Aceste suplimente fac ceva pentru articulații?

Addthis Sharing ButtonsShare la FacebookFaceBookFaceBookShare la TwittertwittertwitterShare la PinterestpinterestPinterestshare la MoreAddhismore5

Artrita este definită ca inflamație a unei articulații. Această inflamație declanșează frecvent durerea sau umflarea. Există o serie de tipuri de artrită pe care câinii, precum și pisicile le pot dezvolta, cel mai tipic fiind osteoartrita. Șoldul, precum și articulațiile umărului sunt de obicei cele mai afectate. Când cartilajul începe să folosească, osul devine expus; Osul are nervi, precum și atunci când se spălă împotriva unui alt os, rezultatul este durerea, precum și inflamația. Osteoartrita apare uneori ca urmare a uzurii tipice, precum și a lacrimii atunci când câinele îmbătrânește, însă uneori este declanșat de o altă afecțiune care modifică articulațiile, precum și le face sensibile, cum ar fi displazia șoldului sau a cotului.

Există mai multe suplimente oferite pentru prevenire, precum și tratamentul tulburărilor articulare, precum și tulburări osoase decât pentru orice tip de altă afecțiune. Aceste suplimente conțin toate tipurile de componente care ar putea fi confuze pentru o persoană care dorește doar ceva care funcționează. National Basic este o organizație înființată de medici, precum și de cercetători pentru funcția de a furniza dovezi sau lipsa acestora cu privire la beneficiile utilizării unor produse naturale specifice. Scala de scor se bazează pe clasele de scrisori, „A”, „B”, „C”, „D”, „F”, precum și ultima clasificare este identificată „lipsa de dovezi”.

Deși această clasificare este oferită numai pentru oameni, precum și lipsa datelor publicate pentru animale de companie, voi utiliza acest sistem de clasificare în efortul de a vă oferi un concept general al ceea ce poate funcționa, precum și ceea ce nu poate de la un științific, punct de vedere nepărtinitor.

Voi explica ce înseamnă aceste litere în metoda simplă în beneficiul brevetului:

Un mijloc există dovezi științifice puternice că produsul va beneficia de condiție.

B înseamnă că există mari dovezi științifice că produsul va fi de folos.

C înseamnă că există dovezi contradictorii.

D înseamnă că dovezile arată că există o cantitate corectă de dovezi științifice nefavorabile.

Pentru șederea a 2 clasificări, există dovezi științifice nefavorabile (F), precum și dacă studiile nu sunt capabile să evalueze niciun tip de beneficii deloc, este identificat „lipsa de dovezi”.

Unele dintre cele mai frecvent utilizate ingrediente:

Glucosamina este un compus natural care este descoperit în cartilaj sănătos, precum și în păstrarea elasticității, a forței, precum și a rezistenței cartilajului. De asemenea, poate avea unele proprietăți antiinflamatorii. Glucosamina poate fi avantajoasă în încetinirea, precum și chiar inversarea osteoartritei. Există mari dovezi științifice care să susțină utilizarea glucozaminei în artrită, precum și ca urmare, de bază naturală i -a oferit un „B.” Pe lângă obținerea unui rating excelent, mulți oameni care au utilizat glucozamina au considerat că produsul pare să atenueze durerile articulare, precum și să permită animalul de companie să joace, precum și să fie mai activ, așa cum a făcut animalul de companie atunci când el sau ea a fost mult mai tânăr.

Sulfatul de condroitină este unul dintre principalele glicozaminoglicani care cuprind cartilaj. Este fie produs din rechin, cât și cartilaj bovin, fie este fabricat în laborator. Condroitina sporește grosimea cartilajului prin creșterea nivelului de apă absorbită. Condroitina inhibă, de asemenea, câteva dintre enzimele care par să contribuie la deteriorarea cartilajului. Majoritatea studiilor care au fost efectuate au arătat că condroitina ajută, precum și au un impact mare asupra celor care suferă de osteoartrită. Aceste impacturi pozitive au fost de obicei observate după cel puțin 6 luni de tratament, precum și unele impacturi pozitive nu au apărut complet până la 24 de luni. Basic natural a furnizat condroitina A „A” atunci când este utilizată pentru osteoartrită.

Perna Canaliculus (Mussel Lipped Green) este un crustacee descoperit în anumite părți din Noua Zeelandă, care este comestibilă, precum și constă din niveluri ridicate de proteine, carbohidrați, glicozaminoglican, unele apă, precum și unele ETA, care sunt un tip de omega 3 gras gras acizi care ajută la scăderea inflamației. Perna canaliculus conține, de asemenea, glucozamină, care, de asemenea, s -a dovedit a avea un pic de efecte avantajoase. Deși acest produs nu a fost clasificat la Standard National, a clasat o serie de elemente pe care le conține, care ar putea fi responsabile de efecte avantajoase. Glucosamina a obținut un grad ridicat. Acizii eicosatetraenoici (ETA) au arătat o îmbunătățire certă a rigidității, precum și a tandreței articulare. National Basic a furnizat acidului eicosatetraenoic A „B” atunci când este utilizat pentru artrita reumatoidă.

Metilsulfonilmetanul (MSM) este descoperit în mod natural în fructe, cereale, animale, precum și în fiecare celulă a corpului uman. Se crede că MSM are proprietăți antiinflamatorii, precum și reducerea durerii. Mulți oameni au vorbit extrem de mult despre capacitatea MSMpentru a reduce durerea, precum și a stimula confortul. A existat un mic studiu de cercetare care a fost realizat în 2005, care și -a arătat durerea de atenuare a beneficiilor, totuși, s -ar putea să nu abordeze altceva. National Basic a furnizat MSM A „C” atunci când este utilizat pentru osteoartrită, ceea ce indică faptul că dovezile pentru utilizarea acesteia sunt incerte sau conflictuale.

