PET -ul meu Drools excesiv

Addthis Share ButtonsShare la FacebookFaceBookFaceBookShare la TwittertwittertwitterShare la PinterestpinterestPinterestshare la MoreAddHismore3

Una dintre reclamațiile medicale mult mai tipice furnizate în centru este atunci când Gardienii de animale raportează că animalele lor de companie drool excesiv. De departe, cea mai tipică cauză este existența unui fel de boală dentară sau a gingiilor. Dintii infectați, precum și ulcerele din gură sunt, de asemenea, cauze tipice. La animalele de companie mai în vârstă, creșterea benignă înțeleasă ca epuli, pe lângă cancerul oral pot provoca, de asemenea, drool. În cazuri specifice, boala metabolică, inclusiv boala hepatică, precum și greața de orice tip de cauză pot face, de asemenea, ca unele animale să se dune. Contactul cu iritanții din atmosferă de către câini excesiv de întregi, precum și pisici pot provoca, de asemenea, o drool extremă.

Indiferent de agentul incitant, orice tip de PET cu drool extremă pentru o perioadă prelungită de timp ar trebui să aibă o evaluare veterinară totală pentru a căuta cauzele de bază.

Dentar