Canine Styles, NYC: Înfloritor, având în vedere că 1959

de Jen Phillips Aprilphotos de Margeaux Zablan
1 august 2019
Cel mai vechi salon de înfrumusețare pentru câini de animale de companie din New York, precum și magazinul prosperă cu trei locuri din Manhattan. Facturarea în sine un „brand de stil de viață pentru câini”, proprietarul Mark Drendel Credit marchează durabilitatea stilurilor canine ca un amestec de îngrijire, vânzare cu amănuntul de înaltă calitate, servicii pentru clienți, precum și locație, locație, locație.

Magazinul -pilot se află în Midtown Manhattan la Lexington, precum și pe strada 63. „Lexington Avenue este locul în care se află Upper East Side. Îmi înțeleg clienții. Înțeleg ce poartă, precum și unde cumpără. ”

Mark nu este un îngrijitor, însă un retailer. El a început să înceapă pe piața de animale de companie la Canine Styles la sfârșitul anilor ’80, ca vânzător. Potrivit acestuia, a existat un singur groomer cu timp complet, precum și o parte -parte de timp de timp, precum și aproximativ 200 de metri pătrați pentru vânzare cu amănuntul. „După trei sau patru luni, am căzut ca și cu magazinul, precum și am auzit că proprietarul original ar fi dorit să vândă. I -am spus că sunt interesat, însă sunt extrem de sărac. Mi -a spus că dacă aș putea veni cu 10%, va ține nota timp de șapte ani. Așadar, am primit avansuri pentru bani pe toate cărțile de scor de credit. ”

Rapid înainte aproape 30 de ani, precum și stilurile canine au trei locuri în Manhattan. Magazinul original s -a dublat ca mărime. „Avem cei mai buni îngrijitori din New York. Groomerii mei sunt cu mine de 12-20 de ani. Chiar și băieții mei, precum și fluxurile au fost cu mine atât de mult timp. În mod normal, angajăm, precum și ne antrenăm din interior. ”

Canine Styles are o conformitate devotată, cu mulți dintre clienții lor fiind bine cunoscuți pe planetele modei, al societății, precum și la divertisment. Designerii, personajele TV, precum și socialiile Park Avenue își aduc câinii la stiluri canine.
Reclame

De asemenea, stilurile canine folosește „Concierge House Grooming” în care un maestru groomer va merge la casa unui client. Cu toate acestea, mulți clienți încă selectează pentru a găsi în salon. Mark explică: „Apartamentele din New York sunt mici, precum și mulți oameni nu doresc ca animalul lor să fie îngrijit în bucătăria lor.”

Spre deosebire de alte saloane, acestea nu folosesc sedative sau uscare cu cușcă, precum și toată îngrijirea este întotdeauna în vedere. De asemenea, stilurile canine folosesc o asigurare a serviciului că fiecare animal de companie va fi tratat ca unul singur.

Pe partea de vânzare cu amănuntul, Mark Styles o colecție de animale de companie înalte, care a fost dezvăluită la sfârșitul verii. „Am avut primul magazin de 7-10 ani, precum și mi -am dat seama că există o cerință pentru un produs mai mare, așa că am început să creez propria noastră linie de produse. Paltoanele noastre, puloverele noastre, o mulțime de așternuturi, avem o carouri semnătură, toți transportatorii noștri; Sunt toate produsele pe care le fabricăm. Asta ne diferențiază cu adevărat. ”

Produsele sunt versiuni de înaltă calitate ale modei umane. „Îmi iau motivația de la lucrurile pe care îmi place să le port. Sau de la copilul meu care are aproape 17 ani. Am crezut că nimeni nu traduce haine pentru câini. Așadar, am creat o parka de schi, o haină puffer în jos, o haină de hambar, precum și hanoracs din cașmir în mai multe culori. ”

Deoarece stilurile canine include trei magazine, precum și un depozit, sunt, de asemenea, una dintre puținele locații din Manhattan, unde clienții pot merge, precum și spun: „Cerințând patru dintre aceste paturi în această dimensiune, precum și culoare” Așa cum vor fi furnizate în acea zi.

Canine Styles și -a sculptat o nișă cu recordul său pentru produse pentru animale de companie fine, pe lângă îngrijirea de sus, cu toate acestea, Mark afirmă că merg mână în mână.

Pe măsură ce comerțul electronic a crescut cu amănuntul, Mark afirmă că consideră că combinația de îngrijire, precum și vânzarea cu amănuntul i -a salvat, deoarece îngrijirea îi aduce pe oameni în mod de rutină. El afirmă că o parte uriașă a succesului în orice tip de serviciu este capabil să imaginezi ceea ce îți dorești. Asta, precum și înțelegerea clientului.

Iată următorii 30 de ani! ✂️

Total

8

Acțiuni

8

0

0

0

0

Reclame