PetMeds® tratează un canin de vărsături (acasă)

Addthis Sharing Buttonsshare la FacebookFaceBookFaceBookShare la TwittertwittertwitterShare la PinterestpinterestPinterestshare la MoreAddhismore11

Nu este un truc că câinii pot vomita dintr -o serie de motive. De exemplu, numeroși câini vor mânca gazon sporadic, precum și gazon de vomă pentru a purge și/sau a se curăța de toxine, precum și, în unele cazuri, când nu se simt bine. Indiscreția dietetică, precum și ingestia corpului străin, de la conuri de dor până la coșuri de porumb pot fi, de asemenea, incluse cu vărsături.
De asemenea, animalele noastre se confruntă și cu infecții virale acute, care sunt de obicei auto -limitante. Cu toate acestea, alți declanșatori a acute, precum și cronici de vărsături pot varia de la boala metabolică a ficatului, a rinichilor, precum și a pancreasului, a bolilor hormonale, pe lângă inflamația burtei sau a intestinelor înțelese ca boală inflamatorie a intestinului, în plus față de cancer.

O boală particulară a câinilor de rasă mare înțeleasă ca balonă, poate provoca în mod obișnuit eforturi ineficiente de a vomita, precum și distensia abdominală. În funcție de istoria privată, vârsta animalului de companie, severitatea, precum și lungimea vărsăturilor, de nenumărate ori Gardienii de animale pot trata în mod obișnuit vărsături ușor necomplicate acasă. Aceasta este de obicei animale care sunt luminoase, alerte, precum și energice, fără a pierde rata dobânzii în activitățile tipice, precum și pofta de mâncare.

Atâta timp cât vărsăturile nu sunt grave, cu o mare pierdere de lichide, atunci în aceste animale de companie de vomă pe termen scurt, tutorii de animale pot încerca tratamentul simptomatic preliminar la domiciliu. Voi sugera în mod obișnuit pepcid AC în doză de 0,5 mg pe kilogram, când până la două ori pe zi, împreună cu o scurtă scurtă 24 de ore. În acest timp, în jur de cantități mici de lichid sau bulion pot fi furnizate atât timp cât animalele de companie capabile să țină aceste lichide în jos.

De asemenea, am descoperit ulmul alunecos din Herb, oferit cu ușurință din multe magazine alimentare pentru sănătate și wellness, destul de liniștitoare pentru vomita animalelor de companie. Probioticele, cum ar fi echilibrul rapid, precum și mitomaxul sunt, de asemenea, practice în mâinile mele în tratarea animalelor de companie. După 24 până la 48 de ore, un hamburger plictisitor, precum și orez sau păsări de curte, precum și un plan de dietă de orez pot fi furnizate, pe lângă continuarea probioticelor, ulmului alunecos, precum și pepcid.

Treptat poate fi introdus un plan de dietă de rutină al unui animal de companie. Dacă vărsăturile se agravează, sau sângele este notat în vărsături sau un aspect de măcinare a cafelei la vărsături, sau canina devine letargică, retrasă cu pierderea poftei de mâncare sau dacă un tutore are îndoială, este recomandat un examen veterinar de program.