi ce face o diferență uriașă într -o viață a câinilor? Angajamentul proprietarilor săi.

Există mari crescători acolo

Am ajuns să recunosc că există mari crescători acolo, precum și chiar dacă nu sunt majoritari, nu face cel mai bine să -i aglomerați împreună cu oamenii oribili care operează mori de cățeluși, precum și tranzacțiile de idioți Câinii lor de pe Craigslist.

Nu mi -e frică să sun la acei idioți. Puteți inspecta seria mea curând trăită pe idioții Craigslist chiar aici, dacă doriți, cu toate acestea, ar trebui să vă avertizez tonul meu sarcastic nu a revizuit bine pe un subiect atât de oribil. De asemenea, nu sunt timid cu privire la apelarea adevărului că peste 90% dintre câinii din magazinele de animale de companie provin din fabricile de cățeluși.

Dar nu toți crescătorii rulează mori de cățeluși, dar cumva când auzim termenul crescător care este primul lucru despre care credem.

Cred că o parte a reacției de genunchi pe care o avem la cuvântul crescător este că nu-i vedem pe cei mari suficient de frecvent 0- vedem că trântirile care nu-și testează sănătatea și sănătatea și cresc doar mai mulți pui de fiecare posibilitate ei primesc.

Cei mari nu sunt publicitate disponibilă, nu vând la magazinele de animale de companie, nu sunt cele din știri, deoarece moara lor de cățeluși a fost închisă, precum și nu sunt cele pe care le vedeți vânzându -și cățelușii online .

Ei sunt cei care primesc sesizări cu gură, sunt cele pe care le satisfaceți la spectacolele canine, precum și cele descoperite după ce ați făcut studiul de cercetare asupra unei rase oferite. Sunt o minoritate? Cu siguranță, însă, acest lucru nu implică faptul că nu există.

Crescătorii buni fac proiectele adecvate pentru sănătate și wellness, cum ar fi rasa lor, își ecranizează adopții și nu sunt pe cale să facă o bătaie rapidă. Sunt dedicați câinilor cu care au căzut, precum și care este problema cu asta? Cu toții am avut câini preferați, precum și pentru numeroși dintre noi, o rasă specifică va deține întotdeauna o locație specială în inimile noastre.

Nu toată lumea este la fel ca mine, precum și este în regulă

Sunt atât de recunoscător pentru toți oamenii fantastici pe care i -am mulțumit de blogging, precum și exact cum m -a făcut să recunosc că nu orice proprietar canin este la fel ca mine. Este o parte a înțelegerii care include satisfacerea oamenilor noi din diferite domenii de viață.

Nu mai sunt atât de repede să judec, precum și sunt mult mai apt să mă uit exact la modul în care se îngrijește un canin, mai degrabă decât să mă concentrez pe exact cum au intrat în această lume.

Nu iau parte la Spor CanineTS, nu am nevoie de o mare canină pentru oile mele, precum și caninul meu nu este disponibil pentru titluri. Ea este tovarășul meu, așa că salvarea a avut sens ideal.

Opțiunea de a alege un cățeluș pur nu este greșit

Fermierii care folosesc colierele de frontieră, câinii care se confruntă cu agilitate sau în inelul de spectacol, precum și oricine a primit o zonă moale pentru o rasă specifică, precum și ar trebui să aibă alegerea de a descoperi canina pe care o caută.

Angajamentul, precum și studiul de cercetare pe care l -ați pus înainte de a selecta următorul dvs. canin este ceea ce face diferența, nu doar locația achiziției.

Cineva a cărui pregătit să fie pus pe un an de așteptare de așteptare pentru un pui de retrăitor este dedicat, precum și posibilitățile sunt cineva care păstrează acel nivel de angajament va face un proprietar incredibil.

Dacă sunteți în căutarea unui anumit tip de canin, este posibil să fiți nevoit să așteptați. De exemplu, am dorit un spectacol masculin maro Newfoundland dintr -o anumită linie. Nu am fost singurul care a dorit acest lucru, așa că a trebuit să -mi aștept rândul. Prima gunoi care a fost oferită a fost o mică gunoi cu un bărbat maro care a fost de calitate. A trebuit să aștept pe următoarea gunoi. – Deci crezi că vrei un câine de spectacol? Iată 9 lucruri pe care ar trebui să le cunoașteți, noii mei maro și eu

Câinii se întorc/se predă, indiferent de unde provin

Unii proprietari nu sunt pregătiți să aștepte un nou canin, care este, din păcate, de ce vânzarea de cățeluși pe internet este o afacere uriașă. Nu toată lumea are răbdare să aștepte pe „câinele potrivit”, precum și de unde provin multe probleme. Oamenii care aleg într -o zi că doresc un cățeluș să le achiziționeze frecvent pe internet sau în magazinele de animale de companie, nu de la crescători care au liste de așteptare.

