Noul studiu constată că câinii ar putea găsi caninele interesante

Noul studiu constată că câinii ar putea găsi caninele interesante

Ultima actualizare pe 18 aprilie 2019 de Puppy Leaks 1 comentariu
Cred că cu toții ne simțim vinovați atunci când trebuie să ne lăsăm câinii în urmă în timpul vacanței, dar un nou studiu a descoperit că, eventual, o ședere în canisa nu este totul rău – unii câini consideră că este destul de interesant.

X

Studiul constată că câinii ar putea găsi caninele interesante
Cu toții ne simțim vinovați când părăsim caninul nostru fiind la canisa în timp ce plecăm în vacanță. Un nou studiu sugerează că câinii ar putea să nu fie stresați de canite, s -ar putea să -l găsească de fapt ispititor. Noul studiu care a fost publicat în revista Physiology & Behavior sugerează că prietenii noștri canini s -ar putea încânta într -o scurtă ședere la unitatea de îmbarcare.

Studiul a măsurat reacțiile a 29 de câini diferiți. Aceștia au urmărit să testeze diverse aspecte ale bunăstării câinilor atât fizici, cât și comportamentali pentru a stabili o bază de referință a ceea ce constituia bunăstarea canină bună. Testele fizice includ uscăciunea pielii, temperatura corpului și cantitatea de alimente consumate. Indicațiile comportamentale au fost linsul buzelor, căscatul, tremurarea și neliniștea. De asemenea, au studiat hormonii de tensiune (corticosteroizi) și adrenalină.

Cercetările au descoperit că câinii au niveluri mai mari de excitare, nasuri mai reci și erau mult mai activi în canine decât atunci când erau acasă. Se presupunea că experiența caniculelor avea să arate un nivel mai ridicat de tensiune pentru câine. Având în vedere imprevizibilitatea de rutină, niveluri de zgomot și contactul social limitat, studiile anterioare anterioare au sugerat că canisa este un loc foarte stresant pentru dvs. câine, dar se pare că este adevărat este adevărat.

Cercetătorii au descoperit că cortizolul urinar – un hormon de tensiune secretat după ce unul dintre sistemele majore de reacție la tensiune a fost activat a fost mai mare în cadrul canisei. Se constată că nivelurile de cortizol cresc după exerciții fizice și emoții și pot fi utilizate ca indicator al excitației. Motivul emoțional pentru nivelurile mai ridicate de cortizol este pentru dezbatere. Creatină, produsul rezidual creat de raporturi hepatice a fost, de asemenea, mai mare în cadrul canisei.

Câinele are o excitare mai mare în cadrul canisei, dar nu este neapărat o reacție la stresul acut. Cercetătorii au găsit niveluri mai mari de excitare în interiorul caninelor, dar raționamentul emoțional din spatele său este ambiguu, nu se datorează neapărat că caninul este stresat în mediul său, s -ar putea datora doar emoției și excitației suplimentare într -un mediu nou.

Mai multe cercetări sunt încă necesare, dar rezultatele preliminare par să sugereze că câinii nu percep să fie îmbarcați la un canisator un stresor negativ. Unii pot găsi de fapt schimbarea peisajului interesant, cel puțin pe termen scurt. Așa că data viitoare când planificați o escapadă și începeți să vă simțiți rău că lăsați -l pe Fido în urmă, amintiți -vă că ar putea găsi de fapt perspectiva lui Kennels. Citiți mult mai multe la DailyMail.

Fotografie de Robert Van Rijn /Soniasu

Citire recomandată:

De ce câinii durează atât de mult până la cocoș?

O genă canină mutată ar putea ajuta la tratarea orbirii

Câinii motivează proprietarii să facă exerciții fizice