Pridevmc sărbătorește Mândria 2022, precum și Semnatarii Gibor

Evenimente Luna Pride

Relief Rover Online 5k, 4-25 iunie 2022 cu PrideVMC în calitate de beneficiar.

Sărbătoarea globală #VETMEDPRIDE, 10 iunie 2022, 3: 00-4: 00 pm Ct.

VMI: The Power of Affinity Groups-Celebrarea diversității Partea 2 @ NABVC 2022, sâmbătă, 18 iunie @ 12: 00-12: 30 pm ET, Columbus, OH. Eveniment hibrid, gratuit pentru a se alătura practic.

Cocktail-uri, precum și colegi în parteneriat cu PrideVMC@ ACVIM Forum 2022, 24 iunie, 5: 45-7: 00 pm CT, ACC Ballroom A, Austin, TX.

Festivalul de film AAVMC & Pridevmc – Selecții oficiale de film: Carol, Milk, Moonlight, precum și Paris se ard. Inspectați -vă înapoi pentru mai multe informații, inclusiv data discuției online!

Pridevmc @ AVMA 2022, PrideVMC anual satisfăcător, precum și happy hour, sâmbătă, 30 iulie 2022 @ 5: 00-6: 30 pm ET, Frankin Hall 6, Marriott 4 etaj. Primăria Pridevmc cu co-prezentatorii Dr. Abby McElroy, precum și Dr. Dane Whitaker, luni, 1 august @ 9: 00-9: 50 am ET, PA Convention Center, Space 116.

PrideVMC Happy Hour @ IVECCS 2022, Data tbd.

PrideVMC Happy Hour @ AAEP 2022, Data tbd.

Summit-ul veterinar de caleidoscop 2023, deținut de Australian Rainbow Vets, precum și aliați (ARVA), în asociere cu World Pride 2023, 27-28 februarie 2023 la Sydney, Australia.

Mai multe despre PrideVMC

La 9 iunie 2021, Pride Veterinary Medical Neighborhood (PrideVMC) Diversitate, echitate, precum și incluziune (DEI) Grupul de lucru a publicat o cheltuială a drepturilor de identitate de gen (GIBOR), ca parte a unui efort concentrat de a aborda inegalitatea, precum și de inechitate pe tot parcursul Întreaga profesie veterinară.

Comunitatea diversă de gen, în special femeile de culoare transsexual, au fost lideri ai luptei pentru drepturile LGBTQ+. Cartierul divers de gen a fost în centrul atenției naționale în ultimul deceniu, vizat de facturi de toaletă, acces medical la cheltuieli, precum și numărul tot mai mare de legislație actuală de identitate care evidențiază cerința activismului continuu, precum și aliaj.

PrideVMC recunoaște importanța eliminării, precum și a angajamentului fără echivoc față de egalitate, echitate, precum și drepturile omului ale persoanelor transgender, non-binare, precum și a persoanelor neconforme de gen ale diverselor gospodării LGBTQ+ într-o perioadă în care acceptarea prin acceptare Publicul larg este neobișnuit.

PrideVMC sărbătorește cele 556 de persoane și 96 de organizații care și -au semnat sprijinul pentru cheltuielile de identitate de gen ale drepturilor, inclusiv:

Grupuri din vecinătatea organizațiilor de afinitate: ARVA (Australian Rainbow Veterinary Association), Asociația Experților Medicali Veterinari Orientali (AAVMP), BlackDVM Network, British Veterinary Ethiticy & Diversitate Society (BVVES), British Veterinary LGBT+, Latinx VMA (LVMA), multicultural Asociația Medicală Veterinară (MCVMA), Asociația Națională pentru Veterinari Negri (NABV), Asociația Veterinară Americană Nativă (Nava), Pride stagiar veterinar cartier medical (PridesVMC), precum și Inițiativa pentru avansarea conducerii veterinare a femeilor,

Partenerii PrideVMC care s -au înscris începând de astăzi: Boehringer Ingelheim USA Inc., Ethos Veterinary Health, Relief Rover, tocmai au făcut soluții tehnologice, DVM social, precum și grupul de urgență veterinară,

Instituțiile veterinare, precum și entitățile asociate care și -au semnat sprijinul de astăzi: Atlantic Veterinary College, University of Prince Edward Island; Colegiul de Medicină Veterinară, Universitatea din Minnesota; Colorado Specifica Colegiul de Medicină Veterinară și Științe Biomedicale; Universitatea din Arizona Colegiul de Medicină Veterinară, Diversitate, precum și incluziune; Consiliul veterinar Tufts pentru diversitate; Universitatea din California Davis Veterinary Medical Center; precum și diversitatea CVM a Universității din Minnesota, Equity, precum și Comitetul de incluziune, Instituția de Medicină Veterinară a Universității din Pennsylvania, Instituția de Medicină Veterinară a Universității din Wisconsin-Madison,

Asociația Americană a Veterinarii de piață (AAIV),

Colegiul American de Medicină Interioară Veterinară (ACVIM) și

Tot ce au semnat sprijinul lor, precum și listat la sfârșitul Gibor

PrideVMC solicită tuturor membrilor Ocupației Veterinare să recunoască existența, umanitatea, precum și valoarea persoanelor transgender, non-binare, precum și a persoanelor care nu se conformează de gen în profesia noastră. Organizația vă solicită să continuați această călătorie cu ei, semnând pentru a sprijini cheltuielile de identitate de gen PrideVMC prin completarea formularului semnatar.

O conformitate cu Ghidul de aplicații UP, Ghidul de diversitate de gen, va fi publicat mai târziu în acest an. Toate indivizii, precum și organizațiile care indică, precum și dedicate cheltuielilor drepturilor, vor avea acces la câștig la manual. Între timp, videoclipul de ansamblu GIBOR lansat recent și „Următorii pași pentru transgender, non -binare, precum și neconformarea de gen care aparțin în medicina veterinară” sunt oferite pentru a vă sprijini educația, precum și pentru a înțelege călătoria.

PriIstoria lunii de lună

Luna mândriei, precum și marșurile de mândrie din iunie provin din marșul demonstrativ, supranumit răscoala Stonewall. Această răscoală a început la primele ore ale 28 iunie 1969 la Stonewall Inn din Greenwich Village, New York. Aceasta a fost văzută ca o posibilitate pentru membrii cartierului LGBTQ+ să găsească împreună, precum și să se ridice pentru drepturile întârziate. Pentru mulți, marșul a fost atunci, precum și acum, o metodă de văzut, precum și o posibilitate de a online autentic. Pride Veterinary Medical Neighborhood (PrideVMC) a fost înființată în acea istorie, cu un obiectiv de a produce o lume mult mai bună pentru cartierul veterinar LGBTQ+, precum și o viziune pentru un cartier veterinar LGBTQ+ care îmbrățișează bunăstarea prin faptul că sunt selvele lor autentice. Accesați pridevmc.org/calendar pentru a descoperi mai multe despre activități, precum și alăturați -vă, de activități Pride 2022, precum și evenimente. Toată lumea este binevenită!

Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați info@pridevmc.org.