Lucrezi la abilitățile tale de socializare a cățelușului? Noi suntem!

Această publicație poate include legături de afiliere. Putem face bani sau produse din afacerea discutată în acest post.
În calitate de Ghid Canin Puppy Raisers, există trei lucruri primare pe care încercăm să le realizăm în timp ce ne creștem puii. În primul rând, lucrăm la instruirea lor fundamentală pentru ascultarea lor, le îndrumă toate elementele fundamentale, inclusiv comenzi precum „Sit”, „Down”, „Stay”, etc.
Există doar nouă comenzi de ascultare fundamentală pe care le instruim cățelușii noștri în formare. Dacă doriți să vedeți o listă a tuturor celor nouă comenzi, atunci inspectați această publicație pe Ghidul Canin Training.
În al doilea rând, le instruim maniere grozave de casă … practic îi lăsăm pe puii noștri să înțeleagă ce pot, precum și nu pot face performanță în casă. Câteva dintre aceste lucruri sunt:
Sa meargă la oliță
Antrenament la lăzi
Rămânând de pe mobilier
Fără sărituri pe oameni
Fără lătrat
Fără cerșetor
Fără contra -surfing
Fără săpare cu gunoiul

Al treilea, precum și ultimul lucru la care lucrăm continuu cu puii noștri este socializarea!
Socializarea cățelușului pentru câini de ghid
Am organizat călătoriile noastre pentru cățeluși în ultimii doi ani, precum și încerc să fac cel mai fin pentru a oferi cățelușilor noștri numeroase experiențe diferite similare cu cele pe care le -ar putea întâlni atunci când au sfârșit să fie câini de ghid de lucru.
Socializarea cățelușului este un pic diferită pentru crescătorii de cățeluși față de caninul dvs. tipic pentru animale de companie, deoarece puii noștri obțin un vestă de ghid galben de câini din America, care au cuvintele „cățeluș în antrenament” scris pe spate. Acest lucru ne oferă șansa de a intra în numeroase locații diferite, pe care câinii pentru animale de companie de rutină nu le sunt permise să meargă, inclusiv clădiri de birouri, magazine alimentare, teatre de film, cumpărare de mall -uri, parcuri de plăcere, autobuze, trenuri, precum și numeroase alte locuri publice.
Toby folosind cățelușul său galben în vesta de antrenament

Obținerea cățelușilor noștri din casă, precum și socializarea în aceste circumstanțe diferite, este o parte importantă a sarcinii noastre în calitate de ghiduri canine de cățeluși.
Socializarea nu este doar pentru pui de ghid
Ghici ce? Socializarea cățelușului sau caninului nu este doar pentru câinii de ghid. Este un concept cu adevărat excelent pentru a interacționa social gospodăria sau canina pentru animale de companie cât mai mult posibil. Nu veți avea aceleași privilegii ca un pui de ghid canin, cu toate acestea, unele companii precum magazinele de animale de companie, magazinele hardware, precum și centrele comerciale din afara activează câinii pentru animale de companie. Aceste locații prezintă șanse fantastice de a interacționa social animalul dvs. de companie.
Am înțeles că numeroase dintre voi sunt încântați să vă obțineți cățelușului dvs. anumite abilități de socializare, cu toate acestea, fiți extrem de precauți dacă cățelușul nu este încă complet vaccinat. De obicei, prevenim locațiile puternic frecventate de alți câini până după runda finală de vaccinări a cățelușului nostru. Vorbește cu veterinarul tău pentru mult mai multe informații despre pericolele bolii, precum și pentru cățelușul tău.
Un lucru mult mai mult pe care îl ținem mereu în minte este dacă o călătorie este potrivită pentru cățelușii noștri. Peste supunerea sau socializarea cățelușului, în unele cazuri, poate face mult mai multe daune, atunci bine. Dacă observați că cățelușul vă temeți în timpul unei călătorii, ar trebui să fiți pregătiți să vă încheiați călătoria scurtă, precum și să vă luați cățelușul undeva unde este mult mai confortabil.

Socializarea cățelușilor noștri la Irvine Park
Sâmbăta trecută, grupul nostru regional de ghid canin a avut o excursie bună la Irvine Park. Acesta a oferit ghidului nostru cățelușii canini în formarea unei posibilități de a interacționa social cu distrageri diferite într -un cadru de parc.
Stetson este în această imagine. Poți presupune care este el? Sugestie: îmi puteți vedea piciorul în extrema stângă. Este posibil să fi descoperit Stetson, precum și alți câini de ghid modificat de profesie în imaginea panoramei. Aceasta este una dintre puținele călătorii canine de ghid în care suntem activați să aducem câinii noștri de uz casnic bine comite.
În timp ce la parc nu am lucrat doar la Canin Canin la interacțiunea canină, ne -am ocupat de asemenea de anumite abilități fundamentale de ascultare într -o metodă distractivă, precum și socială, jucând câteva jocuri.

Jocul 1 Game 1 ne -a făcut să lucrăm la căldură de lesă liberă, în timp ce mergeam la diferite stații care dețin o tavă plină de mâncare, precum și apă. Dacă puștiul tău s -a tras pe plumb, atunci riscați să vărsați o tavă plină de alimente/apă.
Game 2 Game 2 a avut nevoie de noi să punem șosete pe câinii noștri într -o cursă de relee distractivă. Tratarea cu pupii noștri este ceva ce facem pe o bază de rutină pentru a -i instrui pe puii noștri că este bine ca oamenii să se ocupe de labele lor. Punerea șosetelor pe puii noștri a fost o metodă ideală pentru noi toți să ne ocupăm de acele labe uriașe.
În fiecare an, în această perioadă, Irvine Park stabilește un petic minunat de dovleac pentru copii. De asemenea, există o grădină zoologică, trenuri, tineri care aleargă, rațe, păuni, care sunt toate distrageri grozave, precum și ne ajută să crească de cățeluși să -i instruiască pe puii noștri de ghid despre autocontrol.
Cum te descurci despre socializarea cățelușului sau câinelui tău? Aveți vreun tip de activități distractive pe care doriți să le faceți atunci când lucrați la socializarea canină sau a cățelușului? Povestește -ne despre asta în secțiunea de comentarii de mai jos.

COMPĂTURI PENTRU PENTRU NOASTRUnull