Vitamina E este o vitamină solubilă în grăsimi cu proprietăți antioxidante care ajută la scăderea daunelor declanșate de lucrurile numite radicali liberi. Studiul de cercetare nu a fost finalizat în utilizarea vitaminei E pentru osteoartrită, cu toate acestea sunt evaluate în prezent multe beneficii prospective. Deși studiul de cercetare este încă realizat cu privire la faptul că vitamina E este avantajoasă sau nu, marea veste este că nu există nicio daune asociate utilizării sale.

Vitamina C este, de asemenea, înțelege ca acid ascorbic. Se crede că ajută fabricarea corpului, precum și repararea mușchilor de lucru, colagen, tendoane, precum și ligamente, acționând ca un nutrient necesar. La câinii sănătoși, precum și pisicile, cel mai probabil nu există nicio cerință pentru suplimentare. În măsura în care am înțeles, nu există niciun studiu de cercetare care să arate că vitamina C ajută la osteoartrită.

Manganul este un cofactor pentru enzime care participă la formarea de țesut conjunctiv, os, factori de coagulare, precum și alte proteine. Multe dintre alimentele pentru animale de companie adaugă mangan la produsele lor, astfel încât, dacă un animal de companie este hrănit bine echilibrat, alimente totale din punct de vedere nutrițional pentru animale de companie, cel mai probabil nu va fi deficitar. Nu am descoperit niciun tip de studiu de cercetare care să susțină cu adevărat furnizarea de mangan suplimentar sau pe care acest produs chiar îl ajută în orice fel.

Seleniul este un metal de urmă care funcționează cu vitamina E ca antioxidant pentru a proteja celulele. Deficitul de seleniu este extrem de neobișnuit la câini, precum și aproape necunoscut la pisici. Studiul de cercetare asupra seleniului nu a arătat un beneficiu, precum și poate provoca cu adevărat efecte secundare specifice.

Acizii grași omega 3, DHA, precum și EPA au proprietăți antiinflamatorii, precum și în prezent sunt cercetate pentru utilizarea lor în tratamentul osteoartritei. Există cu adevărat dovezi care susțin utilizarea lor în artrita reumatoidă. Acizii grași sunt înțeleși a fi excelenți atât pentru alergii, cât și pentru pielea uscată la câini, precum și pentru pisici. Propriul meu medic veterinar tocmai săptămâna trecută a sugerat să -i ofer câinelui meu, Duke, unii Omega 3 pentru a reduce cantitatea de vărsare, precum și pentru a -și împiedica pielea să se usuce la fel de bine.

Extractul de semințe de struguri este un antioxidant destul de puternic, potențial chiar mai puternic decât vitaminele C, precum și E. se crede că poate reduce daunele radicalilor liberi, îmbunătățește, precum și repararea țesutului conjunctiv, precum și să ajute la păstrarea alergiilor și la alergii ca inflamație în inspecție prin reducerea producției de histamină.

Creatina este un derivat de aminoacizi despre care se crede că stimulează masa musculară în timp, atunci când a trecut cu o activitate crescută. Mulți oameni care încearcă să dezvolte mușchii în centrul de fitness au utilizat creatină. Deși nu a fost examinat în artrită din câte știu, Natural Basic i -a oferit un „C” atunci când este utilizat pentru a îmbunătăți masa sau puterea de masă musculară. Exact cum ajută asta animalul meu de companie? Ei bine, nu este cu adevărat. Un „C” nu este un rating fantastic, ceea ce înseamnă că rezultatele au fost amestecate, precum și creatina a fost legată de impacturi laterale specifice, cum ar fi crampele de masă musculară, supărarea burtei, deshidratarea, precum și creșterea în greutate. În plus, din moment ce nu am putut descoperi niciun tip de studii în animale de companie pentru a -și susține utilizarea, eu personal aș rămâne departe de a -mi furniza animalele de companie orice tip de suplimente de creatină.

Inflamarea articulațiilor este incomodă, precum și poate fi mai degrabă o afecțiune neplăcută în animale de companie. Produsele naturale pot, printr -o locație excelentă, pentru a începe tratamentul, precum și cele specifice, cum ar fi glucozamina, condroitina, precum și omega 3 au arătat unele beneficii atunci când utilizat corect. Încă unul se stabilește că nu a intrat în cărțile medicinei este adevărul pe care mulți dintre clienții noștri îl jură după rezultate. Unii mi-au spus că furnizarea acestor produse naturale și-a asistat să rămână animalele de companie departe de non-steroidali mai puternici, cum ar fi Rimadyl, Previcox sau Metacam.

Toate aceste alternative, unele utile, precum și altele care nu sunt atât de utile, trebuie monitorizate de un medic veterinar. Aceste produse au unele impacturi secundare, precum și ar putea fi periculoase în supradozaj. În plus, atunci când un animal de companie are nevoie de medicamente cu prescripție medicală puternică, veterinarul dvs. este singura persoană care este calificată pentru a alege această cerință, precum și pentru a prescrie medicamentele. A avea o legătură excelentă cu medicul veterinar al animalului dvs. de companie este un început fantastic pentru a vă menține animalul de companie sănătos, precum și fericit pentru mulți ani următori. De asemenea, ca întotdeauna un farmacist din 1800peds este oferit să răspundă la orice tip de preocupare asociată medicamentelor care ar putea avea.

Medicamente pentru animale de companie