Primul pas al lui Leo. 1

Addthis Sharing ButtonsShare la FacebookFaceBookFaceBookShare la TwittertwittertwitterShare la PinterestpinterestPinterestshare la MoreAddhismore1

Ne miscam! Tehnic aceasta este a doua mișcare a lui Leo, dar este probabil că nu -și amintește că a venit acasă când avea 8,5 săptămâni, nu? Indic că a fost cea mai mare zi din viața lui în acel moment, dar acum îi ia zile zile pentru a -și aminti unde este lăzi, dacă o pășim la 15 metri de locul său.

Oricum, contractul nostru de închiriere a crescut în luna februarie și am luat o decizie de a păși din mai multe motive, inclusiv găsirea unui loc mai potrivit pentru Leu. Când verificăm noi locuri potențiale, căutăm să ne asigurăm că motivele complexului au o mulțime de gazon și spațiu de mers și sperăm un parc de câini pentru animale de companie. De asemenea, dorim să ne asigurăm că găsim fie un apartament la nivel de sol, fie un condominiu sau un nivel 2, doar pentru a face pauzele de ghiveci mult mai ușoare (locuim acum la etajul 5).

În urmărirea unui loc nou și îmbunătățit pentru noi și Leu, am lovit câteva denivelări de viteză. Acum, am fost doar în Florida de Sud de puțin peste un an și, de-a lungul timpului, am aflat că este foarte prietenos pentru câini pe aici și o mulțime de complexe de apartamente sau de apartamente permit câini, ceea ce este minunat! Cu toate acestea, mult mai mult de jumătate din aceste locuri au de fapt restricții destul de stricte asupra câinilor pe care îi permit, cum ar fi restricțiile de rasă.

Din fericire, Leo nu se încadrează într -o rasă restrânsă, dar el se încadrează în victimă a restricțiilor de greutate. Până acum, am observat restricții de greutate până la 30 lbs și până la 80 lbs. Avem un copil mare pe mâinile noastre. Leo are deja 73 de kilograme și a împlinit doar 8 luni săptămâna trecută.

Mai avem timp să găsim un loc, dar sunt foarte extatic să pășesc într-o casă aprobată de Leu!