Felina ta îți descoperă mirosul reconfortant?

Înțelepciunea tradițională afirmă că oferirea felinei tale cu un produs care miroase ca tine oferă confort în setări necunoscute. Este sugerat în mod obișnuit ca părinții feline să aducă o bucată de îmbrăcăminte atunci când o felină trebuie să fie lăsată la veterinar sau în orice tip de mediu necunoscut. Cu toate acestea, pisicile sunt cu adevărat mângâiate de mirosul nostru?

Un studiu recent de cercetare a analizat această problemă. Studiul de cercetare s -a concentrat pe ideea efectului de bază protejat, care se bazează pe premisa că a fi cu cineva cu care sunteți legat poate scădea tensiunea, precum și vă poate ajuta să vă simțiți confortabil verificând medii necunoscute, o teorie stabilită mai întâi la om. Studiul de cercetare a analizat dacă un om sau un element care mirosea a ei ar oferi o „bază sigură” pentru o felină lăsată singură într -un spațiu necunoscut.

Rezultatele au arătat că multe pisici au fost mângâiate de existența proprietarilor lor atunci când se aflau într-un loc neobișnuit, cu toate acestea nu au obținut prea mult confort din existența produsului parfumat uman atunci când omul lor a părăsit spațiul.

Dr. Mikel Delgado a aruncat o privire mai bună la studiul de cercetare de pe blogul ei, ceea ce dorește felina ta.

Cred că adevărul că studiul de cercetare a fost realizat într -un cadru de laborator cu un străin complet prezent limitează validitatea rezultatelor. La fel ca Mikel, aș dori să văd un studiu de cercetare care elimină „efectul străin”, precum și aș dori, de asemenea, să înțeleg dacă pisicile ar fi mult mai mângâiate de un produs care miroase ca ele, cum ar fi un pat preferat sau Pătură, când este într -un mediu necunoscut nt.

Faceți clic aici chiar pentru multe informații despre studiu.

Regele Ingrid

De asemenea, poate vă place:
Studiul arată că pisicile se leagă cu îngrijitorii la fel de mult ca sugarii

Animale de companie aici, totuși nu mă animalele de companie acolo

Conexiunea dintre tensiune, precum și sănătatea și sănătatea pisicii dvs.

«BasePaws Vânzare de Ziua Recunoștinței: Obțineți 40 USD în afara sănătății și sănătății, precum și testul ADN, plus un raport dentar total gratuit
Recenzie: Pawmistry: Deblocarea trucurilor lumii cu pisici »

3 comentarii despre felina ta îți descoperă mirosul reconfortant?

Lynn spune:

5 noiembrie 2021 la 1:06 AM

Am descoperit studiul de cercetare fascinant, cu toate acestea, de asemenea, cred că a fi într -un cadru de laborator cu un străin complet prezent limitează validitatea rezultatelor. Experiența mea cu pisicile mele a fost diferită … Am avut o serie de pisici care sunt cu siguranță mângâiate de mirosul hainelor mele, precum și atunci când au fost lăsate la veterinar, a făcut o diferență pentru ei. Hachi este una dintre acele pisici … a fost un pisoi feral născut dintr -o mamă extrem de feroce. În cele din urmă, am avut succes să -l prind până la vârsta de 6 luni. Socializarea lui și -a luat timp, în cele din urmă a sfârșit prin a fi extrem de iubitor, precum și de legat de mine. Cu toate acestea, el a fost întotdeauna un felin, precum și anxios, precum și acum are 10 ani. Dacă îmi las hainele sau pijamalele pe pat, el se rostogolește pe ele, frământă, purrs, își sperie afacerea în jurul lor, precum și va adormi toamna asupra lor. Este evident că îl fac să se simtă bine. Când a avut nevoie să stea peste noapte la veterinar pentru tratament chirurgical, m -am preocupat de tensiunea lui, așa că am luat un tricou pentru el. Au declarat că a dormit cu el, când doarme cu mine, mă atinge mereu sau se află cel mai bine împotriva mea.
La fel ca oamenii, toate pisicile sunt diferite, precum și cred că o serie de rezultate sunt posibile. Sunt animal de companie să stau doar pentru pisici, precum și am numeroși ani de experiență, o parte din acest lucru oferă în mod obișnuit cu obiceiuri, precum și probleme de sănătate și sănătate. Folosesc sănătatea și sănătatea alternativă, precum și sănătatea alternativă, precum și există un ulei de tensiune specific pe care îl pun pe zona gâtului. Am descoperit că pisicile noi, pisicile anxioase, precum și pisicile pe care oamenii îmi spun că nu le voi vedea niciodată de când se ascund mereu – răspund la acest miros asupra mea. Așa că am început să pun un pasaj pe picioarele pantalonilor, precum și brațele, precum și rezultatele au fost constant pozitive până la punctul în care aceste pisici au sfârșit să fie calme, precum și să iubească cu mine până la uimirea oamenilor lor. Oamenii au continuat să afirme lucruri de genul „Tu ești cu adevărat șoaptă felină”, precum și „felina mea nu face asta niciodată cu nimeni”. Aceste rezultate au fost consecvente de -a lungul anilor, precum și totul începe cu mirosul pentru a ajuta la dobândire mai departe – parteneră un miros pozitiv cu mine. Așadar, sunt credincios că pisicile pot răspunde la mirosul nostru pentru confort, precum și să mă simt în siguranță.

Răspuns

Devon Thyme spune:

4 noiembrie 2021 la 10:47 AM

În timp ce simțurile olfactive oferă confort oamenilor, nu ar trebui să fim repede să ne antropomorfizăm tinerii noștri blăniți, precum și să presupunem că funcționează exact la fel pentru ei. Cu toții am avut experiența de a adormi pisicile noastre toamna pe deasupra unui produs al hainelor noastre sau pe patul nostru, scaunul, etc., poate fi doar o problemă de textură familiară. A fost experiența mea că felina mea este mulți mângâiați de pătura ei sau de tamponul ei de dormit. Parfumul ei îi oferă un anumit grad de confort, probabil de când ea ca fiindnull