Recenzie și Giveaway: Kittens Can Kill by Clea Simon

Comportamentul pentru animale de companie și psihicul Pru Marlowe este din nou în această a cincea carte din seria PET Noir a lui Clea Simon, iar seria continuă să se îmbunătățească cu fiecare carte. În pisoi pot ucide, Pru ajunge la casa unui client și găsește un pisoi alb pufos lângă corpul clientului. A fost un atac de cord? Au fost de vină interacțiunile medicamentoase? Sau victima a fost alergică la pisoi, care dintre cele trei fiice ale sale i -a oferit tatălui ei ca un cadou abia de curând?

PRU este atras într -o rețea încurcată de disfuncție a familiei, în timp ce cele trei fiice luptă pentru proprietatea considerabilă a tatălui lor. Ajutat de înțeleptul ei, dacă este oarecum crud, Tabby Wallis, Dru ia custodia pe termen scurt a pisoiului, al cărui nume, potrivit lui Wallis, este Ernesto.

Viața lui Pru este suficient de complicată, fără a adăuga tensiunea unei anchete de crimă, între sensibilitatea ei accentuată la animale, ceea ce a determinat -o să fugă din Manhattan pentru Berkshires liniștite, încercând să -și ascundă abilitățile psihice de la ea, din nou, din nou detectiv dulce și bani Probleme la clinica locală de animale care sunt sursa unei mari afaceri a lui Pru. Singurul care știe ce s -a întâmplat cu adevărat este pisoiul, iar Pru ​​nu poate dezvălui ce știe Ernesto fără a -și expune propriile talente ascunse.

Chiar dacă unii cititori pot constata că trebuie să suspende credința atunci când se referă la capacitatea lui Pru de a comunica cu animalele, este unul dintre aspectele mele preferate ale seriei. Simon se ocupă bine de acest subiect fără a intra în teritoriul „Woo Woo”, iar portretul ei sensibil al abilităților DRU te va face să vrei să crezi chiar dacă poți fi sceptic. M -am încântat în mod deosebit de părțile în care devine clar că darul lui Pru de a putea citi gândurile animalelor nu vine fără preț. Acest lucru devine dureros atunci când Pru este chemat să scoată unele veverițe din mansarda unei case.

Dintre toate animalele din carte, curmudgeonly Wallis rămâne preferatul meu. Îl cunoaște mai bine pe Pru decât Pru se cunoaște pe ea însăși și îl provoacă pe Pru să iasă din zona ei de confort.

Kittens Can Kill este un mister complet plăcut, cu ritm rapid și bine trasat. Autorul oferă suficientă poveste înapoi, astfel încât această carte să poată fi citită ca un de sine stătător, dar de ce să nu te tratezi cu întreaga serie. Una dintre părțile mele preferate despre citirea unui roman de serie este dezvoltarea personajului central și nimeni nu face asta mai bine decât Clea Simon.

Introduceți pentru a câștiga o copie autografată a pisicilor Can Can Kill

Pentru până la șase moduri de a intra, consultați mai jos widgetul Rafflecopter. Acest cadou este deschis doar cititorilor din Statele Unite și se încheie vineri, 13 martie. Câștigătorii vor fi aleși prin desen aleatoriu*.

Un cadou de rafturi

Clea Simon este autorul a 17 mistere și trei cărți de non-ficțiune, inclusiv felina mistică-pe legătura misterioasă dintre pisici și femeile lor. Pentru mai multe informații despre Clea, vă rugăm să vizitați site -ul ei.

*Nu este necesară achiziția. gol unde este interzis. Câștigătorii vor fi notificați prin e-mail. Câștigătorul premiului ar trebui să ofere pisicii conștiente cu o adresă fizică la care premiul va fi trimis prin poștă în 72 de ore. Dacă aceste informații nu sunt primite, un câștigător alternativ va fi ales prin desen aleatoriu. Câștigătorii vor fi anunțați într -o postare separată în urma desenului.

Dezvăluire FTC: Am primit o copie a acestei cărți de la autor. Primirea copiei gratuite nu a influențat recenzia mea.

Regele Ingrid

S-ar putea sa-ti placa si:
Recenzie și cadou: Panthers joacă pentru păstrare de Clea Simon

Recenzie și cadou: pisicile nu pot filma de Clea Simon

Recenzie și cadou: Gray Dawn de Clea Simon

«Vizualizați videoclipuri pentru pisici și ajutați la combaterea cancerului
Global Pet Expo 2015 Repere »

18 comentarii la recenzie și cadouri: pisoiul pot ucide de Clea Simon

Holly spune:

13 martie 2015 la 18:19

Nu am auzit niciodată de această carte – așa că ar trebui să fie interesant!

Răspuns

Shelley P spune:

12 martie 2015 la 15:08

Sună ca o lectură distractivă !! Îmi plac misterele mai ales când au o pisică în poveste?

Răspuns

Cleopawtra spune:

10 martie 2015 la 14:32

Iubește -i cărțile, aceasta ar trebui să fie o lectură frumoasă.

Răspuns

Gail spune:

8 martie 2015 la 12:29

Sună ca o carte distractivă pe care aș încânta -o să citesc.

Răspuns

Julie McDonough spune:

7 martie 2015 la 19:41

Îmi plac cărțile lui Clea Simon!

Răspuns

Sue Brandes spune:

6 martie 2015 la 18:26

Mi -ar plăcea să câștig pentru că iubesc cărțile și misterele pentru pisici.

Răspuns

Rachelle Busser spune:

6 martie 2015 la 14:14

Sună ca o carte minunată!

Răspuns

Crystal Morris spune:

6 martie 2015 la 12:06 pm

Sună ca o lectură minunată

Răspuns

Judi Daly spune:

6 martie 2015 la 11:45 AM

Pare o citire grozavă – numărați -mă.

Răspuns

Sally spune:

6 martie 2015 la 10:59

Tocmai am descoperit un nou autor! Abia aștept să -i citesc cărțile.

Răspuns

Echipajul lui Sylvie spune:

6 martie 2015 la 9:24 AM

Sună ca o carte distractivă, iar misterele pisicii sunt unul dintre preferatele mele.

Răspuns

Janine spune:

6 martie 2015 la 9:null