Noul studiu se încinge mitul despre pisici și probleme de sănătate mintală

după ani de zile de dezinformare răspândite în presa principală și cercetări anterioare care sugerează că persoanele infectate cu parazitul Toxoplasma gondii prezintă un risc crescut de a dezvolta schizofrenie, un nou studiu confirmă în sfârșit în sfârșit, în sfârșit Că pisicile nu prezintă un risc pentru sănătatea mintală a nimănui.

Desigur, știm de -a lungul timpului că nu numai că pisicile nu reprezintă o amenințare pentru sănătatea noastră mentală, ci ajută de fapt la îmbunătățirea acesteia. Până la urmă, despre asta sunt coloanele noastre de duminică, duminica conștientă a pisicii și duminica de înțelepciune, totul! Dar este încă plăcut să vezi că există în sfârșit cercetări care elimină toate informațiile greșite și simple greșite care circulă.

Ce este Toxoplasma Gondii?

Parazitul Toxoplasma gondii poate fi găsit în fecalele pisicilor care mănâncă șoareci sau păsări infectate, precum și în carne crudă sau sol sau apă contaminată. Toxoplasmoza este rară în Statele Unite, iar cel mai mare risc de a contracta boala nu provine din fecalele pisicii, ci din consumul de carne crudă sau subterantă sau de fructe și legume nedorite sau din grădinărit în sol contaminat.

Studiul de 20 de ani a urmat aproape 5.000 de oameni

Publicat în revista medicală Psychological Medicine, noul studiu este primul care a privit proprietatea pisicii din copilărie și infecția parazitului Toxoplasma gondii ca factor de risc pentru psihoză.

Studiul realizat la University College London a urmat aproape 5.000 de oameni în Regatul Unit timp de 20 de ani. Potrivit CNN.com, cercetătorii au folosit informații despre naștere pentru a determina dacă gospodăriile aveau pisici când mamele erau însărcinate și când copiii creșteau. La vârsta de 13 și 18 ani, copiii au fost aduși în clinici pentru a fi evaluați pentru simptome asemănătoare psihotice. După ce a controlat potențiali factori de confuzie, studiul a concluzionat că proprietatea CAT în sarcină și copilărie nu a jucat un rol în dezvoltarea simptomelor psihotice în timpul adolescenței.

„Mesajul pentru proprietarii de pisici este clar: nu există dovezi că pisicile prezintă un risc pentru sănătatea mintală a copiilor”, a spus Solmi într -un comunicat de presă.

Pentru mai multe informații despre studiu, faceți clic aici.

Regele Ingrid

«Întrebați veterinarul cu Dr. Kris: Dr. Kris răspunde la întrebările din februarie
Giveaway: Laurel Burch Gold Cat Pandantion and Drop Cercei Set de la Mythreecats.com »

3 Comentarii despre noul studiu bust mit despre pisici și probleme de sănătate mintală

Steven Howard spune:

8 martie 2017 la 17:43

Pisicile mele îmi îmbunătățesc cu siguranță calitatea vieții, starea mentală și starea de spirit. Cel mai mare dezavantaj este atunci când mă prind încercând să explic ceva pisicilor mele sau când diverși membri ai familiei umane au conversații cu pisicile. Sunt sigur că este coincidența, dar Donald pare să spună întotdeauna ceva după ce unul dintre noi o face.

Răspuns

Janine spune:

8 martie 2017 la 9:26

Mă bucur că au reușit în sfârșit acest mit. Nu am crezut niciodată.

Răspuns

Vara spune:

8 martie 2017 la 2:20 am

Omul meu a spus întotdeauna că este nebună înainte de a fi o doamnă de pisici.

Răspuns

Lasă un răspuns Anulare Răspuns
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *
Cometariu *
Nume *

E-mail *

Lăsând un comentariu, sunteți de acord cu colectarea datelor dvs. de către acest site web, conform noastră
Politica de Confidențialitate.
*

Pentru comentarii ulterioare înștiințează-mă prin e-mail. De asemenea, vă puteți abona fără a comenta.

Δ