Am discutat că Laika a fost impulsiv? După ce am respins cererea mea dintr -o salvare pe un canin specific, am căzut ca și când am lucrat cu normă întreagă am fost deprimat. Pentru a mă asigura că weekendul am ieșit la adăpostul meu regional și l -am îmbrățișat pe Laika.

Am ales primul tânăr canin pe care l -am întâlnit, precum și nu am pus niciun tip de întrebări. Mi -a mușcat chiar în prima zi când am încercat să scot piesa mută cu care a fost trimisă casă. Nu este cea mai bună prima zi din prima zi, cu toate acestea, în cele din urmă, pentru această problemă de pază sub control.

Nu regret o clipă, cu toate acestea, dacă aș avea tineri, nu înțeleg dacă aș spune exact același lucru. Nu am înțeles exact cum să mă descurc cu paza resurselor, cu toate acestea am avut de la nivel înalt de a lucra cu ea, fără a pune pe nimeni în afară de mine în pericol. Dau vina pe adăpost? Nu. Eu sunt cel care a ales că nu am cerut să petrec niciun tip de timp cu ea în gazonul de adăpost sau să o prezint pe amicii și gospodăria mea, așa cum au sugerat. Mă gândisem deja.

Problema impulsivității cu obținerea unui canin nu este distinctă pentru oamenii care merg cu crescătorii. Dacă am ales, am dorit astăzi un canin, aș putea cumpăra unul online, să merg la un magazin de animale de companie sau să merg la adăpostul meu regional. Avem o mulțime de opțiuni, precum și o parte uriașă a problemei este exact cât de simple sunt toate, nu doar de unde provin.

Deci, într -adevăr, de unde provine un canin este important, totuși este angajamentul față de acel canin, indiferent de unde au venit. Din păcate, doar de când cineva selectează pentru a obține un canin dintr -un adăpost, nu asigurați că au o casă pentru totdeauna. Numeroși câini se întorc și se predau, precum și nu este o problemă distinctă de câini de crescători.

Am văzut atât de numeroase conversații de la „Caninul meu are această problemă, aveți vreun tip de sfaturi” pentru a „bine la ce vă așteptați? El este dintr -un magazin de animale de companie. ”Această mentalitate nu ajută pe nimeni. Când proprietarii caută asistență sau îndrumare, nu încep să joace jocul de vină. Sigur că ar putea face ceva incorect, precum și sigur că caninul lor ar fi putut veni dintr -un magazin de animale de companie, cu toate acestea, există lucruri pe care le putem face pentru a -i ajuta să primească sfaturi bune. Dacă conversația intră doar în modul de criză, deoarece oamenii nu pot trece acolo unde a venit un canin din preocuparea inițială. Proprietarului este încredințat exact aceeași agravare cu care au intrat.

Câinii au o rată de afaceri surprinzător de mare, întrucât există o parte mare de câini care ajung să se întoarcă sau să se predea la un adăpost. Dacă doriți să vă ajutați cu problema animalelor fără adăpost, gândiți -vă să vi se ofere să ofere recomandări proprietarilor în cauză – chiar dacă nu autorizați unde au primit câinele lor. Este posibil să nu ajute la păstrarea fiecărui singur canin într -o casă permanentă, cu toate acestea, o îndrumare excelentă poate merge o metodă lungă pentru a ajuta la informarea proprietarilor cu privire la problemele cu care se confruntă.

Dacă selectați un cățeluș de rasă pură, astfel încât să fie mai întâi unii crescători credibili, mai degrabă decât să acționați impulsiv.

Putem, vă rog, doar să ne înțelegem?

M -aș minti dacă aș spune că compunerea acestei publicații nu mă face un pic nervos. S -ar putea să pierd câțiva vizitatori care au selectat salvare sau crescători cu gură săracă, cu toate acestea sper că vor verifica această publicație complet, deoareceprecum și începe să -mi înțeleg ideea. Tot acest nume care sună către cineva care nu a salvat? Se adresează o mulțime de oameni buni cărora le place câinii lor, precum și au făcut deja angajamentul de a oferi câinilor lor o casă iubitoare.

Dacă dorim mult mai mulți oameni să selecteze salvarea, trebuie să ajungem la oameni care sunt pe gard despre adoptare, nu doar milă de cei care au selectat deja altfel.

