MDELUXE Produse contemporane Handmade PET combină frumos forma și funcția

Îmi place să găsesc produse pentru pisici care nu sunt doar funcționale, ci și frumos proiectate și bine realizate. Domen și Miha Grošelj, doi frați din Slovenia care împărtășesc un mod minunat pentru pisici, au produs o linie incredibil de superbă de produse, de la paturi până la zgârieturi până la boluri alimentare.

Frații petrec nenumărate ore în fața computerului căutând ceva ce pisica lor Rossi i -ar plăcea, dar asta ar fi și în formă de casă. Cu cât au căutat mai mult, cu atât au găsit mai puțin. Și -au dat seama că, cu cunoștințele lor în tâmplărie, cu acces la câteva dintre mașinile necesare pentru construirea produselor, ar putea să -și facă propriile produse.

Nu a durat mult timp să treacă de la idee la execuție – câteva zile mai târziu, Rossi se bucura deja de noile jucării. Întrucât doar cel mai bun va fi suficient de bun pentru Rossi, produsele sunt absolut de prim rang.

Materialele utilizate au fost alese atât cu confort, cât și cu rezistență. Materialul de bază pentru toate produsele este Kerrock, care este rezistent la apă și rezistent la deteriorare. Nu va rugini ca metalul sau nu se va destrăma ca mobilierul ieftin pentru animale de companie din lemn. Kerrock este foarte ușor de păstrat și de păstrat curat. De asemenea, este reciclabil, făcând toate produsele ecologice. Alte materiale utilizate sunt sisal, care este antistatic și obținut din resurse regenerabile. Tot Sisal a fost puternic testat pe animale de companie și a primit recenzii rave.

Frații au selectat piele sintetică pentru toate huse pentru perne. Pielea sintetică este ușor curățată, durabilă și frumoasă și nu se dăunează animale în timpul producției. Pentru o notă suplimentară de lux, spuma de memorie este utilizată pentru a oferi confort și pentru a permite pisicii dvs. să obțină cele mai relaxante NAPS vreodată – de fapt, m -aș aventura să afirm că pisicile dvs. cel mai probabil vor dormi mai bine decât voi pe aceste piese superbe!

Videoclipul de mai jos arată detalii despre modul în care sunt realizate produsele și un adorabil Rossi care testează unul dintre zgârietori:

După ce au fost testați în detaliu de Rossi și de o serie de amici și de tovarășii lor feline, Domen și Miha vor să ajute la aducerea acestei frumoase linii de produse la producție.

Puteți arunca o privire mai atentă asupra acestor produse grozave, pe lângă precomandarea lor, prin intermediul campaniei Indiegogo a MDELUXE. Produsele sunt estimate că sunt livrate în martie. De asemenea, puteți găsi informații despre MDeluxe pe site -ul lor.

Dezvăluire FTC: Aceasta este o postare sponsorizată, ceea ce înseamnă că am fost compensat să prezinte acest conținut. Indiferent de rambursarea primită, veți vedea doar subiecte pe acest site care cred că sunt de interes pentru cititorii mei.

Regele Ingrid

Ați putea dori, de asemenea:
Produse unice de pisici cu o răsucire contemporană

Mobilierul pentru pisici Sauder combină funcția cu un design frumos

În curând: Kathy Irlanda le -a plăcut produsele pentru animale de companie

«Sushi Float: accesorii pentru pisici handmade pentru femei minunate – intră pentru a câștiga!
Câștigătorii copiilor autografate de catificare »

4 comentarii despre MDELUXE Produse contemporane pentru animale de companie handmade Combinați frumos forma și funcția

Margaret spune:

20 ianuarie 2015 la 16:32

Împărtășește comentariile oamenilor precedenți, dar cu siguranță arată produse extrem de bine făcute – cum ar fi pisica, dar, dar îndoieli că este pe piață! El trebuie să aibă o viață minunată testând toate lucrurile super -care îi ies în cale!

Răspuns

Debioco spune:

16 ianuarie 2015 la 21:37

Am observat, de asemenea, că bolurile alimentare sunt la fel de adânci și înguste. Dar îmi plac stilurile netede ale tuturor celorlalte produse.

Răspuns

Sue Brandes spune:

16 ianuarie 2015 la 14:44

Îmi place cu adevărat acel zgârietor pe care îl atașați de peretele tău. Acum este remarcabil toate stilurile diferite pentru pisoi.

Răspuns

Casey spune:

16 ianuarie 2015 la 2:12

Aș dori să -i văd reevaluează bolurile alimentare – sunt departe la fel de adânci și înguste pentru confortul felin.

Padul de zgârietură montat arată interesant …

Răspuns

Lasă un răspuns Anulare Răspuns
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *
Cometariu *
Nume *

E-mail *

Lăsând un comentariu, sunteți de acord cu colectarea datelor dvs. de către acest site web conform nostru
Politica de Confidențialitate.
*

Pentru comentarii ulterioare înștiințează-mă prin e-mail. De asemenea, vă puteți abona fără a comenta.

Δ