Sunt proprietar canin, precum și un proprietar canin. Aș dori să văd că Mills Mills și Magazinele pentru Pets au fost scoase în afara companiei la fel ca tine. În timp ce am înțeles că majoritatea crescătorilor pot fi săraci, refuz să afirm toată reproducerea ar trebui să se oprească. Unii oameni necesită câini să -și protejeze animalele, în timp ce alții dintre noi necesită doar un însoțitor iubitor.

Crescătorii răi sunt mult mai simpli de descoperit decât cei grozavi (încercați să mergeți „Corgi Puppies de vânzare” pentru a -mi vedea punctul de vedere), oricât de mari există, precum și fac un serviciu fantastic pentru rasa lor.

Cantitatea de câini fără adăpost în adăposturi este uriașă, cu toate că mari crescători nu contribuie la problemă.

Crescătorii buni se asigură că adoptatorii lor sunt o potrivire excelentă, precum și numeroase au o politică în locația în care vor lua înapoi un animal, dacă se întâmplă ceva neprevăzut. Crescătorii credibili au foarte mult în mod tipic cu salvări mari, precum și este păcat că nu recunoaștem aceste asemănări.

Rămânem frecvent cu ceea ce știm

Nu este o lume ideală, precum și la fel de dificilă cum încerc, nu sunt o persoană ideală. La fel ca și câinele meu, nu este ideală, chiar dacă a fost salvată. Voi continua să promovez salvarea, deoarece este ceea ce am înțeles, precum și ceea ce sunt familiarizat.

Dar aș minți dacă aș spune toate acele comentarii mai snarky despre cei care „nu salvează” nu m -au enervat. Cred că toți oamenii pe care i -am înțeles care nu au salvat și nu le place să -i vadă atât de repede respinși. Sunt câțiva dintre cei mai devotați proprietari canini pe care îi cunosc, nu sunt demni să fie aglomerați într -o categorie slabă.

Avocații doresc să -și scoată cuvântul că câinii de adăpost sunt câțiva dintre cei mai buni canini din jur, precum și sunt disponibili în toate formele, dimensiunile, temperamentele, precum și vârstele. Tăiarea de vinovăție, tactica de șoc, precum și degetele care nu sunt metoda de a o face. Informații despre câinii fantastici, precum și pisicile în adăposturi sunt. – Dacă ți -ai cumpărat caninul, nu te judec, dogthusiast

Cum obținem animalele noastre este o alegere personală. Este alegerea mea, este alegerea ta, precum și alegerea lor. S -ar putea să nu suntem întotdeauna de acord, dar ce? O opțiune nu ne oferă cele mai bune să ne simțim excepționali pentru cei care au făcut ceva diferit.

Pe acest blog vorbesc foarte mult despre salvare și adopție. Este un lucru cu care am fost inclus de mai mulți ani, precum și sunt confortabil să vorbesc despre asta, precum și să ofer îndrumare oricărui tip de adoptatori potențiali. M -am oferit întotdeauna probleme de răspuns atunci când se referă la procesul de adopție/salvare, precum și îmi place să împărtășesc împărtășirea poveștilor de adopție inspirate. Am înțeles despre asta, este ceea ce am ales să fac de nenumărate ori.

Ce sugerez atunci când cineva vrea un câine nou

La începutul acestei publicații am specificat că compararea salvării cu crescătorii este ca și cum ai compara merele cu portocalele. Ceea ce nu am menționat a fost că, deși sunt destul de diferiți, au un lucru esențial în tipic – salvări grozave, precum și mari crescători sunt amândoi devotați să se potrivească câinilor lor cu cea mai bună familie. Dacă putem să recunoaștem acest lucru, putem înceta să bâlbâiem despre asta, precum și să deschidem argumentul crescătorului vs de salvare în ceva semnificativ.

Dacă cineva pe care îl înțelegeți are o rasă specifică în minte, ajutați -i să -i ia o decizie grozavă, mai degrabă decât să le rușineze. Povestiți -le despre salvări particulare de rasă, informați -le despre fabricile de cățeluși, precum și arătați -le exact cum să descoperiți un crescător credibil.

Și rețineți că, în final, este decizia lor – nu a voastră. Nu -l respingeți doar deoarece nu este ceea ce ați alege.

Citire recomandată:

Nu vă lăsați păcăliți: 8 minciuni dăunătoare magazine de animale de companie le place să vă spună

De ce nu -mi place să văd cuvântul garantat în articolele de formare canină

Piața Michigan pentru a deține adopții de animale în fiecare sâmbătă